מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Sergio Ramos Member

מה הכוונה שלך..שאנצ'לוטי לא צריך להביא חלוץ?,הוא חייב,ג'ילא היה חלש מאוד העונה כולם ראו זאת.ואסור לאנצ'לוטי לקחת סיכון ולבנות על ג'ילא שישחק לצד רונאלדו.אני לא פוסל חזרה של ג'ילא ליכולתו הטובה אבל בכל זאת אסור לבות עליו.מילאן חייב חלוץ צד בדחיפות ליד רונאלדו.

2. uri מנהלים

עזבו דיבורי סרק. אחרי ששיחררו את אוליביירה והשאילו את בוריילו למילאן יש (רק) שלושה חלוצים בסגל, ככה זה לא משנה מי טוב ומי לא, מילאן חייבת חלוץ בכל מקרה.

3. Ricardo Kaka Member

כנ"ל חלוץ, ראו את הידיעות.

טוטומרקאטו: ברלוסקוני מוכן לשלם כ-125 מיליון יורו על רונאלדיניו. (!!!)
    קוריירה: ברלוסקוני רוצה את דרוגבה, אוליבירה נסע לספרד לחתום על חוזה בסרגוסה.

אני חושב שהשמועה שברלוסקוני מוכן לשלם 125 מיליון יורו נכונה, למרות שזה נראה הזוי לגמרי, אבל עם מסתכלים על המציאות, רואים היגיון.
    מילאן נואשת לחלוץ, (כן, כן, רונאלדיניו חלוץ) וכרגע שום דבר לא זז, הכל תקוע. וברלוסקוני יודע שאם הוא לא יביא רכש גדול כמו שהבטיח לאוהדים הם ירדפו אחריו ולא מהערצה, אבל ביינתים אלו רק שמועות.

ריקרדו מי? תחתום כבר בספרד ותעזוב אותנו!

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/07
  4. uri מנהלים

לא יודע עד כמה אמין המידע הזה, ובכל זאת, למען הקבוצה האיטלקית הטובה באירופה: לא, לא ולא! בבקשה!

אגב, עוד דבר, אנשים פה יורדים על גאליאנו, ולא מתייחסים בכלל לעובדה הזו שעל הראש שלו יושב ברלוסקוני שאולי מונע ממנו לפעול ברכישת חלוץ רק בגלל שהוא כה נואש וכה רוצה לראות את רונאלדיניו במילאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  5. מיכל3 Member

גליאני מנהל הרכש, אז הגיוני שרוב התגובות\ביקורות יופנו אליו. למרות שגם ברלוסקוני מן הסתם כלול בכל העניין, הרי הוא זה שנותן את האוקיי בסופו של דבר וזה שמממן את כל העסקאות האלה. לכן בעניין הרכש ובמיוחד בעניין רונאלדיניו (שברלוסקוני כ"כ חולם עליו), הטענות באות לשניהם. 125 מליון יורו זה סכום לא מבוטל (גם 100 מליון יורו) ואף שחקן בעולם לא שווה סכום כזה או דומה. לא חסר סיבות שמילאן לא צריכה את רונאלדיניו, לא רק מבחינה כלכלית..אלא מקצועית גם וכד'. ברלוסקוני באמת יצא טיפש אם הוא יצליח להביא אותו בסופו של דבר בסכום אסטרונומי שכזה.

6. Chievo Member

רונאלדיניו יוסיף התעניינות לליגה האיטלקית, להגיד שאני נגד עסקה זאת, הייתי משקר ... לפני שאתם יורדים עלי, אני יודע שזה סכום מוגזם לגמרי לשלם על שחקן כדורגל, אבל דמיינו לעצמכם מה יקרה אם רונאלדיניו יצטרף:- בכל רחבי העולם אנשים ירצו לראות אותו לובש את המדים הרוסונרים, ביום השני לאחר משחק של מילאן כשאני ילך לבית הספר אני ישמע אנשים מנהלים שיחות ביניהם על המשחק המהנה של מילאן אתמול ... אני חולם על זה כבר ... שמישהו יגיד לי מתי היית הפעם האחרונה בה הצטרף שחקן בדרגה הזאת לליגה האיטלקית (לפי מה שאני זוכר זה היה ויירה שהגיע מארסנל ליובנטוס, נכון?).
    אי אפשר לתאר את שמחתי כאשר מילאן זכתה בגביע ליגת האלופות, בתקווה שזה רק עושה רושם לשם של מילאן בשוק ההעברות, ושבקיץ נוכל סוף סוף לראות כוכבים באים ומשחקים שם, אבל תראו לאיזה מצב הגענו, הליגה האיטלקית עכשיו דומה לליגה הברזילאית כך שכל כוכביה משחקים בחוץ ... אני בעד, אבל היי למה אני מתלהב, זה בטח לא יקרה בסופו של דבר!!

