מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. ACBenb Member

תפסיקו כבר לחשוב שקאקה ישחק אצלכם, מה יש לו לחפ אצלכם. לא נמאס לגנוב שחקנים ?!
    קאקה נשאר במילאן, שחקן כזה לא ישחק אצלכם בחיים! מעצבן אותי כבר שאתם חושבים שקאקה יעבור.

2. AC Milan lover Member

אני לא יודע למה רוב אוהדי חושבים שאם רוני יגיע זה יהיה במידה וקאקא יצא לריאל,אני לא חושב כך,כי למילאן לא חסר כסף,אפילו אם הם ישלמו על רוני 200 מיליון יורו יהיה להם עוד הרבה שהם יכולים לקנות עוד רוני,אז תפסיקו לחשוב את המחשבות האלו שקאקא ינחת אצלכם , אני חושב שבסופו של דבר הוא ינחת בריאל אבל זה יהיה לפחות עוד 8 שנים שלא יהיה החולם שלכם ( קלדרון ) .

3. מדרידיסטה בדם Member

תיראו, אני מבין את הפחד שלכם על קאקה. כרגע לא ריאלי שהוא יעבור, אבל אם רונאלדיניו יגיע למילאן יכול מאוד ליהיות שקאקה יגיע למדריד.

4. Gaudi Member

למה זה טמטום?
    בכסף הזה מילאן יכולה להביא שוער טוב, 2 בלמים, את דני אלבס, שלושה קשרים ברמה של רוטציה, שני חלוצים, ולשחרר כמה ישישים.
    רכש כזה יכול להועיל הרבה יותר מרונאלדיניו אחד.

5. ACBenb Member

בינתיים אין על זה שום קשר חוץ מהצעות של ריאל שנדחו על ידי ברלוסקוני, אם תהיה ידיעה חדשה אין לי בעיה שתכתוב שהוא מקושר לריאל, אבל בינתיים קאקה עוד לא הגיב, מילאן מסרבת לכל מה שקשור לריאל-קאקה, וכל הידיעות הם מה'אס' הספרדי.
    אם זה יהיה רציני לא תהיה לי בעיה להשלים עם העובדה, אבל מעצבן שסתם אומרים שהוא מקושר למרות שאלו שמועות ללא כל בסיס.
    תראה ברלוסקוני יוציא את ה100 מיליון האלה על רונאלדיניו בלבד, גם אני לא הבנתי למה הוא לא מקציב לאנצ'לוטי את כל הכסף לרכש אחר, אבל הוא אמר שהם שמורים רק לרונאלדיניו. אני מסכים שזה טמטום, אבל אל תשכח שלהביא הרבה שחקנים זה לא טוב, השחקנים במילאן ביחד כבר מ2003 והכימיה מצויינת, השלד נשמר ואם באים שחקנים זה רק אחד או שניים.
    כל כך הרבה כסף על שחקן אחד זה טמטום, אבל ככה זה שיש לבעלים משהו בראש בקשר לשחקן מסוים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/07
  6. DINAMO KIEV Member

הסגל של מילאן לא גרוע ולא צריך לעשות מהפכות, מילאן צריכה בלם מנוסה טוב, וחלוץ מנוסה וטוב,
    ושחקנים צעירים שיבואו כתחליף בעתיד.

7. סופר פיפו Member

אולי אפשר לחזור לאופצית קיבו אחרי שריאל ובארסה ירדו ממנו...

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מסכים לגמרי,אין טעם בשיחרור סכום שכזה על שחקן אחד בלבד,אפשר לבנות קבוצה נהדרת אל הקבוצה
    שכבר קיימת עכשיו,הבאת דני אלבס ועוד שחקנים נהדרים יכולים לשפר את מילאן בצורה אדירה ואילו
    רונאלדיניו הוא שחקן יחיד והוא כמובן ישפר את הקבוצה אך הסכום מגוכח מאוד.

9. Sergio Ramos Member

עם ובאמת ההצעה של ברוסלוקוני נכונה,זו הגזמה ענקית.רונלדיניו שחקן מצוין אבל 120 ממיליון יורו.
    הייתי מעדיף שמילאן תביא עוד 3-4 שחקני חיזוק משמעותיים בכסף הזה.
    ואני ממתאר לעצמי,שעם ברוסלוקוני יזרוק 120 מיליון יורו על רונלדיניו,זה יסגור כל אופצית רכישה אחרת.

