מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Deki Member

אין מה להאשים את ההנהלה העלובה והמושחתת של מילאן. הוא רצה אינטר, הוא נתן את המילה שלו לאינטר, הוא (כמו מאות אלפי אנשים) חושב שמילאן רצתה להחתים אותו בגלל שאינטר רצתה אותו...
    ושוב מילאן צריכה חלוצים :aaa021:

2. מרקו ואן באסטן Member

מה עם קווליארלה? חושבים שהוא יכול להתאים?
    אפשר להביא אותו מאודינזה ב15 מיליון ככה. אני חושב שהוא שחקן טוב,אבל יש הרבה אוהדי סאמפ שאומרים שהוא הטוטי הבא... מה נראה לכם? טוב למילאן?

3. ACBenb Member

תראה קוואריירלה חלוץ ענק אבל במילאן לא רוצים לקחת סיכונים בכשרונות, רוצים חלוצים עם קבלות. הספיקו לנו ג'ילרדינויים ואוליביירות שחשבו שיצליחו ולא הצליחו, אי אפשר לדעת איך פאביו יתפקד בקבוצה גדולה עם לחץ הרבה יותר גדול.
    במילאן לא רוצים לקחת סיכונים ורוצים חלוצים שכבר בטופ כמו אטו או וייה.
    אבל אני אישית מאוד רוצה לראות את קווארייאלה במילאן, אבל אם הוא לא יצליח שוב נידפק.

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ואם לרגע חשבנו שגליאני הצליח להערים על מוראטי ולצאת ווינר, שוב טעינו.
    גליאני נשאר אותו אפס.

5. מיכל3 Member

לא זכור לי כמה צ'לסי בדיוק הציעו עבור וייה עונה שעברה, גם אם זה אכן 40 מליון ליש"ט-סה"כ ציינתי עובדה שמילאן מעוניינת בו תמורת הסכום הזה. מן הסתם אם מילאן באמת רוצה את וייה, היא תצטרך להציע הרבה יותר מ-16 מליון יורו. בכל מקרה לא חסר עוד חלוצים טובים מלבדו, הראשון שבניהם הוא כמובן אטו. (למרות שקשה לי להאמין שהוא יגיע לקבוצה, גם בגלל שהחלוץ עדיין מעוניין להשאר בבארסה וגם בגלל הסכום שהקטאלונים ידרשו עבורו).

לא מאמינה באמת שמילאן רצתה את סואזו בגלל שהוא היה סגור כמעט באינטר. נשמע לי לא מקצועי לחלוטין וסתם שטותי. סואזו כבר כמה עונות נחשב לאחד השמות החמים בסרייה אה והוא בהחלט יכל להיות פתרון טוב בהתקפה המילאנזית. אבל כל ההתנהלות הזו הייתה לא מובנת מלכתחילה ועצם זה שהוא לא חתם ישר היה נראה מוזר. אבל באמת שלא האמנתי שהעסקה תפוצץ בסופו של דבר...

6. Deki Member

אם הם באמת היו רוצים אותו אז לא היו מוותרים עליו כ"כ מהר http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun23i.html

7. Ricardo Kaka Member

שחקן שאומר שהוא לא רוצה לשחק בקבוצה שלך אלה בקבוצה השניה תשאיר אותו בכוח?
    במיוחד לאחר שחתם שם?

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07
  8. מיכל3 Member

כמו שניב אמר, מילאן וותרה עליו כ"כ מהר רק בגלל אי רצונו של סואזו להיות במילאן. סואזו מעדיף את אינטר, הקבוצה שכבר סיכם בה תנאיו. כל ההתנהלות הזו לא הייתה כשרה מלכתחילה ובדיעבד, מילאן לא הייתה צריכה ללכת על חלוץ שכבר חתום\סיכם את תנאיו בקבוצה אחרת.

9. maldini#3 Member

אני לא מאמין

מה קרה למילאן??

נראה לי בסוף לא נחתים אף אחד ורק שגליאני ידע שמילאן צריכה שחקנים צעירים הם הולכים ומזדקים

חייבים-שוער אחד,הגנה אחת,קשר אחד והתקפה אחת

אם לא אנחנו ניהיה אבודים

10. maldini#3 Member

בכל הכנות הייתי מעדיף שמלדיני יפרוש אבל שיחליף את אדריאנו גליאני המושחת הזה לפחות למלדיני יש ראש רק על הצעירים ולא מנסה להביא את איברהים בה

עזבו!!צריך להחליף את גליאני דחוף לפני שיגרם נזק למילאן

11. uri מנהלים

יש משהו בדבריך, אבל אני לעומת זא חושב אחרת. הרי אם קבוצה כמו מילאן, שבסגל שלה כבר משחקים ענקים כמו פיפו ורונאלדו יחד עם פצצת הכשרון כמו ג'ילארדינו, לא יכולה לקחת את הסיכון הזה, אז מי כן?!

