מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Pirlo59 Member

את צודקת אבל נראה לי שאת יותר מדי אופטימית לגבי בונרה. את חושבת באמת שהוא יהיה זה שיחליף את מאלדיני? צריכים בלמים הרבה יותר חזקים והרבה יותר טובים מבונרה. בונרה טוב- אבל לא מספיק וגם אחרי שהוא ישתפשף זה לא נראה לי יהיה מספיק, צריך בלם יותר מהיר יותר חזק שהוא יעשה את ההבדל. בונרה לפי דעתי לא יהיה זה שיחליף את פאולו המיתולוגי.

דרך אגב: מה עם השמועות למעבר של בונרה לבשיקטאש או פנרבחצ'ה (לא זוכר כבר מי)?

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/07
  2. Grande Milan Member

התלונות בכלל לא צריכות להיות לכיוון בונרה, אני זוכר אותו בתור שחקן טוב, בלי יותר מדי חורים, ואסור לשכוח שזאת עונה ראשונה, אין הרבה שחקנים שבעונה הראשונה בקבוצה חדשה נתנו עונת שיא, במיוחד בהגנה, שם התיאום הוא חלק משמעותי, ותיאום לא מפתחים בלילה אחד, זה עניין ממושך.
    צריך שחקן שיבוא כגבוי לפציעות של נסטה ומלדיני, וכמובן חלוץ, ממה שהבנתי יש הסכמה בין ברלוסקוני לאנצ'לוטי על פאטו, שניהם מסכימים שהוא שחקן טוב שצריך להביא אותו (לפי הגאזטה), אולי אנחנו מתקרבים לקראת החתמה חדשה?

3. Pirlo59 Member

הסכמה בין אנצ'לוטי לברלוסקוני לא שווה כלום. אדריאנו גליאני- הוא זה שיחליט מה לעשות.
    האתרים הישראלים של מילאן (acmfdd.com ו-acmilan.co.il) כתבו שנדע ביום שלישי מה קורה עם ההעברות (ביום זה תתקיים פגישה בין ברלוסקוני לגליאני שהם יחליטו אם הם הולכים על אחד מהבאים: שבצ'נקו, אטו, רונאלדיניו או פאטו).

אין ספק שמתקרבים להחתמה חדשה, רק חבל שאין הרבה דיבורים על החתמת שחקן הגנתי...

4. מיכל3 Member

don't be so sure...
    לגבי זה שיביאו בלם אחר הכוונה. הרי שמת לב שההנהלה שלנו מסתפקת ב"טוב" ולא בהכי טוב בשנתיים האחרונות. למרות שלדעתי, כמו שאמרתי-בונרה יראה הרבה יותר טוב אם יתנו לו את הזמן ואת הדקות משחק שהוא צריך כדי להשתלב ולהשתפר. אם מסתכלים על שמות, אז כמובן שאתה תצפה שיביאו איזה שם גרנדיוזי למחליף\יורש בגודל סדר של מלדיני האגדי. אבל אני מסתכלת על יכולת נטו, ואם נראה שיפור משמעותי בעונה הקרובה, אין סיבה שהוא לא יחליף את פאולו לאחר שיפרוש. לג'ילארדינו נתנו שנתיים כדי לפרוץ וזה לא קרה (וגם ככל הנראה הוא ממשיך איתנו לעונה שלישית בקבוצה), אין סיבה שלבונרה לא יתנו עוד עונה (מה גם, שג'ילא שיחק הרבה יותר מבונרה בסה"כ), כדי לראות כיצד הוא ממשיך לתפקד.

לגבי השמועות על מעבר לתורכיה-לא נראה לי שצריך להתייחס אליהן ברצינות. מילאן צריכה גם את בונרה, גם בשביל הרוטאציות ובמיוחד ובמידה ואחד מצמד הבלמים יפצע.

5. איטלקי באדום Member

תשמעו,
    סך הכל זאת העונה הראשונה שלו.
    אני מאמין שבעונה הבאה הוא עוד ישתפר וישתלב בהרכב בקביעות,
    אולי בתור קשר שמאלי.

6. Ricardo Kaka Member

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

נשמע טוב. אם זה בא על חשבון ג'ילא או פיפו.
    לא מספיק כדי להיות בהרכב.

8. Sergio Ramos Member

אני רואה במילאן הולכים נואשות על חלוץ צעיר.אף פעם לא ראיתי את רוסי הזה.
    אבל לפי מה ששמעתי, הוא כישרון מובטח ומוצלח.

9. ACBenb Member

הלוואי ורוסי יבוא, רק לא בהשאלה כי אז ההנהלה רק תוכי שוב עד כמה היא דפוקה. יאללה מה יש לאיטלקים לחפש בפרמיירליג שיביאו הביתה! למנצ'סטר יש הרבה חלוצים ולא יהיה לו מקום בהרכב, לדעתי הוא יוכל להיות חלוץ שלישי מעולה ומי יודע אולי הוא יעיף מההרכב את ג'ילה יום אחד.

10. Pirlo59 Member

11. Grande Milan Member

רוסי באמת שחקן טוב, הוא גם הוכיח את זה בפארמה, עם 9 גולים יש מאין, ועם בישולים, עזר להם להשאר בליגה כמו גדול, להביא אותו למילאן יהיה חלום, סוף סוף קנייה נכונה ההנהלה, שחקן עם טכניקה גבוה ושליטה וירטואוזית בכדור, מה גם שבזמן שהושאל לפארמה הוכיח לא מעט, גם את יכולותיו, וגם שהוא יכול להסתדר בליגה האיטלקית, שזה מצרך חשוב כרגע.
    אני מאמין שהמצב הפיננסי של מילאן טוב משל פארמה, והתחרות פה מיותרת, רק שלא יהיה בעיות עם מנצ'סטר, נקווה לראות את החלוץ נוחת במילאנלו.

12. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אני מקווה שרוסי לא יבוא למילאן, כי הוא שחקן צעיר ומוכשר ואני מפחד שהוא ישב על הספסל יותר מדי.
    דבר כזה יכול להרוס כישרון ענק של נבחרת איטליה לעתיד, אני חושב שהוא צריך כרגע להיות מושאל בפיורנטינה שנה אחת ואז אולי לעבור למילאן, זה גם מה שבדיוק פיורנטינה צריכה אחרי העזיבה של לוקה טוני.

13. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

תגידו מישהו יודע איפה בוז'ינוב אמור לשחק בשנה הבאה?

14. MHFC Member

זה לא ממש קשור לפה, אבל בכל מקרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .
    בוז'ינוב או ישחק בפיורנטינה בעונה הבאה, או שימכר לקבוצה אחרת, על פי הדיווחים כרגע פיורנטינה מצריכה אותו לבחור באחת מהאפשרויות; או למכור אותו או להאריך את חוזהו בקבבוצה.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

La Fiorentina saluta Valeri Bojinov: "Non ha accettato il rinnovo del contratto che gli avevamo proposto. Le cifre dell'ingaggio non hanno soddisfatto le sue aspettative. Per questo da oggi è sul mercato" spiega il direttore sportivo Pantaleo Corvino

פאנטלאו קורבינו: "הוא לא הסכים לחוזה שהצענו לו, הספרות לא סיפקו אותו ולכן הוא למכירה."