מה זאת אומרת הצעה מפתה? קאקה שחקן תחת חוזה. ריאל מדריד לא יכולה פשוט לבוא ולהציע לו חוזה משופר, זה לא חוקי מבחינתה לפנות אליו בכלל. מוזר גם שהאס הוא העיתון היחידי בעולם שמשוכנע בכך שקאקה רוצה לעבור לריאל מדריד ושיש הצעה שקאקה לא יכול לסרב לה. תמשיכו לחלום...
אז מתי כן יהיה סגור? כשקאקא יחזור למחנה האימונים של מילאן? או ב-31 לאוגוסט? בעצם לא, יש את חלון ההעברות של ינואר באמצע... הממממ... טוב, פשוט תמשיכו לחיות מספקולציות ולהזיל ריר לתקופה בלתי מוגבלת. מצחיקה אותי רק המחשבה איך כותרות שקריות בעיתונים הספרדים מאיצות את קצב הלב של כל אוהד ריאל.
אל תלכלך, הם מקור אמין. יש להם סוכנים חשאיים שצותתו לשיחה בין קאקא לברלוסקוני כשהראשון אמר שהוא רוצה שישחררו אותו לריאל.
עזבו אני כבר התעייפתי מכל הסחבת הזאת , יש ק משהו אחד שמעניין אותי....: מי ממציא כל יום תשמועות האלה ? העורך, הכתב , המנקה?
שמע צריכים כתבות חדשות ומעניינות, אף אחד לא יקרא את העיתון. מה עושים? ממציאים שטויות. קאקה אמר שהוא שונא את מילאן ורוצה לשחק במדים של ריאל, קאקה אמר שהוא מכסיקני שהתחזה לברזילאי בעליות לברזיל באמצע שנות ה80 כי החלום שלו היה לגור בברזיליה, קאקה אמר שבכלל קוראים לו מיגל אלפחורס.
שמעתי שמילאן תוסיף עוד סעיף על החוזה החדש של קאקא ויהיה שהשחרור של קאקא ממילאן לא פחות מ 120 מיליון יורו כלומר זה השחרור לבד חוץ ממה שריאל תשלם למילאן עבורו , אז אני חושב שקאקא לא יבוא לריאל , חוץ מהשכר השנתי שריאל מציעה בשנה 9 מיליון יורו , רק תדע שאם אין מסים באיטליה מילאן היתה משלמת עבור קאקא יותר ממה שהיא משלמת עכשיו , קאקא אמר הרבה פעמים שהוא לא רוצה לצאת חוץ ממילאן, מילאן השנה תתחרה על כל הגביעים האפשריים חוץ מקופה איטליה , אז למה לקאקא לצאת הוא במועדון גדול ויותר גדול מריאל .
עזבו שטויות, אין סעיף שיחרור גליאני דיבר על זה אתמול, קאקא נשאר במילאן, תמשיכו לחלום אוהדי ריאל, אבל הפעם רק מרחוק, כי כבר לנו נמאס! האס עאלק! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לידעתך ההצעה של קלדרון היא נכונה,ולא בגדר שמועה.אישית גם לי קשה שבמילאן יוותרו על קאקא כל כך מהר.אך מי צד שני,עם קאקא ירצה לעבור ויפעיל לחץ על מילאן,יהיה להם קשה מאוד להחזיק אותו בכוח.
שמע, השחקן תחת חוזה, סיכם את תנאיו על החוזה החדש שבו אמור להרוויח כ-7 מיליון יורו, למה פיתאום ישנה את דעתו וירצה לעבור למועדון משוגע שבו יש כל הזמן ריבים, בעיות, בלגנים, 7 מאמנים ב-4 שנים, מה זה שווה לו? אני מבטיח לך שלפחות השנה קאקא נשאר במילאן.
היה פעם סיפור על זה שקאקא קרא ספר דת מעניין על האסלאם ובחר להתאסלם. אם נכון הדבר, למה הוא הולך עם חולצה של "אני שייך לישו".? כנראה שזו הייתה שמועה טפשית והזיכרון שלי מטעה אותי..
גם אני שמעתי על זה אבל לא,מאז התאונה שקאקה עבר וכמעט שיתקה אותו לכל החיים,הוא התחיל להאמין בצורה חזקה בדתו של ישו ובכוחותיו.קאקא גם הצטרף כחבר בקבוצה דתית נוצרית,שמאמינה שהיא יכולה להעביר את המסר הדתי,דרך הספורט.יחד עם קאקא בקבוצה גם,סיסיניו,לוסיו,אדמילסון וסילביניו
בדיוק כמו במקרה שבו הוא אמר שהוא רוצה לעבור לריאל. פרי דמיונם של כתבתי עיתונות הספורט. למרות שבין ספורט לבין הידיעות הללו, כל קשר הוא מקרי בהחלט.
נכון, במידה וטבז אכן יגיע לאולד טראפורד, אז בהחלט לא יהיה לו מקום בהרכב, אבל אמרת שהוא יהיה חלוץ שלישי אצלכם, משמע חלוץ מחליף. אז למה לעבור למילאן בשביל להיות חלוץ מחליף, אם הוא כבר אחד כזה ביונייטד? יכול להיות בגלל שזו ארץ מולדתו, אבל הוא אמר שהוא רוצה לנסות את עצמו ביונייטד. בכל אופן, אני כמעט בטוח שאלן סמית' הוא ג'וזפה רוסי ימכרו מהקבוצה, השאלה כמובן היא המחיר שיציעו עליהם. אני מניח שאם יציעו יותר על אלן סמית', אז האנגלי ימכר, במידה ויגישו הצעה גבוה יותר על רוסי מאשר ההצעה על סמית', אני מאמין שהאיטלקי ימכר. הכל פה כמובן עניין של כסף. אני לא רוצה לראות את רוסי עוזב אותנו, יש לו פוטנציאל ענק ואם הוא יתמיד וישקיע יכול להיות שהוא גם יתפוס את המקום בהרכב, כמובן שקל זה ממש לא יהיה, בטח לא כשיש את רוני וטבז (אם וכאשר) בהרכב ואת סאהה על הספסל (אף על פי שרוסי יכול להיות חלוץ שלישי במקום הצרפתי, כי ידוע שלסאהה יש רגלי חרסינה).