מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. אחד_מנתניה Member

הלוואי.

2. yoni10 Member

רונאלדיניו הסכים לא לשחק בליגת האלופות בעונה הבאה? מוזר.

3. אחד_מנתניה Member

כנראה שעד כדי כך לא רוצים לראות אותו בבארסה והוא מבין שמילאן הקבוצה היחידה שבה הוא יכול לשקם את הקריירה.

4. 亚历山大帕托 Member

לא אכפת לי להיות באיירן לעונה אחת. בין אם נשחק בליגת האלופות ובין אם לא, המטרה היחידה צריכה להיות ברורה - סקודטו!

5. אחד_מנתניה Member

עד עכשיו לא הבנתי, אתה בעד ההחלטה להחתים את גאושו?

לך אולי לא אכפת (לא יכול להיות שאתה עד כדי כך אדיש), אבל לראשי מילאן זה דווקא מאוד אכפת מהיבט הכלכלי. מילאן הולכת להפסיד הרבה כסף כתוצאה מאי הפעלה לצ'מפיונס ליג, אבל הם הביאו את זה על עצמם.

6. 亚历山大帕托 Member

ומה, חסר להם כסף? מה יש לדאוג בכלל למצב הפיננסי?

דוקא אחרי שזאקרוני דירדר אותנו לאופ"א ב-2001, מילאן לקחה חופש מאירופה, בנתה את הקבוצה מחדש, וחזרה בגדול עם דאבל ב-2003 ומשם המשיכה לעוד 4 שנים של כדורגל ענק שרק פרשיית הקאלצ'ופולי מנעה ממנה להוסיף עוד שני סקודטי בתקופה הזאת. אף קבוצה לא נמצאת בטופ כל הזמן, זה טבעי, ואני חושב שזה יכול גם להועיל בטווח הארוך.

לגבי דיניו אני אופטימי, למרות שמן הסתם הייתי רוצה לראות חלוץ מטרה מעולה מגיע במקומו. כידוע, 4-5-1 זו השיטה המועדפת על אנצ'לוטי, ולקא-פא-רו החדש יכול להיות הפוטנציאל להפוך להתקפה הכי אימתנית באירופה.

7. GreenBecks Member

את האמת אני מעדיף שלא נהיה בגביע אופ"א אם לא נהיה בצמפיונס כי זה באמת בזבוז זמן
    ועדיף להתמקד בליגה.
    עם רונאלדיניו ,זמברוטה, שבצ'נקו ועוד 2 שחקנים לפחות אנחנו יכולים לתת פייט לאינטר עד הסוף וגם לקחת סקודטו.

אני מאמין ובטוח שרונאלדיניו יעזור לנו הרבה..הוא יקל ויקח הרבה מהאחריות שכולה על קאקא
    וכסף לא חסר לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/4/08
  8. yonmu Member

או שרונאלדיניו, שבצ'נקו, וזמברוטה ימשיכיו עם הירידה ביכולת, ונקבל עוד עונה, מזעזעת עוד יותר מהנוכחית.

9. אחד_מנתניה Member

מפני שברוקי, ג'ילרדינו ואודו אלה אופציות הרבה יותר איכותיות להרכב/ספסל? הצחקת אותי, יותר גרוע לא יכול להיות.

10. GreenBecks Member

זאמברוטה ושבצ'נקו יודעים מה זה ליגה איטלקית,שיחקו וגם הצטיינו שם.
    נשאר רק רונאלדיניו.
    כמו שאמר אחד מנתניה..רונאלדיניו > ברוקי גילארדיניו גורקוף אמברוסיני ואלויי סידורף.

11. yonmu Member

נו באמת. רונאלדיניו של לפני שנתיים אולי. רונאלדיניו של העונה שעברה והעונה הזאת לא משהו בכלל, אלא שחקן בינוני עם בעיטות חופשיות מעולות. ולמילאן כבר יש את פירלו. אם רונאלדיניו או שב'צנקו (וקל וחומר אם שניהם) יחזרו לעצמם למילאן תהיה את אחת ההתקפות החזקות באירופה, אם לא החזקה ביותר.
    אם זמברוטה יחזור לעצמו ובונרה ימשיך עם היכולת הטובה באגף - תהיה לנו הגנה מעולה.

