Its about time. כמובן שהעזיבה\פרישה הייתה צריכה לקרות כבר לפני שנתיים, אבל העיקר שחלק מניקוי האורוות החל ונקווה שזה ימשיך במהלך הקיץ עם עוד שחקנים. היו בעבר ימים יפים עם שני השחקנים הללו, עם קאפו זה היה בעיקר בשנתיים הראשונות שלו בקבוצה, ולסרג'יניו אני לא אשכח את הדרבי של ה6-0 כשהוא בישל וכבש והציג את אחד המשחקים הטובים שלו בקבוצה. היה טוב, וטוב שנגמר.
היכולת של פיפו לא התחילה מלפני חודשיים. מראזוראטי נותן עונה טובה במדי אמפולי, מדוע שהיה בסגל הבוגרת לא קיבל הזדמנות? אני לא באמת מאמין שאין כישרונות בפרימברה אבל שאנצ'לוטי ממעט לעשות רוטציה אז קשה להאמין שמישהו יכול לחדור את מסך הברזל.
הנשיא גליאני על המאמן: "שמועות על דונאדוני? אין שום ספק, בין אם נעפיל לליגת האלופות או לא, שהמאמן שלנו יישאר אנצ'לוטי." על מאלדיני וגאטוזו: "נדבר עם מאלדיני שהחוזה שלו הולך להיגמר, לגבי השאר אין צורך במשא ומתן אלא אם כן הם מביעים רצון לעזוב את המועדון." על שחקנים חדשים: "אני לא חושב שברצולנה תרד מ-25 מיליון יורו, בכל מקרה זאת לא ההצעה של מילאן. אנחנו מעוניינות בשמות גדולים כמו אמאורי, אבל מעולם לא פתחנו במו"מ עם פאלרמו. אנחנו לא מתכננים לרכוש חלוצים אחרים עד שלא נחליט על הכרטיס של בוריילו." על סרג'יניו וקאפו: "סרג'יניו יתחיל לעקוב אחרי שחקנים בברזיל ביולי. הבן של קאפו ימשיך לשחק כאן בפרימברה או בברטי, והוא יחזור לסאו פאולו ואולי ימשיך לשחק שם." פלאמיני מדבר על ההחלטה לעזוב את ארסנל :: http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=699172
סרג'יניו מלך. שחקן שבעיני תמיד היה מעט אנדרייטד. קאפו בסה"כ עוד שכיר חרב שנתן את המיטב כשהגוף שלו איפשר לו. תודה לשניהם ונקווה שהם ייכנסו לאותו מעגל של שחקני עבר שתורמים לנו בשוק ההעברות ויעשו את עבודתם בתור אלה שמשכנעים שחקנים ברזילאים להגיע למילאן. נ.ב. מקווה שתגיע כבר מתישהו הודעה רשמית על לוריס. מאוד רוצה לראות אותו אצלנו.
2 שחקנים מצוינים,גם תרמו לנבחרת ברזיל (סרג'יניו פחות)קאפו שיחק מצוין עד לפני מספר שנים.קאפו הנוכחי הוא לא קאפו של לפני מספר שנים.בקרוב יהיה זהו תורו של מאלדיני לפרוש,הגיע הזמן.
סירג'יניו תמיד היה ובסופו של דבר נשאר שחקן מטומטם, וכשאני אומר מטומטם אז אני מתכוון בדיוק להגדרה המדוייקת במילון. אבל וזהו אבל גדול, סרג'יניו תמיד יישאר בזיכרוני בזכות העונה הענקית שהוא נתן ב- 05/06 , כאילו שהמח שלו עשה סוויץ' מהקצה אל הקצה ואם אני קרלוס אלברטו פאריירה, במונדיאל סרג'יניו עולה בהרכב הפותח ולא רוברטו קרלוס. ועוד נקודה שרציתי לעלות בנוגע לשמועות על לוריס, לי אישית זה מזכיר מאוד את מקרה גורקוף, הבטחות לחוד ומציאות לחוד. נ.ב קאפו שחקן ענק, חבל שהוא הוריד מהכבוד שלו ולא פרש כבר לפני שנתיים.
פלאמיני, אני מקווה שתהנה בעונה הבאה בגביע אופ"א, CUNT http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
פאטו הפך את המשחק תוך רבע שעה עם שער ובישול, והוסיף גם בעיטה ענקית למשקוף מחוץ לרחבה. יש עתיד! היתה הרגשה טובה בדקות הסיום, לא אכזבה גדולה מדי, וכמעט חשש משוויון של טורינו כי אז זה לא היה הוגן. מנוחה מליגת האלופות תפגע רק בהכנסות, אבל גם ככה אין לנו מה לדאוג מבחינה פיננסית. נוכל להחזיק בכל השחקנים הקיימים ולהביא חיזוק משמעותי מאוד. גם אם היינו מעפילים לליגת האלופות בעונה הבאה, הייתי מעדיף שלא נתחרה בה בכלל אלא נלך בכל הכוח על הסקודטו. זו אמורה להיות המטרה היחידה לעונה הבאה, וגביע אופ"א צריך לאפשר לנו רוטציה בלבד. אולי נשלים קצת את התמונה ונלך על זכייה בתואר היחיד בו מעולם לא זכינו? התואר הבינלאומי ה-19 נשמע טוב. לכל אוהדי ארסנל שעכשיו חוגגים על פלאמיני - הוא בחר להצטרף אלינו כשמילאן היתה רחוקה מאוד מההעפלה, וכדאי לכם לקרוא את הראיון שלו בו הוא מסביר למה בדיוק הוא החליט ללכת על מילאן. חוץ מזה, יש לו פוטנציאל לזכות באליפות + תואר אירופי, כשבארסנל הוא היה אולי מסתפק באיזה גביע ליגה.
אם אנצלוטי לא יתפטר/יפוטר זאת פשוט בושה וחרפה למועדון כמו מילאן. העונה הזאת שלה זה בזיון אחד גדול ובכל מועדון נורמלי בעולם למעט אם אתה מנצסטר יונייטד ויש לך את פרגוסון היה מפטר את קרלו. אבל היי, העונה הזאת הייתה מוצלחת למילאן. היא זכתה בגביע העולם לקבוצות - המטרה העיקרית שלה העונה! (אמר גליאני).
אנצ'לוטי הוא לא האשם היחידי, כל הצוות המקצועי נכשל קשות. אם כבר, עדיף לפטר את גליאני. אם, למשל, פרגוסון היה עושה עונה כזאת, זה היה יותר לגיטימי לפטר אותו. ברלוסקוני כבר הצהיר שהוא רוצה להפוך את מילאן למועדון של מאמן אחד לתקופה ארוכה כמו יונייטד וארסנל, ואין מישהו מתאים יותר מאנצ'לוטי כדי להתחיל את המסורת הזאת מכיוון שהוא בא "מתוך המשפחה". למען האמת, לאנצ'לוטי בתקופה הקצרה שלו (יחסית) במילאן יש יותר קבלות פר עונות מאשר לפרגי ולוונגר, כך שאם ברלוסקוני באמת רציני לגבי זה, אין לו שום סיבה לפטר את קרלטו. עם הפנים לעונה הבאה!
:aaarofl: זהו סופו של כל רודף בצע, שיהנה בגביע אופ"א, אני מקווה שהוא יודע שיש חומוס ממש טוב בסכנין, ודגים טעימים באזרבייג'אן.
בהצלחה בצ'מפיונס בשנה הבאה... מה?אתם רק באופ"א?!?!?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx :aaatv: Come On Arsenal :aaarse: