מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. 亚历山大帕托 Member

ברלוסקוני: "רונאלדיניו מעולם לא היה מטרה עבורנו מאחר ולא חשבנו שהוא יתאים לקאקא ופאטו. אני חושב שמילאן חייב לחזק את האגף ההגנתי ולמצוא חלוץ חזק."

2. 亚历山大帕托 Member

הפינה הצהובה: פאטו הודיע שהוא והחברה השחקנית שלו בת ה-20 התארסו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx...

http://i31.photobucket.com/albums/c369/ju_eighty_six/picspam/01.Xxx
    לא מבזבז זמן, אה?

3. yonmu Member

מזל טוב לו... נקווה שזה לא יגרום לו לשחק פחות טוב, ושלא יגיע שלב בחיים שבו היא תגיד "אני ורצה אנגליה".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/08
  4. Cesc_Fabregas Member

עם התהילה באות הבחורות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אשכרה צריך לקוות שזה לא יוריד מהכושר שלו.. לך תידע בעוד 5-6 שנים "ריאל מדריד מוכנה לשלם ___(שקר כלשהו) על אלסנדרו פאטו"..

5. MHFC Member

היא באה כבר להוריד את התחתונים..אז למה שלא תוריד את זה? סעמק...

וכבר אמרתי את זה כמה פעמים, לטעמי מלדיני היה צריך לפרוש בסוף העונה שעברה, ככה הוא היה יכול לצאת עם הטעם הכי טוב שאפשר לאחר הזכייה בגביע האלופות.

6. 亚历山大帕托 Member

:aa1: פאטו וקאקא בין ה-22 שזימן דונגה למשחק ידידות נגד שבדיה שיתקיים ב-26 לחודש. כמו נגד אירלנד, גם הפעם זומנו הרבה שחקנים שישתתפו באולימפיאדה, ביניהם השוער דייגו אלבס והקשר ההתקפי טיאגו נבס שמסומנים בתקשורת כמטרות של מילאן לעונה הבאה. בואו נקווה ששום פציעה לא תעכב שוב את הופעת הבכורה של פאטו בנבחרת הבוגרת.

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/02/06/0JVOMAQR--346x212.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/08
  7. 亚历山大帕托 Member

רונאלדו שחזר אתמול למילאנו אחרי שהייה של חודש בפריס: "אני מרגיש יותר טוב, הגרוע מאחוריי, אין לי כאבים יותר ואני מסוגל ללכת טוב. לא נשאר עוד הרבה עד שאוכל להיפטר מהקביים. זה טוב לחזור למילאנלו ולראות את חבריי, וזה טוב שאני לא מרגיש יותר כאב. נכון לעכשיו מוקדם מכדי לדבר על החלטות, אבל אני מכין את עצמי למשימה גדולה שהיא לחזור לשחק שוב."

http://media2.acmilan.com/200803/9811_big.Xxx

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא יחזור לשחק,זה לא פחות מדהים מהנס הראשון...

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתמול רציתי לכתוב עד כמה אנצ'לוטי צריך לקחת דוגמא ממנצ'יני ולקחת אחריות אבל מזה כבר אפשר לשכוח אבל אני עדיין מעוניין לבקש מאנצ'לוטי שאם הוא לא מסוגל לבצע מהפכה בקבוצה שלו ואם הוא מעוניין להמשיך עם הבאנקרים וידידיו מקריירת המשחק שלו אז כדאי שיעזוב אותנו לאנחות. רוברטו דונאדוני עדיין לא חתם על חוזה חדש בנבחרת וזה גורם לי לקוות שאולי אנצ'לוטי יתפוס את משרת האימון הלאומית. הדילמה היא האם לרצות בכישלון איטלקי ביורו?

העונה הסתיימה אצלנו לאחר ההפסד לארסנל שהיה די צפוי ומתבקש אין מה לעשות ולדעתי צפוי שנשיג בסופו של דבר את המקום הרביעי שכן עדיין זאת מילאן והויולה לצערי עדיין רכה מידי ולא משכילה לסיים את הסיפור. מה השינויים שאתם מצפים שהקבוצה תעשה? דוגמאות אפשר לקחת מפורום אוהדי מילאן.

שוער:
    להיפטר מדידה זה בטוח, אני מקווה שאין מחשבה להשאיר אותו לעוד עונה, הבעיה הגדולה היא השכר העצום שהוא מרוויח אבל אני מקווה שיהיה לזה פיתרון. קלאץ' מסיים את החוזה בעונה הבאה ואין לי בעיה שהוא יישאר כשוער שני. מועמדים? אמלייה, בורוץ', ויויאנו ופריי.

