יכול להיות שעדיף להביא את אטו, אבל אם מחפשים ריאליות, אדריאנו הוא השחקן המתאים, אטו אמר כבר לא פעם אחת שהוא נשאר בברסה וטוב לו שם, לעומת אדריאנו שרוצה לעבור למילאן. אני לא מבין את מסע ההשמצות הזה, אדריאנו ברזילאי בחברת ארגנטינאים, זה משפיע גם על היכולות, ונגיד שזה לא זה, הוא עדיין היה טוב גם באינטר, הוא פשוט סבל מתקופה רעה, אחרי שנשלח לברזיל להתרעננות הוא חזר טוב והבקיע שוב. חלוץ עם יכולות טכניות, חוזק גופני עצום, ועוצמת בעיטה עצומה לא פחות, אין סיבה שהוא לא יתרום להקפה המקרטעת משהו של מילאן, רק שיבוא.
אדריאנו לא סבל מתקופה רעה, אלה משנתיים+ רעות. אטו ריאלי בהחלט אחריי מלחמות האגו בבארסה מישהוא מבארסה יהיה חייב ללכת ומילאן חייבת לקחת. ויש עוד חלצים יותר טובים שמילאן יכולה לנסות להחתים, אבל גם ככה גאליני לא מזיז משהו במילא וזה רק שמועות.
אדריאנו הוא בכלל לא סוס מת.הוא פשוט ממורמר כמו שאמרו פה.לא הולך לו באינטר,אני חושב שהוא זקוק לריענון רציני וחייב לעוף מי אינטר לטובת מילאן.אני מאמין ורוצה שאדיראנו יעזוב את אינטר,בעיקר לטובת מילאן שם יש לו חברים בני ארצו,זה יספק לו רענון רציני.שיכול להחזיר לעצמו את היכולת הקטלנית שכולנו מכירים אצלו.
להגיד על שחקן בן 25 שלפני שנתיים היה אחד השחקנים הטובים בעולם, שהוא סוס מת, זאת בדיחה. לא יודע אם הוא ממורמר, אבל הוא בהחלט סובל מתקופה קשה וחבל מאוד, כי פוטנציאלית הוא שחקן ענק. אני מסכים לגבי זה שהוא צריך שינוי אווירה, אולי זה מה שיוציא אותו מהבוץ. מילאן? אני אשמח.
אדריאנו הגיע לשיא שלו מוקדמם מדי, ושחקן כזה כבר לא יכול לשחזר את היכולת שלו מפני שהוא תלוי בחשיבה המנטאלית שלו והוא מאוד חלש מביחנה מנטאלית לכן יש לו ירידות חדות בכושר והוא לא מסוגל להיות יציב במשך עונה שלמה. נ.ב הוא וס מת אבל גם סוסים מתים קמים לחיים חדשים.
מתי תבין,אתה אומר שיש לו חוסר מנטאליות,חוסר ביטחון וחול'.... אבל סוג של שינוי,כמו לעבור קבוצה,בעיקר לקבוצה כמו מילאן מה יש ברזילאים,שיקבלו אותו בחום.זה רק מה שיחזיר לאדריאנו את הביטחון,והמנטאליות שאתה מדבר עליה.וכן הוא יכול לחזור לשיא שלו,ולחזור להיות כמו לפני 3-2 עונות. יש לו עוד כמה שנים טובות לתת בכדורגל האירופאי.הוא כבר הוכיח לכולם מיהו באמת שהוא נמצא בכושרו הטוב.
איך אתם מסוגלים לקרוא לאדריאנו סוס מת? הבנאדם לא עבר אפילו חצי קריירה. כולם יודעים שכשרון יש לו,ואני אשמח לראות אותו במילאן,והוא ישתלב יפה בטח עם כל הברזילאים בקבוצה וגם היכולת תשתפר.
לפי הקוריירה דלו ספורט יש התפתחות בעיניין קאקה שלא כל כך הצלחתי להבין, חוץ מיזה שאבא שלו מעורב בעניין. אחרי הפירסום בגאזטה ועכשיו בקוריירה אולי יש מקום לדאגה לאוהדי מילאן.
אין מה לדאוג. אבא של קאקא יכול להיות מוזכר רק מהסיבה שהוא ואנצ'לוטי הגיעו להסכם לגבי הארכת חוזה נוספת של קאקא עד 2012. אני חושב שזה יפורסם רשמית מיד אחרי שהחופשה של כולם תסתיים והמילאנזים יחזרו להתאמן. אגב, רונאלדו התחיל להתאמן כבר לפני זמן רב עם מאמן אישי בברזיל. ברלוסקוני דיווח שעכשיו הוא רזה, בכושר, ושמח מתמיד.
