מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. Pipe Member

5 פנסיונרים בהגנה, ובמילאן מביאים עוד אחד. ונניח זה היה מגן ברמה עולמית, אבל בלטי הוא לא יותר ממגן ממוצע עם יכולות הגנתיות בינוניות מאוד.
    פטיש לזקנים כבר אמרנו?

2. Ampelmann Member

מלדיני בכל זאת סוגר קריירה העונה. עדיף לנצל שעת כושר ולהחתים עכשיו שחקן הגנה נוסף מאשר לחכות לרגע שבו פאולו ילך וישאיר חור עצום בהגנה עד שיבוא שחקן חדש (שגם יפספס חפיפה מהכוכב האדיר הזה).
    בלטי שחקן אדיר. בארסה תעשה טעות (שממנה מילאן תרוויח המון) אם היא תשחרר אותו. בלטי זריז, התקפי מאוד (זוכרים איפה הוא היה בגמר האלופות?) ומסוכן. הבעיה איתו היא שבניגוד לזמברוטה, הוא התקפי מדי ושוכח את ההגנה...מצד שני, ג'יו ואן ברונקהורסט עוד יותר גרוע בקטע הזה והוא מתפקד יופי אצל רייקארד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. Raulito Madridista

זה לא שהעונה מאלדיני מבריק, אוהדי מילאן וחובבי הכדורגל האיטלקי מאוד אוהבים את השחקן הזה ובצדק, הוא אחד השחקנים הגדולים ביותר שלבשו את החולצה של מילאן ושיחקו באיטליה, אבל, זה לא סוד שהעונה מאלדיני נותן עונה בינונית מאוד, הוא במגמת ירידה כבר כמה שנים, גם בגלל הגיל כמובן, הפציעה של נסטה שגם הוא נחלש מאוד לא ברור למה, הרגה העונה את ההגנה של מילאן, אבל למזלה בונדרה עוד איכשהו מציג יכולת לא רעה בהגנה. אני מסכים שמילאן חייבת לרכוש שחקני הגנה, רצוי שניים, בלם ומגן, היא צריכה להצעיר את הסגל. יכול להיות שמאלדיני יוכל לקדם בלם צעיר לידו ולהקנות לו מהידע והניסיון הרב שלו בכדורגל, בהחלט.

בקשר לבלאטי, חולק עלייך, הוא מגן לא רע בחלק ההתקפי, אני בהחלט זוכר את השער שלו בליגת האלופות שהביא לברצלונה את הגביע, אבל אם זה לא היה בגמר ליגת האלופות לא היו כל-כך מתלהבים מהשער שלו, בלאטי מגן עם יכולת התקפי טובה, אבל יש המון שעולים עליו בחלק הזה: חאבייר זאנטי, קאפו, זאמברוטה, סיסיניו, אבואה, פיליפ להאם, רוברטו קרלוס, ווילי סניול, פאביו גרוסו, אשלי קול, אלאבס, מיגל ועוד. "הבעייה" של כל אלה לעומת בלאטי, שלהם יש יכולת הגנתית גבוהה(לפחות לחלק, להוציא את סיסיניו שהוא בינוני בהגנה), ואת זה אין לבלאטי, הוא מגן תוקף מאוד ומשאיר חורים, רוברטו קרלוס גם עושה את זה אבל הוא מספיק לחזור בזמן. אינ לא חושב שבלאטי ייתרום למילאן, היא צריכה ללכת על מגן אחר, צעיר יותר וטוב יותר, בעל יכולות הגנתיות, ולחפש את האיזון.
    ואן ברונקוסט מתפקד טוב אצל רייקארד כי כל הקבוצה פנטסטית, שים אותו במילאן ולא תצליח לספור את כמות השגיאות שלו במשחק.

בנוסף מילאן חייבת רכש רציני בקישור, להביא שחקן ברמה של פירלו או גאטוסו וגם לחשוב על העידן אחרי סיידרוף, אנצ'לוטי עוד לא הפנים שהקישור הזה לא חזק כמו בעבר?

