מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בכל העיתונים של איטליה מפרסמים שאם מילאן לא תעפיל אל ליגת האלופות אז לא יהיה רכש ותסלחו לי אבל אני לא קונה את קמפיין ההפחדה הזה, ברור לי שמילאן עומדת להפסיד סכומי כסף עצומים וחשובים אבל בכוחה של מילאן להתחזק כי אם זה לא יקרה אז הרי שאפשר להיפרד מליגת האלופות גם בעונה הבאה מאחר והסגל הזה לא מסוגל לעבור את שלב הבתים במקרה הטוב.

מלדיני חוזר בו מהפרישה. אני מת עליו אבל הוא פשוט מסרב להבין ודוחה את המהפכה הדרושה. חבל.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.tuttomercatoweb.com/storage/img_notizie/thumb/1210595616lloris.Xxx

עוד דיווח מאיטליה מדבר על כך שבראיידה נמצא כבר כמה ימים בניס, צרפת כדי לסכם עם ניס על העברתו של הוגו לוריס למילאן. לשוער הצעיר נותרה עוד שנה בחוזה ומדברים על סכום העברה שיעמוד סביב 7 מיליון יורו.

נשמע טוב מידי כדי שזה ייצא לפועל. נמשיך לעקוב.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה מאוד שלא אצטרך להגיד את אותו הדבר על טוטי בעוד 4-5 שנים.

לאלוף כמו מלדיני קשה לפרוש אחריי עונה כל כך גרוע. נכון שהיה יותר מתבקש אם הוא היה פורש אחריי הזכיה בצ'מפיונס ליג אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות על זה שהוא הרגיש שיש לו עוד מה לתת.
    אם מילאן תרכוש בלם ברמה גבוה, נגיד ברצאלי, אני לא רואה שום בעיה שתהיה רוטציה בינו לבין מלדיני ליד נסטה. זה לא יפגע במלדיני שגם ככה לא יסחוב יותר מחצי מהמשחקים בעונה והבלם החדש יוכל להכנס לעניינים טוב יותר וללמוד מהגדול מכולם.

4. 亚历山大帕托 Member

אני מאוד מאחל לזה!!! ולמה? כי במנג'ר הוא תותח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx. ראיתי רק כמה סרטונים שלו ביוטיוב, אבל בעיניים עצומות אפשר ללכת על כל כישרון צעיר, כי אין שוערים טובים באופק (שיעברו אלינו).

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנצ'לוטי הופך להיות בדיחה עצובה. בראיון היום אמר שלדעתו מילאן לא צריכה מהפכה בסגל ובעונה הבאה תחת הנהגתו לא ייעשו שינויים רבים אלא רק אלה שדרושים. הוא מקווה להעפיל לליגת האלופות כי זאת תחרות חשובה למועדון.

שוב אין רצינות להפוך להיות אלופת איטליה, אין שינוי כוונות, לך הביתה כבר.

6. 亚历山大帕托 Member

אין מהפכה כי השחקנים המרכזיים לא זזים ממקומם. אני מקווה להטיח לך בתוך הפנים את כל דיבורי השנאה האלה בסוף העונה הבאה כשתצטרך להודות לדון קרלו.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נסטה, הקיץ עוד לא התחיל ומילאן כבר הביאה רכש ראשון לא רע בכלל. כמו שאמר אנצ'לוטי יהיו שינוים נדרשים. חלוץ ברמה גבוה במקום ג'ילה, אולי עוד מישהו לרוטציה עם סידורף ושני שחקני הגנה אלה בדיוק השינוים הנדרשים ולא מהפכה בסגל. בשביל מהפכה צריך להעזיב את השחקנים המרכזיים שנכשלו וזה ברור שאנצ'לוטי לא יביע כזה חוסר אמון בשחקניו ברעיון לתקשורת.

8. מיכל3 Member

אותו סיפור נמשך כבר יותר מידיי זמן, מסיבות אישיות לא יצא לי להיות כאן המון זמן, אבל טענתי עוד באמצע העונה ששום דבר לא ישתנה ולצערי לא טעיתי. אנצ'לוטי וההנהלה ממשיכים לחיות בסרט וחושבים שהסגל הזה כל פעם יתעלה על עצמו 3-4 משחקים ויביא את גביע אירופה הביתה. על הליגה אין מה לדבר בכלל, סקודטו לא נראה גם עוד מליון שנה בקצב הזה.

לגבי פאולו, לא יודעת מה להגיד.. את השחקן הזה אני ארצה לראות לנצח על הדשא, אבל לנוכח הפציעות (שיחסית מאמצע העונה נרגעו, אבל אני בטוחה שלא באופן סופי) אני לא יודעת אם כדאי לו להמשיך עוד עונה. בכל מקרה, גם אם הוא ימשיך אני בטוחה שזה יהיה רק בשביל רוטאציות ולא כשחקן הרכב. מעניין אם לנוכח העובדה הזו, גם בעונה הבאה לא נראה בלם חדש במילאנלו.