אז זה אומר שעניין קאקה סגור והוא נישאר במילאן או שזה כתבה של עיתון איטלקי בידיוק כמו שהאס פירסם שקאקה רוצה להגיע למדריד?
קאקא לא יעבור לריאל מדריד השנה, אתם חיים על שמועות, הודעה רשמית של השחקן הייתה רק על השארות במילאן, הוא אמר שאולי הוא יהיה שמח לעבור לריאל בעתיד, אבל בנתיים אתם סתם טוחנים מים. שמעתי על העניין עם רונאלדו, והבחור פשוט סוס עבודה, מאז שהוא הגיע למילאן, הוא לא מפסיק לעבוד ולהתאמן ולהשתפר, הוא רוצה להוכיח שהוא עדיין שחקן שצריך לפחד ממנו, ולגמור את הקריירה בעוד 4 שנים כמו גדול, כאחד שיזכרו אותו שפרש בטופ וביכולות מצוינת. אוהדי ריאל להירגע:גאזטה: ריאל שוב יצאה עם ידה על התחתונה בנושא קאקא, גליאני: "קבענו פגישה כדי לחדש את חוזהו"
רונאלדו: "אני רוצה לחזר להיות מס' 1, וקאקא נשאר במילאן." *רונאלדו בראיון ארוך לגאזטה, מדבר על הכל. תרגמתי את החלק הקשור אך ורק למילאן. היו שתי שאלות שלו היו מובנות לי ולא תרגמתי. http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/07/05/0JKIG3NH--346x212.Xxx בתור אחד שמבין בהעברות גדולות וחווה כאלה. נתת לקאקא הצעות לגבי ריאל? "ריקי לא צריך הצעות: הוא יודע שהוא נמצא במועדון גדול ושמילאן נותנת לו הכל. בניו יורק, השבוע, אכלנו יחד ארוחת ערב והוא לא הזכיר כל הצעה של ריאל או משהו דומה. אבל הוא אמר לי שהוא רוצה לשמור אמונים למועדון הנפלא מילאן." מי אתה רוצה או חושב שיהיה רונאלדו החדש: רוביניו או פאטו הצעיר? "בפאטו התחלתי לעקוב מתחילת השנה, לאחר המשחק נגד ברצלונה באליפות העולם לקבוצות, למרות הוא צעיר, יש לו יכולת נפלא ופוטנצייל גדול. עם רוביניו מצד שני, שיחקתי בריאל מדריד, הוא אחד שאין לא שני, יש לו יכולת שליטה בכדור בלתי יאומנת!" ברלוסקוני אמר שהוא רוצה את אדריאנו, מה דעתך? "אני חושב שהמעבדה של מילאן, מילאן-לאב, יכולה לעזור לו להשתקם, כמו שעזרה לי, ואני חושב שהוא יכול לשתף פעולה מצוין איתנו (מילאן). חוץ מזה, איש לי קשר מצוין עם אדריאנו ואני מדבר איתו לעיתים קרובות, הוא יודע שיש לו בעיה אבל לא לא רוצה לדבר על זה בציבור, ולסיכום. אם הוא יחליט מילאן ברוך הבא!" מה אם החוזה שאמור להסתיים ביוני 2008? "אני מאמין שנסדר את זה בקרוב, שני הצדדים רוצים להמשיך יחדיו, אני רוצה להישאר במילאן ומילאן רוצה אותי, הזמן יעשה את שלו." קאקא או מאלדיני: למי מגיע יותר את כדור הזהב? "מגיע לשניהם בגלל סיבות שונות, שניהם שמות גדולים וראויים, אני לא יכול להחליט." היית חסר בצ'מפיונס ליג, בגמר, קינאת באינזאגי? "אני מתפלא מהשאלה, לא בהחלט. הוא סבל זמן רב והוא חזר בזמן המתאים, מגיע לו. למרות שלא הייתי מסרב להיות במקומו." מה מטרתך? "יש לי מטרות שונות, לזכות עם מילאן בתארים כמובן, ולהצליח בכלל בקבוצה ביחד, שנשחק כדורגל יפה, ועוד כאלה. אבל עם אתה מתכוון מהבחינה האישית והכי מיוחדת, זה לחזור להיות מס' 1!" תהנו
תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx, כבר לא יכול לחכות עד שנראה אותו קורע רשתות בעונה הבאה.
היתה הודעה רשמית שהיה סיכום חוזה עם קליארי, מה שהיה נכון. לא צריך לסלף את האמת, למרות שאני מודה שזה היה מקרה מביך מבחינת מילאן.