:aa1: אופ"א אישרה להתאחדות הכדורגל בבולגריה להעביר ללבסקי סופיה את הכרטיס לליגת האלופות, עכשיו רק נשאר לחכות לאישור שלהם. הכל נעשה עפ"י החוק, ומילאן משחקת תפקיד פסיבי מאוד בכל הסיפור הזה.
למי שגם לא הבין, למילאן אין אפשרות לשחק בליגת האלופות מסיבה פשוטה אחת: לאחר מקרה אברטון וליברפול, אופ"א הוציאה חוק שאומר שלא משנה מה התסריט ולא משנה מה קורה - לא יקרה מצב שבו 5 קבוצות מאותה התאחדות תשחקנה בליגת האלופות.
את צודק. כאשר אופ"א הבינו שמילאן עלולה לסיים במקום החמישי, הם הלבישו על פורטו תיק (וכדי לגרום לזה להראות אמין יותר, הפלילו גם שתי קבוצות נוספות), ושדדו את הכספת של צסק"א סופיה. אתה בכלל חושב לפני שאתה כותב? אז איזו קבוצה לדעתך צריכה לשחק במקום צסק"א סופיה או פורטו בליגת האלופות?
במקום צסק"א תשחק לבסקי ובמקום פורטו בנפיקה, בואו נסגור את זה ככה. אם הייתי יודע שזה יגרור לויכוחים האלה, הייתי חושב פעמיים ומחכה עד שיהיה אישור של התאחדות הכדורגל של בולגריה שהם ירשו ללבסקי סופיה להשתתף בליגת האלופות (כי היה כתוב שיש בעיה עם זה, כנראה המצאה של העיתונות כדי לתת לגיטימציה לכותרת). אבל שוב ראינו עד כמה מכוערים כל ההייטרים שרק מחפשים הזדמנות לקפוץ על רכבת ההשמצות. כל זה נפתח ונסגר בזמן שברלוסקוני תפס תנומת צהריים ובכלל לא ידע מזה כלום.
גורקוף: "נתתי את ההסכמה שלי ללורן בלאן לפני כמה שבועות, שיחת הטלפון שלנו היתה חיובית. הוא היה כן מאוד איתי והעניק לי מוטיבציה רבה. הוא מאמן גדול שהראה את הכישרון שלו במשך העונה הראשונה שלו בתפקיד. עכשיו זה תלוי בי שאתכונן להיכנס לפעולה. לשחק בליגת האלופות זה נכס, והתמזל לי לשחק במפעל הזה במשך שתי עונות עם מילאן. זה מאפשר לך לשחק משחקים גדולים שעוזרים לך להשתפר. המעבר לבורדו הוא האופציה הכי טובה עבורי בהתחשב למצב הנוכחי שלי. אני שמח לחזור לצרפת אבל הייתי מאושר באיטליה, התאקלמתי טוב, אני פשוט צריך לקבל יותר זמן משחק. אולי אחזור לשם בעונה הבאה, מי יודע?" שיהיה לו בהצלחה ונקווה שהוא יוכיח שהוא שווה את ההערכה שמילאן הפגינה כלפיו כדי שיחזור לשורותינו בשל יותר. לורן בלאן ללא ספק התגלה כמאמן ענק והלוואי שיכין אותו לקראת החזרה לארץ המגף בתור בעל ניסיון מכובד בסריה אה.
אני מסכים לגמרי עם כל מי שאומר שלא מגיע למילאן להיות באלופות השנה..זה ירגיש מוזר לראות אותם שם ולדעת שהגענו ללא כל זכות. מישהו יכול לעדכן קצת על החתמות? אני מקווה שירדנו מרונלדיניו..אסור שהוא יגיע..לגבי ולוסו עוד לא קראתי על התפתחות...מה לגבי שוער ועוד בלם? צריך את זפאטה..קראתי היום שגם ארסנל רוצה אותו..אסור לפספס את השחקן הזה...דרוגבה ושבצ'נקו אלינו? אני מקווה שכן..לא רע בכלל בשילוב עם פיפו פאטו ובוריילו...אני פשוט חושב שאנחנו צריכים חלוצים ..אתם יודעים כאלו שמכניסים שערים ותורמים למשחק ולא עוצרים אותו..בינתיים פיורנטינה מתחזקת ממש...אינטר במהפך עם מוריניו אנחנו חייבים לחזק את כל העמדות הבעייתיות...מגן שמאלי (אולי) שוער (דחוף!) בלם (חשוב מהכל ) חלוץ , וקשר התקפי....מספיק לשמוע על סיידורף ברוקי ואמרסון....צריך רענון!