אבל זה יותר מדי אם והימורים.

12. GreenBecks Member

בוא נקווה שההימור הזה ישלים את מה שמילאן צריכה ואת מה שמילאן הייתה צריכה בשנים האחרונות.
    לא מן הסתם שופכים 30 מליון על שחקן.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מילאן מתכננת להציע לויאריאל את אוליביירה+סכום כסף תמורת ג'יוספה רוסי.

פיליפו אינזאגי:"אפשר לרחמים עלינו משום שבמחצית הראשונה היינו שווים לפחות עוד שער אחד. אני ראיתי מילאן מרהיבה, אבל אחרי ה2-2 נגמרנו. לא שיחקנו קבוצתי, וזה ששיחקנו ב10 שחקנים בטח לא תרם. אנחנו לא ראויים להפסד. הגול האחרון שלהם הייתה חוסר אחריות שלנו. לא הגיוני שבמשחק כזה חשוב השמירה במצבים נייחים תיהיה כזאת לקויה. בגולים שלי קאקא ובונרה עזרו לי עם כדורים טובים ואני הייתי צריך לעשות את חובתי. זה הרגשה נוראית לבוא לטורינו, להבקיע צמד ובסוף להפסיד".

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: דיווחים בספרד אומרים שריאל מדריד הציעה הצעה רשמית למילאן שעומדת על 20 מיליון דולר.

:aa1: סוכנו של מקסס הודיע שהשחקן לא חושב על עזיבה למילאן ולא רוצה בשום אופן לעזוב את רומא.

מרקו ואן באסטן:"זה באמת הכרחי להחתים את רוני? רואים שמילאן כבר נגמרה. הם צריכים בקיץ לקנות שחקנים שהגיל שלהם לא עולה על 23 או 24. אני לא חושב ששחקן כמו רונאלדיניו ישדרג את מילאן בדרך כלשהי, למרות שלדעתי הוא שחקן נהדר".
    ----------------------------------------------------------------------------
    רק לי נמאס כבר שריאל נטפלת לאיטלקים שלנו?
    בהתחלה דה רוסי ואקווילאני, אחרי זה גאטוטו, אחרי זה מונטליבו וגמבריני ושמועות שלדעתי לא אמיתיות מצביעות גם על ג'יובינקו.

בקשר לואן באסטן, מסכים איתו לגמרי.
    בשביל מה מילאן צריכה עכשיו קשר התקפי?
    דבר ראשון שוער, בלם וחלוץ, אחרי זה קשר התקפי שזה לא חובה בכלל.
    וגם רונאלדיניו לא שחקן צעיר במיוחד ומילאן כרגע צריכה צעירים.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: דיווחים בספרד אומרים שריאל מדריד הציעה הצעה רשמית למילאן שעומדת על 20 מיליון דולר.

:aa1: סוכנו של מקסס הודיע שהשחקן לא חושב על עזיבה למילאן ולא רוצה בשום אופן לעזוב את רומא.

מרקו ואן באסטן:"זה באמת הכרחי להחתים את רוני? רואים שמילאן כבר נגמרה. הם צריכים בקיץ לקנות שחקנים שהגיל שלהם לא עולה על 23 או 24. אני לא חושב ששחקן כמו רונאלדיניו ישדרג את מילאן בדרך כלשהי, למרות שלדעתי הוא שחקן נהדר".
    ----------------------------------------------------------------------------
    רק לי נמאס כבר שריאל נטפלת לאיטלקים שלנו?
    בהתחלה דה רוסי ואקווילאני, אחרי זה גאטוטו, אחרי זה מונטליבו וגמבריני ושמועות שלדעתי לא אמיתיות מצביעות גם על ג'יובינקו.

בקשר לואן באסטן, מסכים איתו לגמרי.
    בשביל מה מילאן צריכה עכשיו קשר התקפי?
    דבר ראשון שוער, בלם וחלוץ, אחרי זה קשר התקפי שזה לא חובה בכלל.
    וגם רונאלדיניו לא שחקן צעיר במיוחד ומילאן כרגע צריכה צעירים.