7. Sergio Ramos Member

רונאלדו הוא לא דוגמא לאחד שבא מספרד לאיטליה כשחקן גדול?
    נו טוב זה לא אותו רונאלדו של פעם.אבל אין ספק שעם רונאלדיניו יגיע למילאן,הרמה תעלה,הרייטינג של הליגה האיטלקית ימריא לשמיים.ויחזיר לליגה האיטלקית קצת את הטעם שירד ב2-3 שנים האחרונות.
    ביינתים כל העניין הזה הוא רק בגדר שמועה.אבל אני מאוד מקווה שזה נכון,ובעונה הבאה נראה את רונלדיניו באדום שחור.

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

יש משהו במה שלואי אומר.
    רונאלדיניו הוא השחקן המפורסם והמסוקר ביותר בעולם.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לואי באמת נגע כאן בנקדוה מעניינת.
    אבל הדיון פה עוסק איך הוא ישתלב מבחינה מיקצועית,כי אם לא יפסיקו מהר מאוד לדבר עליו..

10. מיכל3 Member

אני מסתכלת נטו על טובת הקבוצה מבחינה מקצועית ולא על עניינים שוליים אחרים. מבחינה מקצועית-מילאן לא צריכה את רונאלדיניו ובטח שלא בסכומים כאלה. תאמין לי לואי שמילאן מספיק מפורסמת ומסוקרת גם בלי רונאלדיניו, יש לה את אחד השחקנים הכי מסוקרים בעולם כרגע, אם לא יותר ממנו-קאקה.

ואיך אשד סיכם את זה במשפט אחד?

11. Chievo Member

מבחינה מקצועית?!! אני לא חושב שצריכים לדאוג לזה?? אני זוכר פעם שדברו על איך שהשילוב בין רונאלדיניו לקאקה לא הצליח במונדיאל, חבר'ה אלה רק חמשה משחקים בהם רונאלדיניו לפני המשחק עשה יחס מיני עם דוגמנית צרפתית, אני חושב שהשילוב יעבוד במילאן כך שגם הליגה האיטלקית היא ליגה אגרסיבית יחסית, ורונאלדיניו יש לו את זה הוא מאוד שחקן פיזי.

אתה צודק, גם כן רונאלדו, אבל עדין לא כזה מסוקר, בסה"כ ריאל מדריד ותרה עליו.

עריכה:
    אפשר לקבל הסבר?

12. DINAMO KIEV Member

רונלדיניו תפור על השיטה 433 ומילאן לפי סגל השחקנים שלה בנויה לשחק או 442 או אם אמברוסיני ולעבור לישטה451.

13. מיכל3 Member

כבר אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים, יש עמדות הרבה יותר דחופות כרגע שמילאן צריכה בהן חיזוק. אם כבר חיזוק בקישור, מילאן צריכה לדאוג לקשר אחורי\דפנסיבי מחליף לפירלו ולא קשר התקפי, אחת העמדות דווקא שמילאן כבר שנים מסתדרת בה יופי. חוץ מזה-דיי מובן מאליו שאם רונאלדיניו מגיע זה אומר שלא נביא אף שחקן יותר, אחרי שברלוסקוני ישלם עליו סכום עתק שכזה. ומה יצא בזה? שדווקא בעמדות שהיינו חייבים להביא חיזוק (חלוץ, בלם, מגן שמאלי, קשר אחורי ולא חסר) לא הבאנו אף שחקן.

14. Sergio Ramos Member

לא יודע למה,אבל במקרה שונאלדיניו יגיע יש סיכוי שהוא ישחק לצידו של רונאלדו,כחלוץ צד חופשי על כל מרכז ההתקפה והקישור,מן ss כזה.ראינו שבבארסה הוא משחק מן קשר-חלוץ,ואני חושב שרונאלדיניו(עם יגיע)יכול לשחק קצת מאחורי רונאלדו כשחקן חופשי,בזמן שסיידרוף בשמאל וקאקא בימין.

אפשר לומר כך:

-----רונאלדו------

---רנאלדיניו----(כשחקן חופשי)
    ---קאקא------------------------סיידרוף

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  15. Ricardo Kaka Member

אני לא מבין את כל אלו שכואב להם שברלוסקוני מוציא הרבה כסף, מה אכפת לכם? מצדי שיוציא על רונאלדיניו 908 מיליון ליש"ט אכפת לי? העיקר שמילאן מתחזקת, תפסיקו לדאוג לארנק הרחב של ברלוסקוני.
    אני חושב שזה יתרון שגם קאקא וגם רונאלדיניו ביחד, זה יכול להיות מצוין, משחקים 4-5-1, כשפירלו גאטוזו וסיידורף מאחור, וקאקא ורונאלדיניו מאחורי רונאלדו.
    אפשר לשחק גם 4-4-2. רונאלדיניו מאחורי קאקא(או ההפך), שישחק כחלוץ שני שנסוג לאחור, (נ.ב: האחרון שיחק כחלוץ שני בצ'מפיונס) עם רונאלדו לצידו. זה יכול להיות יתרון למילאן מכיון שיריבות יחשבו שמילאן משחקת 4-5-1 ועוד יותר לבלבל בכך שרוני וקאקא יחליפו תפקידים כל הזמן.