12. ACBenb Member

אז זהו, שחייבים לקחת את הסיכון ולהחתים חלוץ שיכול לפרוח לחלוץ ענק, אבל יש גבול בתשלום עבורו. אם קוואריירלה יגיע תמורת 11-12 מיליון ובסופו של דבר ייכשל הרי זה פספוס אבל יתגברו על זה, אבל במידה והוא יגיע תמורת 20 מיליון או יותר הוא יהיה חייב לפרוע את השטרות ואם לא, יעשו לו את המוות כמו שעשו לג'ילרדינו העונה.
    אני מאוד רוצה לראות חלוצים כשרוניים כמוהו במילאן, חלוצים שיודעים לעשות יותר מלעמוד מול שער ריק ולדחוק פנימה, אבל עד שהוא יהפוך לחלוץ גדול זה יכול לקחת המון זמן ולשנה הבאה חייבים כבר חלוץ מוכן. מה גם שאם נרכוש את קווארירלה לא יגיע שום חלוץ אחר מלבדו ובמקרה של כישלון איתו שוב לא יהיה לנו חלוץ.
    למרות הכל, אני מאמין שהוא לא יהיה פלופ ואני כמעט בטוח שהוא יהפוך לחלוץ גדול, הבעיה שלא רוצים לקחת סיכונים והמחיר עליו יחסית גבוה.
    דרך אגב מה שאמרת ש'אם מילאן לא תיקח סיכון מי כן יקח', אין לקבוצות בעיה לקחת סיכון בתנאי שיהיה לה כבר שני חלוצים מצויינים. לדוגמא לאינטר לא תהיה בעיה לקנות את סואזו שגם הוא נחשב סוג של סיכון (לכו תדעו מה יהיה איתו באינטר) כי יש לה כבר מספיק חלוצים שיוכלו לשחק במידה וסואזו לא יציג את היכולת שציפו ממנו לתת. אצל ברסה לא תהיה בעיה של סיכונים כי יש לה שני חלוצים מצויינים ועוד אחד על הספסל. אבל במילאן יש רק את רונאלדו, בג'ילה יש רושם שכבר לא מאמינים בו, ואינזאגי גם הוא סימן שאלה גדול למרות היכולת הטובה בזמן האחרון.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07
  13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

maldini#3,
    להבא, אל תכתוב בבקשה 3 הודעות ברצף.
    אם יש לך משהו להוסיף להודעה, בצד השמאלי העליון שלה יש אפשרות של "ערוך".

14. מיכל3 Member

חברות וחברים-אוהדי מילאן יקרים

הודות למאמץ כביר של אבי (Milanezi22) יזהר (מילאנזי בנשמה) ואלעד שאינו רשום כאן כמדומני, מועדון האוהדים Fossa Dei Diavoli יקבל הכרה רשמית בפתח עונת 2007\2008 מהמועדון במילאנו! סופסוף אוהדי מילאן בארץ יזכו להכרה רשמית מהמועדון המילאנזי ויחד עם זאת יוכלו להנות ממספר הטבות בתור חברי מועדון. כל אוהד מילאנזי שמעוניין להצטרף ולהיות חבר מועדון-מוזמן להשאיר את פרטיו בקישור הבא :

http://www.acmfdd.com/site/modules.php?name=Contact

להלן הפרטים שצריך למלא ::

שם פרטי עברית-(חובה)
    שם משפחה עברית(חובה)
    שם פרטי אנגלית-(חובה)
    שם משפחה אנגלית-(חובה)
    הכינוי שלכם בפורום(אופציה)
    מין (זכר,נקבה)-(חובה)
    תאריך לידה-(חובה)
    מספר סלולרי/פלפון-(חובה)
    כתובת: רחוב (מספר בית ודירה)-(חובה)
    עיר-(חובה)
    חובה-email
    (אופציה)-msn messenger
    (אופציה)-ICQ

לפרטים המלאים (מחירי כרטיס חבר, הסברים מפורטים וכד')-בעמוד הראשי של האתר :

http://www.acmfdd.com/site/

Forza Milan!

15. Pirlo59 Member

שאלה: רובנו הרי לא נוסעים למשחקים של מילאן בחו"ל, אז למה זה צריך להיות משתלם למי שלא נוסע למשחקים של מילאן בחו"ל?
    שווה לקנות כרטיס רק בשביל הנחות מאדידס בארץ או הגרלה בין חברי המועדון?
    אני מקווה שתצליחו שמכירת הכרטיסים האלה...

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/07