platimus - הבהרת את הנקודה. מילאן, ברלוסקוני, איטליה = שחיתות. איך שבא לך. ולוסו יכול לקבע מערך של 4-3-2-1, אבל אם זה כן יקרה, אני די בטוח שרונאלדיניו יגיע, כי אני לא חושב שנבנה על קאקא-סידורף לעונה שלמה, וגורקוף (שבמילא אף אחד לא ספר) כבר הושאל לבורדו.
שני דברים חברים לפני שאתם ממשיכים: 1. פלאטימוס. אנחנו לא בוואן ולא בפורום של השכונה שלך ואתה לא תתחיל להספים דיונים שאין לך עובדות. אף אחד לא צריך להמשיך ולשמוע את קיטונות הבכיינות שלך. אני משאיר את הדיון על כנו אבל מעבר לכך עוד הודעות נטולות עובדות ממשיות יימחקו. רודס ראה הוזהרת. 2. קיבוצניק מילאן, ברוך הבא. בבקשה לנסות לשפר את הניסוח. בבקשה להמשיךhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
זה פורום ולא דיקטטורה, ולכל אחד פה מותר להעלות השערות,דעות,ספוקלציות ורעיונות. אתה לא תכתיב לאנשים מה לכתוב פה. אולי תבקש שכולם גם יכתבו מכתבי אהבה לברלוסוקוני וגליאני?! מה שאדון PLATIMUS הנכבד כתב, זכותו המלאה, והוא גם די צודק לדעתי. לך פשוט כאוהד מילאן , מעצבן וכואב לראות את זה, אבל זה לא אומר שאתה צריך לנצל לרעה את סמכות הניהול שלך !
אה באמת כי לי זה נשמע כמו בכיינות שלכם בלי טיפת עובדות. מעתה בבקשה לא נזהם את הדיון ונעביר את זה להודעות פרטיות.
ואתה היית שמח אם היינו מתחילים לכתוב אותו סוג של שטויות בדיון של ארסנל, כך שבעמוד שלם תהיה רק הודעה נורמלית אחת (לא שהמצב שם רחוק מזה)? הבאנו את הנקודה, מילאן מושחתים לדעתכם, לא צריך לכתוב את זה בשלושים הודעות נפרדות. הבנאדם פשוט כתב אותו דבר על איטליה וקיבל הוכחות נגדיות, אז הוא מנסה נגד מילאן. אולי כאן זה יעבוד לו.
בכיינות? כל אוהד כדורגל אובייקטיבי שהוא לא אוהד מילאן, יגיד לך שזה בושה וחרפה אם מילאן תשתחל בדרך הזאת לליגת האלופות. אני בטוח אגב שגם יש אוהדי מילאן שלא רוצים לראות את הקבוצה שלהם בליגת האלופות, כי הם יודעים בתוך תוכם שזה לא מגיע לקבוצה שלהם אחרי העונה הנוכחית.
רבעק!!! כל אוהד מילאן אובייקטיבי יאמר לך שהוא לא חושב שמגיע לקבוצה שלו להיות בליגת האלופות בסדר? זה מה שאתם רוצים לשמוע? אם נקבל את הכרטיס אז שיהיה וזה יהיה בזכות חוקי אופ"א ולא בגלל ברלוסקוני. אתם מנסים לחפש ולהתסיס ואני לא אתן לזה לקרות וכן, גם אם היה מדובר ביובנטוס או ברג'ינה זה היה אותו דבר. כל פעם שמישהו כותב משהו באנגלי אתם מתלוננים על כך שמספימים שם ואני כאן מנסה למנוע מהדיון להפוך לבדיחה ולהתגוששות מפגרת. אין שום הוכחה לכך שידו של ברלוסקוני בעניין ועם כל הכבוד אני חושב שיש לו משברים קצת יותר חשובים לטפל בהם עכשיו.
מילאן לא תשחק בליגת האלופות בעונה הבאה. סוף פסוק. מה זה אומר? שכל ההשערות שלכם לגבי מה מידת השחיתות של מילאן וברלוסקוני לא רלוונטיות להיום. צ'או.
פאקינג לא ייאמן, גם אם להוריד את הקבוצה הזאת 10 ליגות הם עדיין איכשהו ישתחלו לצ'מפיונס. מה שכן, כל הטענות לקונספירציה באמת מעבר למגוחכות. ובכל זאת אני שונא אותכם.
נגזר ונשמר . אני חושב דווקא שבכול זאת מילאן כן ישחקו בליגת האלופות ,אני מאוד מקווה שדבר כזה לא יקרה . שחיתות ,שחיתות ועוד פעם ברלוסקוני . יום טוב .
לי נראה שזה פשוט יכאב לך אישית אם ה'בוגד' פלאמיני ישחק באלופות,כי אז כל הצחוקים שלכם הולכים לעזאזל,הרי לא באמת אכפת לך מההגינות,רק מלבכות על זה שפאלמיני עזב אותכם. פעם אחרונה- Get Over it! הוא במילאן,נגמר הסיפור,איך פתאום מילאן הפכה להיות הקבוצה השנואה עליכם?
מה אתה לא מבין ? מילאן סיימה מקום חמישי ? למה היא תשחק בליגת האלופות ? איפה הצדק ? יש כאלה שיגידו שזה היה צפוי ,באמת לא קשה לשחד עניים ממזרח אירופה ,במיוחד כשיש לך הרבה כסף . מגעיל ודוחה .