מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. ACBenb Member

במילאן הוא יראה יותר דקות מאשר במנצ'סטר, כך לפחות אני מאמין.
    בינינו, את מי יש לו יותר סיכוי להעיף מההרכב, ג'ילה או טבז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx החלוצים של מילאן גם ככה גרועים חוץ מרונאלדו, יש לו סיכוי לא רע לקבל מקום בהרכב אם ג'ילה ימשיך לשחק אותה נעל.

2. Sergio Ramos Member

בוודאי שבמילאן יש לו יותר סיכוי,ג'ילארדיניו לא הראה כלום בעונה שעברה והיה פשוט גרוע.ועם ימשיך ככה,אני לא יהיה מופתע אם רוסי יקבל את המפתחות מי אנצ'לוטי(עם יגיע)
    אינזגי הוא עוד אחד שרוסי לא התקשה לתפוס לא את המקום.עדיף לרוסי לגיע למילאן.שם הוא יקבל הרבה דקות מי אנצ'לוטי,שאני מאמין שיתן לא הרבה צ'אנסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/07
  3. uri מנהלים

די כבר לבנות על שמות, תתחילו להבין שהשמות רק מאתרות את החולצות והשחקנים הם אלה שמשחקים כדורגל. למה מי זה טבז, מה הוא כבר הספיק לעשות בקריירה האירופית שלו שהוא יותר טוב מג'ילארדינו. שיוכיח את עצמו קודם לפני שאתם מעללים אותו ככה. ג'ילארדינו לעומת זאת, בגילו הצעיר יש כבר 87 שערים בסריה A, שלא לדבר על אינזאגי שניצח יותר משחקים ממה שטבז יכול לחשב. אז תתחילו לפרגן קצת לשחקנים שהביאו לקבוצה שלכם את התואר אלופת אירופה.

מילאן לעומתכם הוא מועדון כדורגל שהיחס האישי הוא קודם לכל אצלו. בעיקר משום ששם יודעים שיש להם עסק קודם כל עם בני אדם ולא עם שמות נוצצים. זה סוד ההצלחה של מילאן. ראיתם כמה פעמים השחקנים רצים לחבק את המאמן, את גאליאני, כי הם מאמינים בהם, כי הם אוהבים אותם כמו בנים משלהם. לכם פה נוח לזרוק שחקנים, אבל במציאות מדובר בעסק אנושי הרבה יותר מאשר ללחוץ "דליט" על המקלדת. במילאן מאמינים בג'ילארדינו, ולא פחות ממנו רוצים בהצלחתו. כמו גם במקרה של בונרה, הוא הובא בהבטחה שיחליף את מאלדיני, ועכשיו הגיעה ההזדמנות שלו ואנשים במועדון רוצים שהוא יקח אותה בשתי היידים ולא מחפשים דבר ראשון להביא עוד שם רק כדי שכמה ילדים באיזה פורום באיזה מקום בעולם יוכלו לומר "הוצאנו מיליונים! הבאנו שמות!".

4. Sergio Ramos Member

אף אחד לא זילזל ג'ילרדיניו,אבל אי אפשר לומר שהייתה לו עונה טובה.וזה גם לא בטוח שעם רוסי יגיע הוא יקבל את המקום בהרכב בקביעותאך אין ספק שיקבל לא מעט הזדמניות.לג'ילא יש פוטנציאל,אבל עוברת עליו תקופה לא טובה,אבל אין ספק שהוא יכול לחזור לעצמו.אבל עם והוא ימשיך את היכולת של העונה החולפת,סביר להניח שרוסי(עם יגיע),יקבל הרבה דקות מי אנצ'לוטי על חשבונו של ג'ילא.

אני חושב שעל אינזגי אין מה להתווכח,הוא כבר גמר את הסוס.
    אין ספק שבעונה הבאה הוא יקבל פחות דקות,ויאלץ לפנות את מקומו לחלוץ צעיר אחר שיגיע למילאן כנראה.

5. uri מנהלים

זו תגובה עניינית אשר מתארת את דעתך. היא מקובלת ולדעתי גם נכונה.

אבל זו אולי ההודעה העניינית הראושנה בטופיק בנושא שהתאפיין בינתיים ברוח של דברים כמו אלה: "החלוצים של מילאן גם ככה גרועים חוץ מרונאלדו".

6. DINAMO KIEV Member

גילארדינו לא מסוגל להכני גול מול קבוצה אם הגנה נקודה
    הוא גם לא מסוגל לעצור כדור חזק! לא יכול להביא מסירת עומק! לא יכול לעבור בדריבל! משחק הראש שלו לא משהו! לא מהיר במיוחד! וכל פעם שהוא מקבל כדור ואין לו מה לעשות הוא ישר נופל.
    זה חלוץ זה? נכון שבליגה הוא כובש מדי פעם אבל הוא כובש כלום לעומת משהוא מחמיץ?

וטבז בכלל לא חלוץ קלאסי שמשחק אם הגב לשער מילאן צריכה אחד כזה טוב.

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

בול אינזאגי.
    יש לנו 2 פיפו בקבוצה.

