מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Jack Wilshere Member

אני חייב לדחוף את אפי לדיון. חלב הוא לא שחקן שעושה הצגות. הוא שחקן סופר-ספורטיבי, והלוואי וכל השחקנים היו כמותו. לכן גם אני משוכנע במיליון אחוז שהיה פנדל.

Abu, לא ראית שאדביור התקשה עם נסטה? זו הגנה מעולם אחר. הוא תפס את אדביור כל הזמן בנבדל. המשחק שלו אלגנטי ואינטילגנטי כאחד. אומנם אדביור הצליח להשתחרר ממנו פעם אחת במחצית הראשונה, אבל עוד לא נולד הבלם שמסוגל לעצור את אדביור בצורה אבסולוטית. לשחקני התקפה ברמתו של אדביור יש תמיד יתרון על פני שחקני הגנה, להשקפתי. אני עוקב אחר נסטה שנים. הוא היה, ועודנו, בלם גדול.

נ.ב.

אני שותף לדעה שמאלדיני הוא אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים. אני זוכר אותו משחק באיטליה 90 (המונדיאל הראשון שראיתי, ויש לי הבזקים ממנו בלבד) לצד שחקנים גדולים כמו קרנבלה, סקילאצ'י, ויצ'יני, מאנצ'יני ושות'. איפה הם היום ואיפה הוא...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/3/08
  2. DorG Member

התחזות? אתה צוחק איתי? מאיפה אתה רואה, מהתחת?
    ראינו את אותו משחק? איך אתה בכלל יכול לחשוב ככה? ראו בפירוש בהילוכים החוזרים שנסטה הכשיל את חלב באמצעות רגלו ועשה עליו עבירה קלאסית, גם יורם ארבל ושגיא כהן הסכימו שכך אחרי ההילוכים החוזרים.
    אתה פשוט פתטי אם אתה באמת מאמין שהיתה שם התחזות, אין פאול ברור מזה, לא היה כן שמץ של ספק שבוצעה עבירה על חלב.
    פנדל או עבירה מחוץ לרחבה אני כבר לא יודע, לא ראו בבירור, אבל בהחלט ראו שנעשתה עבירה על חלב.

3. אחד_מנתניה Member

לא היה פנדל, התחזות, אולי, לא סגור על זה. השופט היה קרוב (איזה משפט מפגר) והחליט החלטה נכונה.

והדיון הזה לא יגיע רחוק אתם תגידו כן אני יגיד לא וזהו.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שהייתה עברה על חלב,אבל לא בתוך הרחבה אלא ממש על הקו..

5. 亚历山大帕托 Member

אחת הסיבות לכך היא שכל אלה היו מבוגרים ממנו ב-5 שנים לפחות ומאלדיני היה השחקן הצעיר בנבחרת, וזו עוד אחת מגדולותיו של שחקן שמגיל 16 מייצג את החולצה של מילאן בהרכב הראשון.

לא אחד השחקנים הגדולים, ה-גדול בכל הזמנים. אני לא מדבר על מי יותר טוב, כי אי אפשר להשוות בין שחקנים מתפקידים שונים בתקופות שונות, אבל תסתכלו על הקריירה שלו ושל כל הפלאים והמראדונות. אני לא חושב שצריך להיות פה ספק, ואני מקווה שדרכו בכדורגל (כמובן במילאן) תמשיך, למרות שהוא כבר הצהיר שהוא לא מעוניין לנהל אלא רק לאמן.

6. Jack Wilshere Member

נו, לכך התכוונתי.

מכל מקום, אני לא יודע אם הוא הגדול מכולם (אתה לבטח לא אובייקטיבי), אבל הוא אחד מהגדולים.

7. אחד_מנתניה Member

הפוך אולי, הוא הצהיר שהוא לא מתכוון להיות מאמן.

8. 亚历山大帕托 Member

לנהל = manage, לאמן = coach. מה אני אעשה שלשני תפקידים שונים יש אותו השם בעברית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.
    בקיצור, הוא לא רוצה להיות אנצ'לוטי, הוא רוצה להיות קוסטקורטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

9. yonmu Member

הקבוצה הטובה יותר עלתה. אולי עם סידורף זה היה שונה.
    wigan - ג'ילארדינו? הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף אותו, כבר שנים שהוא גורם למילאן לשחק עם תשעה שחקני שדה, לא הוא ולא אינזאגי ולא דומיהם צריכים להיות במילאן. טרייד שלו תמורת פריי יכול להיות מדהים בשבילנו - ככה בטוח יגיע חלוץ אחר, וחיזקנו את שני העמדות הגרועות ביותר שלנו - השוער והחלוץ השני. פאטו? הוא מעולה. אוברייטד? נכון. מאלדיני - נתן ממש משחק הקרבה אתמול. רק בשבילו בגיע לנו לעלות. אגב, מי יותר גדול ממנו, פראטור?

10. Jack Wilshere Member

הפראטור בכבודו ובעצמו. ועכשיו ברצינות... קשה לי להשוות בין שחקני הגנה לשחקני התקפה ובין שחקנים ששיחקו בעידן הישן לבין שחקנים ששיחקו, ומשחקים, בעידן המודרני. ניתן להשוות בין שחקנים, ככל שמדובר בכמות התארים, אורכה של הקריירה, השפעה על קבוצה בזמן נתון, היות השחקן סמל או לאו ועוד כהנה וכהנה פרמטרים - ולא מן הנמנע שלאור אלו מאלדיני הוא הגדול מכולם. ואולם, זו איוולת לקבוע שמאלדיני גדול, למשל, מקרויף, מכיוון שישנם פרמטרים שאינם מאפשרים השוואה ביניהם, כפי שהסברתי.

11. אבו Member

מסכים עם כל מילה.
    ועדיין..ברח ממנו פעם אחת, זה כבר מספיק בשביל להגדיר את המשחק שלו לפחות מ'מושלם'..יחד עם העבירה שהייתה אמורה להיות על חלב.

אין ספק שנסטה אחד משחקני ההגנה הגדולים בעשור האחרון.

12. 亚历山大帕托 Member

ברלוסקוני לסקיי איטליה: "אני חושב שרונאלדו יישאר איתנו, ואם הוא רוצה, הוא עדיין יכול להיות שחקן מתפח. כבר היתה לו פציעה דומה בברך והוא הצליח להחלים. אם הוא עדיין רוצה הוא יכול, מכיוון שהוא עדיין צעיר בגיל 31, ולנו יש את מאלדיני שלו ימלאו 40 ומשמש דוגמא לכולנו. אז אני חושב ומקווה שהוא רוצה לחזור, ואם כן מילאן תשמח לקבל אותו שוב."

גליאני: "קרלו אנצ'לוטי יישאר בכל מצב על הספסל של מילאן. אמרתי את זה אחרי המשחק נגד ליברפול באיסטנבול ואף אחד לא האמין לי אז, אבל הוא עדיין נשאר פה."

13. yonmu Member

או מיי גוד. רונאלדו צעיר.
    לפחות אנצ'י נשאר.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סילביו ברלסוקוני: אשמח לקבל את שבצ'נקו בחזרה

15. 亚历山大帕托 Member

איל קאפיטנו: "האווירה דוחפת אותי להמשיך עוד שנה. לפני שלושה חודשים הייתי במצב רע, אבל עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב. ברלוסקוני וגליאני דוחפים אותי להמשיך. לא דיברתי על זה עם הנשיא באופן אישי, אבל קראתי הצהרות שלו בעיתונים. נראה."