גורקוף סתם מנסה להיות נחמד, אני ממש אהבתי את השחקן הזה ובאמת חושב שיש לו כישרון ברגליים אבל כל עוד אנצ'לוטי בתפקיד הוא לא יחזור למילאן ויימכר מתישהוא, אם אנצ'לוטי העדיף את חוטב העצים האולטמטיבי הקרוי בשם ברוקי על פניו של גורקוף אז אין לי מה לומר יותר ואני חושב שזה מדבר בעד עצמו. בהצלחה לו בבורדו, אני אמשיך לעקוב אחריו.
גליאני מנסה בכוח להיות טיפש, קודם כל הוא לא מפסיק לשבח את גביע העולם כאילו לא יודע מזה ועכשיו הוא מפאר את מדיניות הרכש. אז מה עם בוריילו כבש 19 שערים? ג'ילא לא היה סקורר מטורף בפארמה? החזירו את אביאטי. זה השוער שעליו אתם בונים? זה שייבשתם אותו בחצי אירופה? בדיחה וממשיכים להיראות כמו בדיחה. לפחות זמבורטה הגיע, באיחור אבל הגיע.
nesta, stop bitching all the time מה ציפית שיקרה ועוד בתחילת יוני? בנתיים כל הרכישות של מילאן מצויינות ועונת ההעברות בקושי התחילה. בוריילו הוא לא החלוץ האחרון שיגיע למילאן ואין קבוצה בעולם שהייתה מסרבת לשחקן כזה על הספסל. למי אכפת שזמברוטה לא עבר למילאן לפני שנתיים, הוא עבר עכשיו וגם זאת החתמה מצויינת. בנוגע לאביאטי, אין כרגע בשוק שוער יותר טוב שמילאן יכולה להביא ככה שגם זאת הייתה החלטה נכונה. מילאן התחזקה יותר מכל קבוצה באירופה עד עכשיו וממשיכה להיות מקושרת לשחקנים הטובים בעולם. מה עוד צריך לקרות כדי שהאוהדים רודפי הבצע ירגעו סוף סוף?? כ.רונאלדו לרוטציה עם סידורף?, מקסס בהגנה? אטו? בופון? באמת שאין לי מושג.
חבל לי שזה נראה ככה אבל כל מה שאני רוצה שהקבוצה שלי תהיה טובה יותר. אני ממש לא מעוניין להיראות כרודף בצע כי זה לא מה שאני רוצה. מה שאני רוצה זה לתת תשומת לב לילדים שלנו, בוריילו מחמיצן כרוני ואני לא חושב שאני טועה בכך, הוא הראה רע אכזבות בזמן שהוא היה במילאן האם זה לא מספיק? אביאטי הושאל כמה וכמה פעמים ופתאום הם מחליטים לבטוח בו? הרי ידוע שרק בגלל שיקולים כאלה ואחרים אנחנו נשארים איתו ועם שני הליצנים האחרים. מילאן קבוצת פאר והיא צריכה להיראות ככה. קלאדזה הוא אופצייה טובה. על הספסל ולא בהרכב.
לא. במיוחד לא בגיל שלו. האם גם קווארסמה לא שחקן טוב היום? הרי גם הוא נכשל בבארסה. מי לדעתך שוער יותר טוב מאביאטי שמילאן יכולה להביא? לדעתי אביאטי מספיק טוב לרמות הגבוהות והוכיח זאת ביובנטוס.
בוריילו - עקרונית אני מסכים איתך, בוריילו יכול להפוף לשחקן טוב, אבל ההבדל הוא שקווארזמה הראה כשרון בבארסה אבל לא ניצל אותו, בעוד בוריילו לא הראה כלום, מלבד עונה אחת עם הרבה דחיקות, נגיחות, ופנדלים. שוער - פריי.