מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. SeRgInHo Member

אני מאד אופתע אם מוריניו לא יחליף את אנצ'לוטי בקיץ.

2. 亚历山大帕托 Member

איך אנצ'לוטי קשור למה שהולך העונה? אין לו עם מה לעבוד, זו אשמתה של ההנהלה, הם לא חיזקו את הקבוצה.

3. SeRgInHo Member

אה כן? וזה שמילאן לא מאיימת בערך מתחילת העשור על האליפות (להוציא את האליפות ב-03-04) זאת גם לא השמתו? זאת כן אשמתו, כי אין לו אופי מספיק חזק אם הוא נותן להנהלה לנהל לו את העניינים. עם מוריניו זה בחיים לא יקרה.

4. 亚历山大帕托 Member

אתה יודע שאתה מדבר שטויות? ב-04/05 האליפות היתה שלנו, יובה רימתה וסיימה 3 נקודות מעלינו, והתואר נשאר מחוסר בעלות. ב-05/06 המחדל המשיך, ושוב סיימנו במקום השני. ואם אתה לא יודע איך העניינים מתנהלים באיטליה, אז הנה התקציר: המאמן לא קובע כלום חוץ מהטקטיקה. עם מוריניו זה בחיים לא היה קורה? אז מוריניו בחיים לא יקרה במילאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/3/08
  5. SeRgInHo Member

מה השורה התחתונה? אליפות אחת מאז תחילת המילניום ואנחנו אוטוטו סוגרים עשור. אז עם כל הכבוד לליגת האלופות, הלחם והחמאה זה הליגה, שם רואים עד כמה הקבוצה באמת טובה וחזקה.

6. 亚历山大帕托 Member

לא נורא, אנחנו עם ראש מורם ועם הפנים לעונה הבאה. חיזוקים יבואו, ובשפע. היחידים שמקומם בהרכב הראשון מובטח ב-100%: נסטה, פירלו, גאטוזו, סיידורף, אמברוזיני, קאקא, פאטו. אפילו אודו וקלאדזה יכולים להפוך לאופציה שנייה אם יביאו חיזוקים מתאימים.

7. Andrea21 Member

5 קשרים בהרכב הפותח בטוח?
    אז איך נעלה עם שתי חלוצים?
    אנחנו צריכים חלוץ אחד,בלם אחד,קשר אחד,שוער אחד,מגן שמאלי אחד,כל השאר בסדר גמור,גם אודו.

ולחזור לשחק 4-4-2 לעזאזל,להביא קשר לרוטציה עם סידורף,להביא חלוץ ליד פאטו,שחקני הגנה בעלי שיעור קומה ולא עוד איזה בונרה,והכי חשוב,שוער נורמאלי!!

8. THE STRETFORD END Member

אני קורא שלפני המשחק דיברתם על ,4-4-2 או 4-5-1,
    או קבוצת בית שעולה עם 2 חלוצים וקבוצת חוץ עם חלוץ 1,
    מה שמשנה זה בת'כלס עם כמה שחקנים באמת תוקפים
    וארסנל תוקפת עם לא מעט מעט שחקנים גם כשעל הנייר ועל הדשא,המערך כולל חלוץ 1.

9. k_700 Member

נכון, ובנוסף הכדורגל שארסנל משחקת הוא מאוד מהיר, מסירות קצרות מרגל לרגל.
    לא קל להתמודד עם משחק כזה.
    וזה באמת לא כל כך משנה אם ארסנל עולה עם חלוץ 1 או 2.

10. Jack Wilshere Member

אני חייב לומר שבשני המשחקים מולנו לא התרשמתי כל-כך מפאטו, ולא מן הנמנע שהוא overrated.

גם אם גלום בו פוטנציאל עצום, הרי שאנצ'לוטי כמעט ולא מקדם שחקנים צעירים, ולכן יש לי ספק גדול אם הוא יקדם את פאטו.

11. 亚历山大帕托 Member

Andrea21 - עכשיו ישנם 5 קשרי הרכב ראשון שאותם הזכרתי, ואנחנו משחקים בד"כ 4-4-2. לאמברו תמיד יהיה מקום במילאן, הוא מיועד להיות הקפטן הראשי הבא (לא שאני שמח מזה).

