מספיק עם הקשקשת המעצבנת הזו. גליאני מטריף אותי, עכשיו אני קורא דיווחים שגליאני כנראה יטביע את עיסקת פאטו, הוא אומר שהוא לא ייכנע לסוכנים ועם ההתנהלות שלו אנחנו נמשיך לראות את אינטר, האנגליות, ריאל ובארסה מתחמשות ואנחנו ממשיכים להזדקן ולא להתחדש בכלל.
הלו הלו,תירגע,כל עוד זה בנושא,מותר גם לצחוק לפעמים וכן אפילו גם לקשקש,תקן אותי אם אני טועה. אחרי שתקרא את ההודעה הזאת תמחק אותה,כי היא לא קשורה לנושא.
כ"כ נמאס לי כבר "להתבכיין" ולכעוס על ההנהלה המטומטמת הזאת, אבל כל פעם שקורה סיפור כזה זה מטריף אותי מחדש. לאונרדו אתמול טס הרי לברזיל כדי להחתים את פאטו, והיום הסוכן שלו טס לאיטליה.. מה אפשר כבר להבין מזה, שפאטו קרוב לחתימה במילאן לא? למה גליאני יורד מהעסקה המצויינת הזאת? נמאס כבר, או שקורה כל פעם איזו פדיחה מביישת (דוגמת סואזו) או שכרגיל מוותרים על שחקן ברגע האחרון (קרספו, איברהימוביץ' ויש עוד מליון דוגמאות)...
זה הדבר שהכי מעצבן אותי. כל הקבוצות הגדולות של אירופה לא מפסיקות להתחזק ורק במילאן יושבים בשקט. כנראה שאלופת אירופה זוכרת רק את ההנפה באתונה ושכחה את החלק הראשון הנוראי של העונה. כל אריות אירופה כבר סוגרות אוטוטו את הסגלים ורק אנחנו לא ביצענו העברה אחת! אפילו לא איזה חיזוק לספסל, איזה יאנקולובסקי קטן, כלום! שלא לדבר על זה שאנחנו מצפים לחלוץ מהשורה הראשונה בעולם. אבל גליאני, הוא בשלו, יש לו זמן, "חלוץ ההעברות פתוח עד ה-31 באוגוסט", חתיכת מטומטם. כולנו זוכרים מה קרה בפעם שעברה שמשכת את חלון ההעברות עד הרגע האחרון. החתמנו חלוץ ברזילאי מתוסכל שלא עשה כלום כל העונה במחיר מופרז.
לא שאני חושב שמילאן לא זקוקה לאיזה רענון, אבל אל נא לשכוח שכולם מתחזקות במטרה לזכות בגביע האלופות, אותו תואר בו מילאן מחזיקה. תואר אותו השיגה עם הסגל הנוכחי. יותר מכך, באודו ורונאלדו אתם יכולים לראות כחלק מהחיזוק לעונה הקרובה. הרי אם מילאן לא היתה מתחזקת בשניהם בינואר (ואולי בלי אודו גם לא זוכה בתואר האירופי) והיתה רוכשת את שניהם עכשיו, לא היתם כל כך מודאגים שרכש לא נעשה.
לא מקבל את הגישה הזאת. מילאן אומנם זכתה עם הסגל הנוכחי בליגת האלופות אבל ברור לכולם שמילאן לא היתה בעונה שחלפה הקבוצה הטובה באירופה, והיתה רחוקה מלהיות כזו. אם כולן מעלות את הרף כדי לזכות בליגת האלופות, גם האלופה צריכה להשתוות להן ולהשתפר כדי להגן עליו ולשמור את הגביע במילאנו. מילאן זה מועדון גדול שלא צריך לנוח אחרי שהוא זוכה בתואר. באודו ורונאלדו אני לא רואה חיזוק מספיק לעונה הקרובה, אני רואה בהם גלגל הצלה שבא אלינו בינואר. אילולא שניהם, אני בספק רב אם היינו מצליחים להתברג בין 4 הראשונות. אני עדיין לא מסופק. רונאלדו אצלנו? מצוין. אז יש לנו חלוץ אחד, צריך עוד אחד. אינזאגי, אוליביירה וג'ילארדינו. 3 חלוצים שלא עשו כלום העונה (ועם כל הכבוד לאינזאגי על הצמד באתונה, חוץ מזה הוא באמת לא עשה כלום). אני מאוד מאוד מודאג לגבי העונה הקרובה.
אורי זה ממש לא מספיק. יש לנו שוערים שהם ליצנים (כולם), בונרה עדיין צעיר ואי אפשר לסמוך עליו לחלוטין, יאנקלובסקי הוא לא מגן טבעי. בקישור אין מחליף לפירלו וזו בעיה אם אנחנו רוצים להחזיר את הסקודטו הביתה בנוסף צריכים מישהו שיעזור לקאקה. בסוגיית ההתקפה אני לא ממש צריך להרחיב. רונאלדו לא מספיק, הדחליל ופיפו לא מספקים את הסחורה בד"כ. ההתבזות הזו בחלון ההעברות עד עכשיו מביישת את המועדון, האוהדים לא יכולים להסכים לשיחזור של הקיץ הקודם. לא כל שנה יחזור הנס של אתונה.
