כבר שנה שבמילאן מדברים על שמות גדולים כמו אטו, רונאלדיניו, דרוגבה ואפילו שבצ'נקו. חוליו באפטיסטה, עם כל הכבוד, הוא דרגה אחת לפחות מתחת לכל אלה. אנחנו מחפשים חלוץ ברמה הגבוהה ביותר בעולם, חלוץ עם קבלות, חלוץ שיכנס לנעליים הגדולות של שבה שהשאיר בעוזבו. גם אוליביירה היה חלוץ מעולה בבטיס ואצלנו הוא לא עשה כלום. באפטיסטה היה חלוץ טוב בסביליה אבל בריאל מדריד לא הציג רבע מהיכולת שלו. אין לנו את האפשרות להימורים מהסוג הזה. ואני לא אמרתי שצריך לרכוש את פאטו במחיר מטורף כזה. בכלל, אף אחד לא ראה אותו וכבר מדברים עליו ככישרון ענק. מבחינתי, עד שלא ראיתי אותו משחק הוא רק עוד שחקן, וחבל על הדיבורים. באפטיסטה נראה לי אופציה גרועה. וגרועה מאוד ביחס לכל השמות שהוזכרו כמועמדים למילאן. אבל כמו בעונה שעברה, וכמו שציפיתי, בסוף נאלץ להסתפק בעוד ברזילאי מנומנם שחולם לפרוח בקבוצה גדולה. התאקלמות ברזילאית? שוב, אוליביירה...
רוסי בבנייה, סמית' לא בטוח יימכר, סולשיאר סיים עם 7-8 שערים העונה אם אני לא טועה, רוני, טבז מגיע, ואל תשכח שיש לנו 3 ווינגרים רציניים שיכולים לשחק כחלוצים עם צריך (גיגס ששובץ מספר פעמים העונה כחלוץ, רונאלדו ונאני.) באפטיסטה לא מפסיק לנדוד, אבל מה שבטוח למילאן הוא לא יגיע, הוא שחקן שנגד שיטת המשחק של הרוסונרי לגמרי, ויש את רונאלדו. אני לא מבין בכלל למה אתם מחפשים חלוץ, אני הייתי בונה על שחקני הגנה חדשים.
סמית או רוסי,אחד מהם כמעט ובטוח עוזב את היונייטד.לא נראה לי שצריך להחשיב את סולשאר,הוא בעונת הפרישה,וכמו שאמרו הוא רק בונוס.עם סאהה אין לעת עם הפציעות שלו.טבז אני מאמין שיגיע. ואני לא מאמין שפרגי יתן לרונאלדו או גיגס להיות חלוצים.זה יקרה במקרים נדירים מאוד. מילאן חייבת חלוץ מאשר בלם,היא חייבת מישהו לצד רונאלדו.היא לא תוכל לסמוך על אינזגי שעשה את שלו,ועל ג'ילה שאין לדעת מה איתו.היא חייבת חלוץ ברמה גבוהה כמו אטו שבה וכו'..
הודעה אחרונה שלי על זה כי זה לא המקום: 1) רוסי בבנייה כמו שאמרת, משמע הוא לא יכול לקבל את המקום בהרכב לצידו של רוני, הוא צריך לקבל דקות בהדרגה. 2) סמית' לדעתי הוא לא יותר משחקן סגל שיכול לעלות מהספסל ולעשות שינוי, לא שחקן שצריך לפתוח בהרכב בקבוצה כמו יונייטד (אלא אם כן הוא ממש ירשים ויוכיח שזה מגיע לו). 3) אנחנו לא נמצאים בעונה שעברה, אנחנו נמצאים בעונה הזאת. בעונה הזאת כל דקה שסולשיאר יקבל בליגה זה בונוס בלבד. 4) לגבי הווינגרים, אז מה אם הם שיחקו בעמדת החלוץ כמה פעמים, זה לא אומר בכלל שזאת העמדה שלהם, זה אומר שהסיטו אותם. יונייטד לא צריכה להסיט אף שחקן אם רוכשים אחד כזה. רק נאנני נראה לי יכול לשחק כאחד כזה, אבל בונים עליו בעמדת הווינגר. 5) בגל כל זה טבז מגיע (אני מקווה לפחות), לא ראיתי שהזכרת אותו בהודעה הראשונה שלך.
בפטיסטה הוא לא אופציה מפני שהוא תופס מקום של זר, יכול מאוד להיות שעד ינואר הוא יקבל אזרחות ואז יושאל/ימכר לקבוצה כלשהי... אם כבר מביאים זר זה חייב להיות שחקן עם הרבה יותר תועלת מאשר בפטיסטה, כמה שאני מעריך את בפטיסטה הוא עוד לא הוכיח כלום בקבוצה באמת גדולה, ואת האופציות בריאל וארסנל הוא לא ניצל. הקופה האחרון העלה את המניות שלו בהרבה אבל קבוצה כמו מילאן צריכה לשאוף כמה שיותר גבוה, יותר גבוה מג'וליו. (נסכם במשפט שאני רושם עכשיו כמעט בכל הודעה של קבוצה מאנגליה ואיטליה): "מישהו אמר קסאנו?"