אבל בכל זאת,אני מאמין שאף אחד לא היה מתנגד לראות את רונלדיניו במילאן.הוא יכול לפתור את בעיית החלוץ של מילאן.אבל בסכום הזה לא,יש עוד עמדות בהם מילאן צריכה להתחזק

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/07
  10. GUTE Member

אם כבר מדברים על שחרור סכומי עתק ברכישת שחקן אחד, הרי ש120 מיליון יורו הם סכום מגוחך ודימיוני. למרות שאטו הודיע שברצונו להישאר בברצלונה, אני מאמין שאם כבר מוציאים סכום "דימיוני" על שחקן, אז אפשר להציע סכום "נורמלי" יותר על אטו. הייתי אומר בסביבות ה60 מיליון יורו.
    ברצלונה לא יסרבו להצעה כזאת. מה גם, אני ורבים נוספים יעדיפו את אטו במילאן על פני רונאלדיניו.

11. DINAMO KIEV Member

כל מילה בסלע אבל אם כבר לא להתחיל ישר מ60.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.fifa.com/mm/photo/tournament/competition/27%5f906077013%5f11008%5ffull-lnd.Xxx
    לפני שבוע דווח כי קרלטו אנצ'לוטי וויתר על החופשה הקיצית שלו כדי לראות כמה כשרונות במונדיאליטו אשר מתקיים בימים אלה בקנדה. אומנם נבחרת ברזיל הצעירה כבר הודחה נגד ספרד אחרי משחק דרמטי והארכה אבל אלכסנדר רודריגז דה סילבה {מכונה "פאטו"} עדיין נרדף אחרי המועדונים הכי עשירים של אירופה. אדריאנו גליאני ואריידו בראידה עובדים כרגע על אסטרגייה מאוד מסוימת כדי לרכוש את הברווזון הברזילאי של אינטרנסיונל פורטו אלגרה, בתקווה שיהיה קאקה הבא.
    בנוסף לצ'לסי,ריאל מדריד ואפילו אינטר, הנהלת מילאן נחושה להביא את הקטין בן ה17 אבל זאת בדיוק הבעיה: החוקים של פיפ"א מאוד נוקשים לגבי שחקני כדורגל קטינים שעוברים ממדינה למדינה ומילאן מתכוונת לחטוף את הילדון בחלון ההעברות של ינואר מכיוון שרק ב2 לספטמבר ימלאו לבחור 18 בלבד.
    אנחנו מצטרפים לגילמאר ולוס, סוכן כדורגלנים ברזילאים שהגיע ממש הבוקר הזה ביום שישי לשדה התעופה מאלפנזה ישירות מסאו פאולו כדי לדבר עם חברי הנהלה של המועדון האדום-שחור.אבל דווח כי עזב לשדה התעופה פיומצ'ינו ליד רומא כדי לסגור עסקה אחרת,עסקת החוזה של מאנסיני שגם הוא עובד עם גילמאר ולוס. "אין חדשות,אבל אני יכול להגיד שפאטו עכשיו לא מעוניין לדבר עם קבוצות כדורגל כי הוא בעיקר חושב על ההדחה הכואבות והטרייה שחווה בקנדה.בינתיים יש עוד הרבה זמן עד שהוא יחליט."
    החשיבה במשרדי ויה טוראטי היא כזאת: לילד שיהיה בפתיחת העונה בן 18 נשאיר מקום כזר בקבוצה ולא נקנה משהו אחר כזר במקומו. בעיה נוספות היא שהוריו יתקשו להתסגל לחיים חדשים במדינה חדשה, כי אימו רוזלי היא עקרת בית ואביו בסך הכל פקיד. לכן מעדיפים לחכות לאמצע העונה ולראות איך הבחור יתפתח באינטרנסיונל שרוצה 20 מיליון אירו עליו.
    http://auvivo.blox.pl/resource/pato_2811_trening_mini.Xxx
    פאטו - הברווזון שמטייל ביוקוהומה ומביך את רייקארד וברצלונה

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/07
  13. Ricardo Kaka Member

פירלו: "פורצה מילאן!"

אנדראה פירלו בראיון אופטימי במיוחד לצ'נאל 4 מאמין שמילאן יכולה לזכות גם בצ'מפיונס, גם בסקודטו, גם בגביע הליגה, גם בסופר קאפ האירופי, וגם באליפות העולם לקבוצות.

הראיון המלא בהמשך...

14. Ricardo Kaka Member

ברלוסקוני: "רונאלדיניו לא ישחק במילאן בעונה הבאה"
    שום רונאלדיניו, מילאן הולכת על פאטו.
    סלביו ברלוסקוני: "רונאלדיניו לא ישחק במילאן בעונה הבאה, כמו שציינתי כבר, לאפורטה, הנשיא של ברצלונה, אמר לי באופן אישי, שאם יצטרך למכור את הברזילאי, הוא יעזוב את הארץ."

15. Sergio Ramos Member

עם ברוסלוקוני באמת היה מתכוון להביא את רולדיניו, במחיר כמו שאמרו פה.אז עדיף כבר להביא את פאטו הצעיר,שישמש לשנים רבות,ועוד 2-3 שחקי חיזוק טובים.