אני מזמן כבר לא מופתע מהמדיניות הרכש הזו של מילאן. עד כה אין שום רכש, ועם הסגל הקיים אפשר להגדיר את המטרות של מילאן לעונה הבאה- ליגת אלופות ולהיאבק בצמרת, לא יותר, כי עם סגל שכזה אליפות אתה בוודאי לא תוכל להתחרות, לפחות לטעמי. אני לא יודע אם מילאן מגדירה את זה כך, אבל אני רואה את זה לפחות בצורה הזו, ולא יותר. בינתיים מתפרסמות שמועות שמילאן ואינטר נאבקות על הקשר האיטלקי בן ה-27 של סביליה אנזו מארקסה (שוב פעם 2 היריבות נאבקות ביניהן, כפי שכבר קרה עם דויד סואזו). אינטר היא זו שמובילה כרגע עם הצעה של 5.3 מיליון יורו, למרות זאת ההצעה הזו לו תספיק מכיוון שסביליה דורשת 7 מיליון יורו. יניב, אתה מגדיר את סטורארי כשוער ליצן? במשחקים שהוא שיחק (3 משחקים אם אני לא טועה), הוא דווקא היה טוב בעונה סה"כ, אז אני לא מבין איך אתה מגדיר אותו כליצן. בקשר לדידה, הוא בהחלט צריך לעזוב. קאלאץ' גם שוער בינוני מאוד ומטה, ופיורי בכלל לא משחק. יאנקלובסקי הוא סה"ג מכן שמאלי טוב, נמצא הרבה בהקתפה, משקיע, רץ נלחם, אני לפחות לא חושב שצריך מישהו במקומו. בקשר לפירלו וקאקה אני מסכים איתך.
אה, מילאן זכתה בתואר כלומר היא יכולה פשוט לנוח למרות שכל השאר מתחזקות? ועל זה נאמר: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ד"א האוהדים במילאנו עד עכשיו מתנהגים בטיפשות או שהם מעדיפים לא לראות את התמונה כפי שהיא נראית עד עכשיו ומספר רוכשי המנויים עד לשעה זו עומד על כ-22,000 רוכשים מספר שהוא בפני עצמו מדהים לנוכח התאריך שלנו ולנוכח מדיניות הרכש של הקבוצה.
:aa1: גלאיני מאשר,שהקבוצה מעוניינת בחלוץ ריאל מדריד,אנטוניו קאסנו. אנצ'לוטי מוכן לקבל את החלוץ המוכשר,ולהפוך אותו "לפרוייקט שלו",אבל בהנהלה לא ממש מתלהבים ליראות אותו מגיע,מחשש שיפגע במצב בחדר ההלבשה. אני חושב שמילאן עושה פה צעד נכון,אני בטוח שאנצ'ולטי שיקח אותו כפרוייקט ישקם את קאסנו,ויחיזר אותו להיות החלוץ הניפלא שהוא היה ברומא. מה גם שהוא יבוא בזול מאוד,ואולי אפילו בחינם. השילוב שלו עם רונאלדו יכול להיות מוצלח,הוא ישחק כחולץ שני. והאמת שאני גם לא רואה שיש עוד אופציות טובות בשוק כרגע,אטו ? בארסה לא תשחרר בחיים,ובעיקר בכול הקבוצות שרונאלדו שיחק בהם הוא היה האיש מטרה המרכזי,זה לא יעבוד אם יביאו לידו עוד חולץ מטרה,כמו סמואל אטו,או דידיר דרוגבה (שגם הוזער כמועמד להגיע).
מאוד בוגר מצידך. לרגע לא אמרתי שמילאן צריכה לנוח על זרי הדפנה, מה שכן מועדון שזוכה בתואר החשוב ביותר, טבעי שהדרישות לשינוי רדיקלי יהיו לוחצים הרבה פחות ממועדונים שנכשלו. מילאן ללא ספק חייבת להלחיף את אוליביירה ונכון יהיה גם להזרים קצת דם צעיר למועדון, אבל מצד שני יש לקחת הכל בפרופורציה. ברלוסקוני הוא לא בזבזן כרוני ועל כן יש לו תקציב מסויים לקיץ הזה, שאת חלקו הלא קטן כבר ביזבז (אם אפשר לקורא לזה כך) על רונאלדו ואודו. אני יכול להבין לפעמים ביקורת על ההנהלה, אבל מצד שני גם חושב שצריך לכבד הנהלה שמרימה כבר כמה שנים את הקבוצה המצליחה באירופה. וגם אם הדרך שלה לא נכונה לטעמכם, יש בכל זאת לת קצת הערכה והבנה.