ריאל מדריד מוכנה למכור את השחקן הזה והיא רוצה להיפטר ממנו, הוא מחזיק בחוזה שמן ולא רצה לעבור לנאפולי מאיטליה כדי לקבל דקות משחק, שוסטר כבר הצהיר שהוא אחד מהשחקנים שהוא רוצה שלא ייצאו עם הקבוצה למחנה האימונים בשבוע הבא. אבל, מבחינת מילאן, קאסנו הוא הימור גדול. הוא הציג יכולת מדהימה ברומא, אבל לאחת עונת השיא שלו, הוא דיי איבד את זה. מילאן בקיץ הקודם "התקמצנה" לא רצתה להשקיע הרבה כסף וחיפשה להביא שחקנים זולים. אז מהבחינה הזו, קאסנו יהיה מציאה לטעמי, אך זה הימור גדול לבנות על האיטלקי השמנמן. יש לו אופי בעייתי מאוד, וגם תחת קאפלו השנה בריאל, המאמן שתחתיו עשה את עונת השיא שלו, קאסנו נכשל.
דור, בתור אוהד ריאל אתה צריך לעשות הכל בשביל להגיד את הדברים האלה רק בדלתיים סגורות, כלומר תעשה הכל בשביל להוריד מאיתנו את הנטל הזה שנקרא קסאנו. (קצת הומור בסוף כל הודעה, תמיד טוב)
קסאנו בריאל עשה הכל חוץ מכדורגל. השמין, נעלם לחלוטין, ירד מנכסיו...חזרה לאיטליה תעשה לו רק טוב, אבל ספק אם ה-H הגדולה עליה הוא ינחת תהיה דווקא זו של מילנו. עצה לאוהדים של מילאן- תנו לאינטר לרכוש אותו ולהתבדות.
זהו שגם אינטר כבר לא בתמונה.. אבל תעשו טובה, בואו לא נהפוך בדיחה שלי לדיון.. כאן זה הדיון של מילאן לא של קסאנו.
קאסנו כ"כ ירד מנכסיו,שפשוט אף קבוצה (מהגדולות) לא רוצה ליראות אותו מגיע אליה,התדמית שלו כ"כ גרועה,וגם היכולת לא בשמיים,ואף קבוצה לא רוצה להמר עליו. אני כבר אמרתי יותר מפעם אחת,שלדעתי הוא צריך להגיע למילאן,ותחת אנצ'לוטי הוא יפרח. אבל לא בטוח ביכלל שבמילאן ביכלל סופרים אותו,הם מכוונים הרבה יותר גבוה (אטו,דרוגבה וכו'),זה לא אומר שהם יצליחו להביא את השחקנים האלה,אבל קאסנו שעד ליפני שנה היה יכול לכול קבוצה שרק ירצה,נימצא במצב כ"כ גרוע,שבגיל 25 אף קבוצה לא מיסתכלת לכיוון שלו.
בואו נקווה שייצא מזה משהו... קוד: Eto'o For Milan As Galliani Jets In To Barcelona? Speculation has soared that a major transfer coup could be imminment with the news that AC Milan vice-president Adriano Galliani is in Barcelona with a 50 million budget to spend. The smart money is on an imminent Rossoneri swoop for Barcelona striker Samuel Eto'o - though a possible bid for Ronaldinho Gaucho is not being ruled out. European champions Milan have been expected to make a decisive move for a top striker all summer, and this could be the moment. They have persistently been linked by the rumour mill with both Cameroon ace Eto'o and his Brazlian club-mate Ronaldinho, and the arrival at Camp Nou earlier in the summer of Thierry Henry from Arsenal has prompted many to speculate that coach Frank Rijkaard will struggle to keep all his big stars happy and involved. Eto'o is widely seen as the player most likely to be marginalised at Barca, following his brief but well-publicised problems with the club last season about when to resume playing after injury. A switch to Serie A and the Champions League holders would seem to be a logical step in Eto's career. http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=357219
אני מקווה שבאמת יש בזה משהו,וניראה אותו מגיע למילאן. אחרי כל האבדות שהסיראה א' איבדה,הוא יכול להיות פיצוי לא רע ביכלל..
אטו שחקן מצויין בזה אין כל ספק אך הסיכוי שיגיע למילאן הוא לא גבוה בכלל. לאפורטה ציין לא פעם שאטו ורונאלדיניו לא למכירה ככה שאני חושב שהדיבורים על אחד מהם מיותרים. אני לא חסיד של ג'ילארדינו הבן אדם כבר שנתיים במילאן ונראה לי שגם שהוא משחק בפרו אבולושיין בבית שלו הוא לא מרכיב את עצמו מרוב שהוא חלש , אבל אני חושב שזו תהיה עונת הפריצה שלו מהסיבה הפשוטה שרונאלדו יעשה אותו יותר טוב. לא צריך להשתגע עם הכסף כמו שריאל וצ'לסי עושות , כולי תקווה ששבצ'נקו יחזור זה יהיה חלומי וסגירת מעגל גם בשבילו וגם בשביל מילאן. אין מקום יותר ראוי ממילאן בשבילו לסיים את הקריירה.
בהחלט אחרי האבדות של איטליה די פגעה בליגה.טוני,לוקארלי וכו'..עזבו הליגה. ושחקן בדוגמא לאטו,דרוגבה,שבה וכל שחקן מי סדר גודל כזה או אחר,יעלו את הרמה,את הרייטניג וכל הדברים מי סביב.אני מקווה שבאמת יגיע למילאן אחד כזה.
חברים, תתעדכנו ותדפקו את הראש בקיר. גליאני: "אף אחד לא בא, לא אטו, ולא רונאלדיניו. לא הצענו 30 מליון יורו על אטו, כי הוא לא למכירה. יש לנו סגל חזק בלי החתמות חדשות. אני רואה שקאקה יכול להיות חלוץ, והוא נשאר ב 200%. הוא היה מלך השערים של ליגת האלופות, ויש לנו את רונאלדו, אינזאגי וג'ילארדינו". (תירגם Ricardo Kaka #22 מהאתר "Milan club isreal) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx