איחלתי לו בדיפלומטיות מזל טוב ולא יותר מזה, אל תייחס לי דברים שלא אמרתיhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
רוצה שיאמן או לא רוצה שיאמן, שיהיה במזל טוב. לגבי ההודעה שיניב רשם כאן לפני כמה ימים..כ"כ מתסכל שבכל הקבוצות הגדולות של אירופה מתמקדים בהבאת רכש, כבר מספר קבוצות בצעו עסקאות והעברות גדולות ובמילאן כרגיל הכל באיזי. עד מתי תמשך האדישות המעצבנת והבלתי נסבלת הזאת? היה לי אולי שבב של תקווה, שדווקא אחרי הזכייה יבוא התאבון וברלוסקוני סופסוף יפתח את הכיס וידאג יחד עם ידידו ושותפו גליאני, להביא רכש מהטופ למועדון. האם שוב השליתי את עצמי? אני מקווה מאוד שבסוף אוגוסט אני אוכל להגיד שלא.
:aa1: יש דיווחים באיטליה על כך שטרזגה שחקנה הצרפתי של יובה קרוב לחתימה במילאן העונה הבאה ואומרים על כך שגילא יחליף אותו ביובי או קלוזה שחקנה של ברימן . אבל יש לי שאלה קטנטנה נדמה לי שתריזיגית חתום ל 2010 ביובי והוא חתם על החוזה לפני כמה ימים לא ( בתהיאלי ) ? טעות הייתה בכתיבה סליחה
קודם כל רושמים טרזגה ויובה, לא יובי. דבר שני אני לא זוכרת אם האריך את החוזה או לא, אבל בכל הפורומים של הכדורגל האיטלקי בארץ ושל יובה בפרט, פרסמו שהוא בדרך החוצה מהקבוצה. לפי מה שטוענים הצרפתי לא מרוצה מהחוזה שיובה הציעה לו (מה שאפשר להסיק שכנראה הוא לא חתם) ושהוא חושב על עזיבה כרגע. אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו במילאן, אבל זה דיי צפוי שלא נזכה לראות אותו במילאנלו...
אבל אם את אומרת שהוא לא מסכים לתנאים של יובה או שיובה לא מסכימה לתנאים שלו והוא רוצה לעזוב למה לא להגיע למילאן ועוד דבר גילא למרות שהוא חתם ל 2010 במילאן יובה מעוניינית בו לרוצה החלפה בינו לבין טרזגה
למה לא להגיע למילאן? אין לי מושג קודם כל מה השיקולים של אנצ'לוטי ואם הוא מעוניין בו (בכל זאת, הוא כבר לא ילד). גם אם המאמן מעוניין, אתה אמור כבר להכיר את ההנהלה שלנו ולדעת שברלוסקוני לא ימהר לשלם סכומי עתק, בפעם האחרונה שהוא עשה את זה אכלנו אותה עם אדון ג'ילארדינו. מאז כבר שנתיים לא זכינו לרכישה בעלת סכום גבוה (והתוצאות בהתאם לכך).. לגבי הדחליל (ג'ילא), 99% שהוא נשאר לצערי במילאן. כך הוא רוצה וכל הצוות המקצועי במועדון, לפחות ככה טוענים העיתונים האיטלקי וגם באתר הרשמי מיהרו להכחיש את כל השמועות לגבי זה שהוא מתכוון לעזוב את המועדון.
אם אני לא יודע את ההנהלה הטפשה שלנו מי ידע אני יודע שהסכום הכי גדול ששילמה מילאן על שחקן היה גילא אבל אני לא רואה בו כשחקן כמו שיבא הוא משחק כמו סופר פיפו מילאן כל מה שצריכה עוד חלוץ שיודע לשלוט בכדור כמו טרזגה ולא כמו גילא ו פיפו שלא יודעים לשלוט בכדור רונאלדו רוצה אחד לצידו סקורר כמו טרזגה היה לנו פעם קרספו אבל עוד פעם ההנהלה למה לא קנתה אותו אז לאחר ההשאלה בשנה יעני העונה שאינטר לקחה את התואר בבית המשפט , אבל תדעי שברלסקוני מתי שהוא רוצה שחקן הוא ישלם כאשר הוא מוכן לשלם 130 מיליון יורו על רונאלדיניו . ברלסקוני נתן למילאן 220 מיליון יורו רק לקניות של השחקנים וזה סכום ענק כי הוא יודע שרק כמה שחקנים צריכים להיות במילאן והאחרים לא מעמדה השוער עד לחלוצים , אבל למה להפסיד כסף יש לנו בנוער את אובאמינג ו די גנארו שחקנים עם קשרון נדיר . גילא גם אני משוכנע שהוא לא יעזוב כי רק לפני 4 ימים הוא חתם על חוזה אבל במילאן רוצים חלוצים והם הולכים על טרזגה ו אטו כך על פי העיתונים האיטלקיים ( איטלקיות תתקינו אותי אם טעיתי )
יש לך מספר טעויות בהודעה שלך, ברשותך אני אתקן אותך: 1. הרכש היקר ביותר בתולדות מילאן הוא בוודאי לא אלברטו ג'ילארדינו שנרכש בעברו 24 מיליון יורו אלא בכלל רוי קושטה בעבור סכום המוערך ב-45 מיליון יורו ימי פשיטת הרגל של פיורנטינה. אחריו מגיע פיליפו אינזאגי שהגיע איתו באותו הקיץ תמורת סכום המתקרב ל-40 מיליון יורו (אני כמעט בטוח אם זכרוני אינו בוגד בי). 2. ג'ילא חתם על חוזה עד 2011 עוד באמצע העונה, צעד שההנהלה קיוותה שייתן לו יותר ביטחון על המגרש מה שכמובן לא קרה, מאז הוא לא חידש את החוזה. כמו כן מתי בדיוק ברלוסקוני נתן את הסכום שציינת? אני מסכים איתך בשילוב הצעירים ועל דגש די ג'נארו אבל קשה לי להאמין שנראה שילוב שכזה.
מסכים עם מיכל. גם אני מאוד רוצה לראות את טרזגה במילאן, אבל שוב, ניהול הרכש הכושל במילאן פשוט מגוחך וכבר אין לי שום תקוות בנוגע אליו.
אני דווקא לא רוצה לראות אותו במילאן. גם כי אני לא אוהב את השחקן הזה וגם בגלל שהוא לא יתרום לנו יותר משנה ואין לי כח לעוד קשיש בהרכב. לא אוהב את השחקן הזה לא יודע למה, למרות שהוא יכבוש יותר שערים מג'ילה זה בטוח. כנראה בגלל הגיל שלו אני חושב שהוא כבר שחקן שגמר את הסוס.
ריו קושטה הוא היה ההעברה הגדולה או שהוא כי באתר מילאן הערבי כתבו שהוא היה השחקן הכי יקר שבא למילאן בסכום 28 מיליון יורו אבל לא יודע למה חשבתי שגילא בא ב 30 מיליון טעות לגבי אינזאגי לא רשום בכמה הוא בא למילאן . לגבי גילא הייתי רוצה לכתוב משהוא על המאמן אנצילוטי והוא חתום במילאן עד 2010 וכך נמשך
למה בדיוק ג'ילא יותר טוב??? או אולי פיפו?????, מליאן צריכה חלוץ מהסוג של טרזגה כמובן סקורר שישחק לצידו של רונאלדו.