Praetor - אתה מדבר על ילד שהתחיל לשחק רק לפני חודשיים וחצי, ונגד ארסנל זו היתה הופעת הבכורה שלו. ראית מה הוא עושה בליגה עד עכשיו? אף אחד לא מפריז בערכו מבחינת היכולת, כל ההייפ הוא סביב הפוטנציאל, ויש בשפע. המאמן לא צריך לעשות שום דבר מיוחד כדי לבנות אותו כשחקן, הוא פשוט צריך להתרגל לקבוצה. תאמין לי, הוא עשה מעל ומעבר עד עכשיו.

12. DorG Member

מצמד המשחקים נגדכם התרשמתי מפאולו מאלדיני, שחקן כל כך טוב גם בגילו המופלג, נותן ספרינטים על האגף השמאלי ועובר את אבואה כאילו אבואה בן 40 ומאלדיני בן 24, אני כל כך מקנא בכם שמשחק בקבוצה שלכם שחקן שהוא אגדת כדורגל, כמה הערכה יש לי לשחקן הנפלא הזה.
    אלשנדרו פאטו שחקן עם פוטנציאל גדול מאד, רק אני לא בטוח שאנצ'לוטי זה המאמן הנכון בשבילו לקידום הקריירה.
    הכדורגל שלכם מלא עוצמה ואיכות אך יחד עם זאת הגנתי ומשעמם. לא הגיוני שבבית שלכם הקבוצה האורחת תשלוט ברוב שלבי המשחק, אתם נאיביים אם חשבתם לסמוך רק על המשחק ההגנתי שלכם לאורך 180 דקות מולנו ולהשאר עם שער נקי, ואם הייתם מצליחים לעשות זאת ומעפילים לשלב הבא זה היה יום שחור לכדורגל.
    אנצ'לוטי נמצא במעמד שונה מזה של ונגר ביחס למועדון. בעוד ונגר יכול לבנות את קבוצתו במשך שלוש שנים ולא להתמודד על אליפות ואף לא לזכות בתארים, שהרי מקומו מובטח במועדון - אנצ'לוטי חייב כל הזמן לספק תארים, תארים ועוד תארים, מה שמונע ממנו לבנות קבוצה לשנים הבאות ולפיכך הוא מעדיף לקנות שחקנים בשלים שיספקו תוצאות כאן ועכשיו מאשר לפתח צעירים שיחזירו לו על כך בשנים הבאות - הרי הוא לא בטוח יהיה פה בשנים הבאות.
    סיבה זו גורמת לכך שאנחנו רואים ממילאן כדורגל שברובו הוא טקטי ומשעמם ולא כדורגל אטרקטיבי ומהנה כמו שניתן לראות מארסנל. כל מאמן שיאמן אותכם חייב לקבל תחושה שמקומו מובטח במועדון לזמן הרב אם אתם רוצים לראות את גראנדה מילאן המהנה והאטרקטיבית עם כדורגל מפלנטה אחרת ולא מילאן משעממת.

13. 亚历山大帕托 Member

אני מקנא במה שקורה בארסנל ויונייטד מבחינת מעמד המאמנים, והייתי רוצה שזה יהיה המקרה אצלנו, והלוואי שזה יתחיל עם המאמן הגדול מכולם. ההנהלה כבר הבטיחה שאנצ'לוטי ימשיך גם אם נהיה בגביע אופ"א, אבל אם הם יחליטו להיפטר ממנו בסוף העונה, זה יהיה המהלך הכי נבזי שיכול להיות. הוא לא צריך לשלם על טעויות של הדוד פסטר.

14. 亚历山大帕托 Member

אנצ'לוטי אחרי ההפסד: "הקשר שלי עם המועדון ברור. אין לי כוונות לשנות דברים, כנ"ל גם מבחינתם. אני לא נשאר בגלל הארכת החוזה, אלא כי ישנה תכנית, וישנה מטרה להשלים אותה ביחד."

15. Kaka' Member

אני מסכים מאוד עם דבריו של DorG , מילאן זה סיר לחץ אחד גדול, לאנצ'לוטי אין את הספייס שלו, וכתוצאה מהלחץ מילאן השנה משחקת כדורגל אפור ולא אטרקטיבי, אפילו לא בסן סירו, בליגת האלופות.
    מקווה שהמשחק הזה יהיה כאפה מצלצלת להנהלה, ויבינו שם שקבוצה במעמד כמו מילאן לא יכולה להיות עם סגל כזה דל, ושיש לא מעט שחקנים שצריכים לפנות את מקומם.
    בקיצור, צריכים להתחיל דור חדש במילאן, דור צעיר יותר בהנהגת קאקה פירלו וגאטוסו, כאשר אנצ'לוטי יישאר המאמן.