הגאזטה פרסם בעצם את מה שה"אס" כתב. אם אני לא טועה אפילו, ציינו בגאזטה שלפי התקשורת הספרדית קאקה רוצה לעבוא לריאל. כך שאני לא מייחסת לכתבה הזו חשיבות כלשהי. וכמו שאמרת, במידה וקאקה כן יעזוב (למרות שזה לא יקרה העונה, זה בטוח), בוגד אי אפשר לקרוא לו. אפשר כמובן להתאכזב מאוד שהוא בחר בכסף של ריאל מאשר כל מה שהוא קיבל במילאן. אבל אני לא מדברת על זה בנתיים, כל עוד אין לשמועות האלה בסיס.
רונאלדו של לפני הפציעות היה השחקן המהיר בעולם. ספרינטר מטורף ובלתי ניתן לעצירה. MILANNN2 הדעות שלך לגבי רונאלדו והנרי הן לא פחות מהזויות. אם לא ראית את הנרי משחק או את רונאלדו רץ, אל תכתוב שטויות.
חבל שאוהדי ארסנל לא רואים את ההודעה הזאת,הם יענו לך הרבה יותר טוב ממני. לגבי מונדיאל 2002,חוץ מפוקס אחד רונאלדיניו לא עשה הרבה לעומת ריבאלדו ורונאלדו הוא עדיין היה בצל שלהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
נראה לי הגיעה ההכחשה (הצפויה מאוד) של קאקה: Il Milan sul caso Kaka: "Non rispondiamo alle bugie di AS" Milan-AS, la guerra prosegue. Dopo la notizia pubblicata quest'oggi dal quotidiano spagnolo sulla presunta richiesta di cessione da parte del fuoriclasse brasiliano Kakà, la società rossonera risponde con un secco comunicato stampa, pubblicato sulla pagina web ufficiale del sodalizio di via Turati: "L' AC Milan comunica che da oggi in poi non replicherà più alle bugie pubblicate dal quotidiano spagnolo "As" riguardo il fantomatico trasferimento di Kakà al Real Madrid". אם מישהו יודע לתרגם- זה יהיה טוב. ד"א: לפני איזה שבוע נמחק לי הקישור במחשב לאתר שמתרגם פסקאות שלמות מאיטלקית לאנגלית- זה היה באתר www.worldlingo.com, אבל אני לא מוצא איפה זה בדיוק, אם מישהו יכול לעזור לי- אודה לו.
בFREETRANSLATION הדבקתי את הכותרת זה מה שיצא לי: The Milan on the case Kaka: "We do not answer to the lies of AS :aaa021:
זה היה כ"כ ברור שמתישהו תגיע ההכחשה...לא הייתי לחוץ בגלל זה אבל טוב להרגיע אוהדים אחרים. ושוב בושה לעיתונות הספרדית! ד"א מצאתי את התרגום משפה זרה לשפה זרה בקישור הזה
כן מה ראית בהנרי שלא ראית אצל שבה (טריקים) שבה חלוץ יותר מהיר מהנרי בשיאו כמובן אני מתכוון ללפני שנתיים משחק ראש יותר טוב ותאמין לי טכניקה זה לא איך אתה מסובב את הרגליים במהריות טכניקה זה איך אתה עוצר כדור חזק בלי שהכדור יברח לך לתת מסירה מדויקת לרוץ מהר אם הכדור זה טכניקה ולא כמות מטורפת של דרבלים ותאמין לי שאם ילדים בשכונה עושים דריבלים גם שבצנקו יודע אבל הוא מעדיף להתרכז בדברים החזקים שלוותאמין לי לשבצנקו יש טכניקה מדהימה נראה את הנרי בבארסה כי שם זה המבחן הכי גדול שלו רונאלדו שחקן גדול אבל לא כמו שכולם מציינים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אתה קורא לטכניקה של הנרי "לסובב את הרגליים במהירות"? :aaarofl: פרוש לדוקים, בחרת בענף הלא נכון. מהירות? אני רוצה לראות את שבצ'נקו מריץ קדימה כדור שיש שחקן שנמצא 7 מטר לפניו ומצליח להשיג אותו, כמו שהנרי עושה. והנרי לא במבחן ולא צריך להוכיח כלום, הוא את שלו עשה כדי שיכירו בו כחלוץ הטוב בעולם. פרט נמק והסבר.
לא יודע מה כל כך בושה בעיתונים הספרדים,פשוט לעיתונאים אין פרנסה בימים האלה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לפי דעתי זה כן סוג של בושה, כי אתה מצפה מעיתונים רשמיים בסדר גודל של ה-"אס" הספרדי לא לפרסם ידיעות כזביות...
קראתי כבר דברים מצחיקים, טיפשיים והזויים- אבל זה באמת שובר שיאים, שאפו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ועכשיו חבוב, אני מבין שמתחיל החופש הגדול, אבל קח איזה חוברת עבודה(מה יש לכם שמה בכיתה ג'? מדעים?) ותתרגל לשנה הבאה, לימודים זה חשוב!
גליאני מסרב לשלם 10 ליש"ט על יאנגסטר כמו פאטו, למרות שהמאמן הדגול שלו נותן אור ירוק, בטענה שלא בטוח שהוא יהפוך לקאקא החדש. איזה טיפש. וכששילמת 15 מיליון ליש"ט + ווגל על אוליביירה, חשבת שהוא יהפוך לאטו?
אז זהו שבגלל מקרה אוליביירה הוא מפחד להמר. 10 מיליון ליש"ט? חשבתי הרבה יותר.. למה הוא מתקמצן? אני חשבתי שהם דורשים 30 מיליון יורו.
הנרי בוגד סתם גם השחקן האהוב עלי ביותר בעולם בוגד תשמע הנרי וירטואוז(הוא לא היחיד כשבצנקו או רונאלדו או חלוצים ושחקנים אחרים עושים דברים יפים אני נענה אישית יותר מלהסתכל על הנרי) אבל הוא אף פעם לא היה מספר אחת הוא כמו שמעון פרס כזה גם כשהוא זוכה הוא נימצא בצל של שחקנים יותר טובים ממנו ולהזכירכם אנלקה כשהיה בארסנל היה יותר טוב מהנרי בדוק רק לאחר שהוא עזב הוא ניהיה החלוץ של היבורי לעומתם כששבצנקו או רונאלדו זכו בתארים הם תמיד היו מספר אחד גם אם לא מספר אחד הם היו השחקנים שעשו את ההבדל למשל אפילו שבחצי גמר המונדיאל העברה היתה עלין הוא היה נראה די אנמי וההיסטורי של שאר המשחקים ידועה לגבי מה שכתבתי בהתחלה לכל אוהדי ארסנל למינהם למה הנרי עזב ארסנל כי הוא רוצה לזכות בליגתצ האלופות בעצם מה שאנחנו רואים שארסנל לא מושכת שמות אטרקטייבים ולכן היא נמצאת לא בדרג של ה5 הגדולות אם לא יותר מזה לגביי רונאלדו כולנו ראינו ותו אבל כל אחד לוקח את הדרך שלו להתלהב מהשחקן אני מאלה שמתלבהבים פחות וראו שחקנים מענים יותר הנרי זהו ללא ספק השחקן האובר-רייטד המפורסם ביותר זה סתם משפט שתמיד חלמתי לכתוב אותו תתיחסו לזה איך שאתם רוצים