הגנה:
    אני מקווה בשביל פאולו שהוא יבין שאין לו למה להישאר ועדיף לו לפרוש ויחד איתו עדיף שיעזבו גם שימיץ',סרג'יניו,פאבליי דיגאו וכמובן קאפו. אם אפשר יהיה להיפטר מקלאדזה דהיינו! בונרה, אודו, יאנקו ונסטה נשארים שאליהם יעלה מהנוער בעזרת השם דרמיאן ובעזרת ברלוסקוני יגיעו איזה בראצלי או בלם ברמה גבוהה אחר.

קישור:
    באנקרים להחריד אבל אין מה לעשות קשה לשבור את מה שנראה כעמדות המכוסות היטב. גאטוסו (מי שצריך להיות הקפטן הבא), פירלו (השחקן היחיד שטוב מהעונה הזוועתית הזו), אמברוסיני נשארים, אמרסון וסידורף רק בתור גיבוי. גורקוף עדיף שיעזוב במקום לבזבז את הקריירה אבל רק בתור מושאל ובמקומו ובמקום ברוקי הנוראי להביא איזה קשר התקפי ברמה גבוהה ואת דסנה שזה סוג של פנטזיה.

התקפה:
    פיפו יישאר כחלוץ רביעי, פאטו הוא כישרון אדיר אבל עדיין יהלום לא מלוטש ויש לו עוד איפה להשתפר אבל יש עתיד, פאלוסקי חייב לקבל עוד דקות ולהישאר ואם אפשר אז הפנטזיה הכי גדולה שלי היא לראות את קרים בנזמה במילאן ואם לא אז חלוץ ברמה גבוהה ולא, אני לא מדבר על דרוגבה או חס וחלילה השארתו של רונאלדו או החזרת בוגדנוב.

10. פרנקו בארזי Member

אתה רוצה שפיפו ישאר בתור חלוץ רביעי אבל אומר חס וחלילה על דרוגבה ורונאלדו?
    תשמע, עם כמה שאני אוהב את פיפו, אני מעדיף את דרוגבה כשרגל אחת שלו קשורה על פניו.
    לא נראה לי שקארים בנזמה יעזוב את ליון וגם מבחינתו זה לא נראה לי כצעד נבון. איזו סיבה יש לו לעבור מליון כרגע?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רונאלדו סוס מת ולא אהבתי את הדיבורים שלו שלמרות שמילאן שילמה על הטיפולים הוא לא פוסל את החזרה לברזיל ובנוגע לדרוגבה אז יש כל הזמן סביבו באזז שלילי שמדבר על שחקן מאוד אגואיסט ואחד שלא עושה טוב בין השחקנים.

פיפו עם כל הצלילות הוא שחקן שתמיד תורם ותמיד משתדל, אני לא רואה את זה אצל רוב החלוצים בעולם לא בטובים ולא בצעירים שבהם. אני בעד להשאיר אותו כחלק מהרוטצייה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, בנזמה לדעתי כבר לא יבוא למילאן בשנה הקרובה, חתם עם ליון לחוזה עד 2013.

13. uri מנהלים

כאשר לשחקן חוזה ארוך תווך מחירו בשוק עולה, כיוון שלקבוצה המוכרת אין את הסכנה לאבד אותו בחינם. סיכוי טוב שליון עשתה זאת בדיוק בגלל סיבה זו, בנסיון לקבל עליו יותר כסף. בנזמה הפך לשחק מבוקש בכל אירופה, התחרות תהיה קשה וספק אם מילאן תוכל לגשת לליון ללא מזוודה בה לפחות 30 מיליון אירו.

14. ehudas Member

אל תשכח רק שאת מה שפיפו כבר שכח מזמן דרוגבה עוד לא התחיל ללמוד..
    כולם יכולים לבקר את פיפו עד מחר..בשורה התחתונה לא היה חלוץ יותר יעיל ממנו בעשר שנים האחרונות..ואני לא אתחיל להסביר למה, פשוט תסתכל על המספרים שלו..צמד בגמר האלופות דרוגבה עדיין לא הבקיע ולמיטב זכרוני הוא גם לא הגיע לשם בכלל..

15. ehudas Member

זאת הייתה תגובה למה שכתב "פרנקו בארזי"...