8. Sergio Ramos Member

תראה זה לא הזמן להשוות בין טבס לג'ילא,אבל כל מה שאמרת על ג'ילא לא נכון.
    אתה לא זוכר את התקופות שלו בפארמה?איזה שחקן נהדר הוא היה,פשוט מאז שהגיע למילאן עובר עליו משהו לא טוב כל כך.אין מה לעשות הוא בתקופה רעה.אני מאמין שהאו יחזור לעצמו,הוא לא איזה בן 35 שזהו תכף גומר את הקרירה.הוא צעיר מאוד,ויש לו את היכולות ואת הפוטנציאל לחזור לעצמו.הוא כבר הראה לנו את היכולות הטובות שלו לפני 2-3 עונות בפארמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/07
  9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכל זה מוכיח דבר אחד - לא ראית את ג'ילארדינו בפארמה.

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אין ספק.
    אבל ג'ילארדינו בפארמה זה פשוט חלוץ אחר.

11. Sergio Ramos Member

מבחינתי זה לא משנה,גם עם ג'ילא במדי פארמה או במדי מילאן,אין הבדל.
    נכון שזה שתי קבוצות שונות האחת קבוצה גדולה,והאחת קבוצה יותר קטנה.אבל זה לא משנה כל עוד יש לג'ילא את היכולת,הוא יכול להצליח בכל מקום.
    יכול להיות שבעונה הבאה נראה את ג'ילא שהכרנו(הלוואי שכן)ויכול להיות שנראה את אותו ג'ילא של העונה החולפת.הבחור עוד צעיר ויש לא עוד כמה שנים טובות לתת ולחזור לעצמו.לא צריך ישר להסיק לגביו מסקנות ולקטול אותו.
    ועוד דבר..לטעמי עם ג'ילא ימשיך ביכולת של העונה החולפת,(ואמרתי את זה כבר)אנצ'לוטי יאלץ ללת את המפתחות לחלוץ צעיר שכנראה יגיע למילאן.

12. ACBenb Member

ואם הם לא גרועים אז מה הם? הם גרועים! אתה רוצה להגיד לי שג'ילה חלוץ טוב, אפשר לסמוך עליו? חלוץ טוב זה אחד שאתה בא לראות משחק אתה מצפה שיעשה תנועה, שיאיים על השער, שלא יחמיץ לפחות, בקיצור שיועיל. עכשיו תגיד לי שג'ילה לא גרוע. לפעמים אני אומר שיש לי תקווה בלב שהוא ישתפר בעונה הקרובה, אבל בינתיים הוא גרוע.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/07
  13. Sergio Ramos Member

נכון בזה צדקת,אי אפשר לסמוך על ג'ילא ולבנות עליו לעונה הבאה,עד אשר יראה שהוא חזר לעצמו.
    אבל לא אהבתי שישר כולם קוטלים אותו ומסיקים לגביו מסקנות.

14. 亚历山大帕托 Member

הייתי מאוד שמח לראות עוד חלוץ שתואם לרמתו של רונאלדו בהרכב ואת ג'ילה על הספסל, או שבכלל יילך למקום אחר. אבל לא יודע, משהו בתוכי אומר שג'ילה יוכיח את עצמו בעונה הקרובה. ואין לי שום חיבה מיוחדת כלפיו, קיללתי אותו במשך כל העונה שעברה. ידוע שהוא סובל מחוסר ביטחון עצום, ואני לא בטוח שכל ההתרוצצויות של ההנהלה אחרי רונאלדיניו, אטו ושבצ'נקו, עוזרים לו כל כך. אי אפשר לדעת, אולי זה יעבוד בכיוון ההפוך והוא ייקח את עצמו בידיים, וירצה להשתיק את כולם. ברור שהיה לו יותר נוח בפארמה ושם הוא צלח, אבל חלוץ גדול צריך לדעת להסתגל לכל דבר. הוא לא כזה, כנראה גם אף פעם לא יהיה. אני פשוט מקווה שעם כל הקשיים שמצפים לנו בעתיד הקרוב, הוא יפספס פחות הזדמנויות שהשחקנים הנפלאים שלנו מגישים לו על מגש כסף. לכל השאר ידאגו קאקא ורוני, הוא רק צריך לשים את הרגל או את הראש ברגע הנכון, או אולי אפילו לעשות איזו תנועה ברחבה עם הכדור, ולהיזהר לא לגרום לתנועת מעיים אצל האוהדים. אין מקום יותר חם ממילאן בכל הקשור לאמון והיחס שמקבל כל שחקן שעובר תקופה קשה, לכן זו הבעיה שלו והוא זה שצריך לפתור אותה בסופו של דבר.

נקנח באחד הביצועים התיאטרליים הגדולים שנראו על במות אירופה:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBbv9vembLA

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/07
  15. Sergio Ramos Member

אוקיי,ג'ילה עשה שם חתיכת הצגה,נכון.ומה הייתה הכוונה שלך ששמת את הסירטון הזה,להוכיח עד כמה ג'ילה הוא "פלופ"?להמשיך ולקטול ולעשות לו עוול?
    הזלזול בג'ילה הוא כבר מעל הוא מעבר לפי טעמי.