9. Chievo Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx Welcome Back Michal

דבר שאני לא מבין, זה למה חלק מאוהדי מילאן באים בטענות למאלדיני כאילו יש לו חלק במצב שבו נמצאת הקבוצה, ההנהלה צריכה להבין לבד שהבנייה המחודשת צריכה להתרחש בקיץ, הם חייבים לרענן את מערכת השחקנים אחרי הכישלון העונה (בדיוק כמו מה שקרה בבאיירן אשתקד). אם מאלדיני נמצא שם זה לא חייב להוות תירוץ להנהלה כדי לא לחזק את ההגנה, אין לזה שום קשר, ואני רק מזכיר את המקרה של קוסטאקורטה.

ואני מצידי רוצה שהוא ישאר, רוצה לראות אותו משחק עד גיל 50, הוא אגדה, אחד השחקנים הכי טובים בהיסטוריה, לא משנה על חשבון מי.
    והקיץ עוד לא התחיל, נראה מה יהיה בהמשך.

10. מיכל3 Member

Grazie louai http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כל אלה שבאים בטענות למלדיני זה מגוחך. נכון שמן הסתם רמת המשחק לא נשארה אותה רמה בגלל הגיל, אבל ברוב הפעמים שהוא שיחק העונה הוא הציג יכולת דיי מעודדת ויש לו דבר אחד שאין להרבה שחקנים אחרים, וזה מנהיגות, שלעולם לא תעלם. הטענות בעניין הן להנהלה ולא לשחקן, הרי שאם מלדיני ישאר זה יהווה כתירוץ למה לא צריך להביא בלם בעונה הבאה. לגבי בילי, בכל מקרה העזיבה שלו לא שינתה יותר מידיי, הוא בקושי שיחק לפני כן ולא צפיתי שיביאו בלם באופן ספציפי בגלל העזיבה שלו, אלא באופן כללי כי מילאן זקוקה לעוד בלם בגלל הפציעות\רוטאציות וכו'.

אגב, הייתה תקופה שמנעה ממני להתעדכן- הבנתי שרונאלדיניו היה קרוב מאוד לסגור אצלנו (לפי כל ההצהרות של גליאני) ובסופו של דבר זה ירד מן הפרק. האם באופן סופי עניין רונאלדיניו נסגר? בתקווה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. uri מנהלים

מדיה-סט מפרסם את המועמדים להצטרף למילאן ומה לדעתם הסיכוי באחוזים של כל אחד ואחד להגיע למועדון:

Ronaldinho C/A Barcellona 40%
    Drogba A Chelsea 10%
    Zambrotta D Barcellona 99%
    Shevchenko A Chelsea 99%
    Flamini C Arsenal UFFICIALE
    Abbiati P Atletico M. 70%
    Frey P Fiorentina 10%
    Adebayor A Arsenal 30%
    Diego Lopez P Villarreal 10%
    Gamberini D Fiorentina 20%
    Zapata D Udinese 30%
    Mexes D Roma 30%
    Lloris P Nizza 99%
    Borriello A Genoa 60%

12. אחד_מנתניה Member

Ronaldinho C/A Barcellona 40% - הוא חתם אצלנו 13 פעם, כמו שזה ניראה לי מישהו מחרטט אותנו ברלוסקוני/אחיו של רוני.
    Drogba A Chelsea 10% - חס וחלילה , סה"כ שחקן זקן שנתן עונה אחת מצויינת בקריירה, יש אופציות זולות וטובות יותר.
    Zambrotta D Barcellona 99% - כנראה סגור במילאן.
    Shevchenko A Chelsea 99% - מאה הוא לא יהיה במילאן עונה הבאה.
    Flamini C Arsenal UFFICIALE
    Abbiati P Atletico M. 70% - הלוואי
    Frey P Fiorentina 10% - אם אביאטי חוזר אין כל צורך בפריי, מצד שני כנראה תהיה עסקת חליפין, ג'ילה לפיורנטינה פריי למילאן, וכל מה שנשאר לי זה לצחוק על פיורה על זה שהיא תתקע עם פלופ כזה כמו ג'ילה :aaarofl: שתי ציפורים במכה אחת.
    Adebayor A Arsenal 30% - בדיחה עצובה
    Diego Lopez P Villarreal 10% - מיזה שוער?
    Gamberini D Fiorentina 20% - הלוואי
    Zapata D Udinese 30% - לא נראה לי.
    Mexes D Roma 30% - אין סיכוי
    Lloris P Nizza 99% - מיזה, השוער הטמבל הזה מניס?
    Borriello A Genoa 60% - בדיחה עצובה וכנראה שזה הולך לקרות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  13. תומר22 Member

אתה ראית אותו פעם משחק שכבר יש לך חוות דעת כל כך מוצקה עליו?

מילאן יכולה רק לקוות שהשוער הזה יגיע אליה וימשיך את ההתפתחות המטאורית שלו דווקא אצלה. בהשוואה לדידה וקאלאץ, לוריס יכול לשחק גם עם כיסוי עיניים בהרכב של מילאן. זה שוער שתוך שנה-שנתיים (אם הכל יילך חלק) יהיה השוער מס' 1 של נבחרת צרפת, וזו מדינה שלא חסרים לה כרגע שוערים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  14. אחד_מנתניה Member

לא מכיר אותו, גם לא קובע את יכולתו, ובטח שגם לא מעוניין שהוא יגיע למילאן.

יוחזר אביאטי לאלתר :aaa021:

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביאטי? זה המושיע שלך לעמדה הכל-כך קריטית הזאת?