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/06
  4. Milan is in my blood Member

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן צריכה לעשות כמה דברים כדי להצליח.
    1)לתת לפירלו מנוחה.
    2)לקנות חלוץ ברמה קשר ברמה(לעמדה של סידורף לפחות)
    3)ומגן ובלם נורמליים,לעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/06
  6. Pipe Member

:aaa031:

יורוספורט ניוז מפרסם כי ואלרי בוז'ינוב אמר שמילאן רוצה לרכוש אותו כבר בינואר.
    היום רוב הפרסומים של יורוספורט ניוז, מקור אמין ברוב המקרים, דווקא התבררו כלא נכונים, אז יש לקחת דברים בערבון מוגבל.
    אם הידיעה הזאת אכן נכוכנה, סוף סוף רכש נכון ומתאים של החברים של גליאני. שחקן צעיר, טכני, יצירתי, בדיוק מה שחסר למילאן השנה. הוא גם אמור לבוא במחיר זול יחסית, שכן דשאן לא יתנגד להפטר ממנו.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שזה אפשרי,הוא מושאל לנו +אופציית רכישה עד סוף העונה.ולכן גם אנחנו וגם פיורנטינה צריכים להסכים לעניין.בכל מקרה אני רואה יותר את קסאנו מגיע לשם מאשר בוז'ינוב.מה שכן הוא בהחלט היה תורם להם,והמון.

*עלה לי משהו לראש תוך כדי הכתיב פשוט :aaa031:

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/06
  8. Pipe Member

לא רוצה לחזור שוב לנושא קאסאנו, אבל העסקה כרגע תקועה. הוא לא מוכן להיות מושאל, מילאן לא מוכנה לקנות.
    בקשר לבוז'ינוב, בהנחה שמילאן אכן תשאיל את קאסאנו ולא תרכוש אותו, זה יראה לך על הכוונות שלה בקשר אליו.לא נראה שהיא בונה על קאסאנו לטווח הרחוק, או לפחות לא סומכת עליו שיהיה החלוץ הבכיר שלה.
    מנגד בוז'ינוב צעיר, מוכשר,מגוון יותר, ולטעמי לפחות הוא יהיה להיט במילאן במידה ויקבל את הצא'נסים שלו.

בקשר לפיורנטינה ולסיכום הזה, אם היא הייתה מוכנה להשאיל אותו ליובה, אני לא רואה סיבה שלא תסכים להשאיל אותו למילאן.(ואם לא להשאיל, אז למכור ולהכניס עוד כמה מיליונים לכיס)

9. FelaKaT Member

בוז'ינוב עומד להיות הדבר הבא באיטליה ואין לי מושג למה הוא הסכים לעבור ליובה, מצידי לפטר את דשאן ולתת לו לשחק.

מילאן מנסה להשאיל את קסאנו אך ורק בכדי לא להפסיד כלום, במידה וקסאנו יחזור לעצמו אז מילאן ירכשו אותו לעונה הבאה. בקיצור, העיסקה טובה לכל הצדדים.

10. Meishar84 Member

וואי וואי
    לא הייתי פה ומה אני רואה ?!?!?!?
    מקסס תמורת קלאדזה ... לא לחשוב ישר לחטוף את זה כל עוד שאפשר!!
    בוז'ינוב שחקן מעולה , אנחנו רואים טוב מה הוא שווה השנה , הוא שחקן שהייתי מת לראות באדום.
    אודו זה הדבר הכי טוב שמילאן יכולה להביא כרגע
    מקסס אודו ובוז'ינוב
    הלוואי !

11. מיכל3 Member

תגידו, מה נסגר עם הפציעה של נסטה? ידוע מתי הוא יחלים כבר? הוא נפצע במונדיאל ולא שיחק מאז כמה חודשים וחזר לשניים-שלושה משחקים ונפצע שוב. מאז לא עדכנו מה קורה עם הפציעה.

12. Pipe Member

בנובמבר אמרו שהוא יעדר 3 חודשים. אלא אם כן חל שינוי והוא מחלים מהר מהצפוי, הוא יחזור בתחילת פברואר.

13. MHFC Member

טוב הדיון הזה ירד לתחתית (בערך כמו מילאן עצמה...), אז אני צריך להחזיר אותו מעט לחיים.
    בינתיים חוץ מגרימי (שחקן אנונימי), מילאן לא רכשה שום שחקן, העסק עם קאסנו מתעקב, ועדיין לא ברור אם הוא יגיע לקבוצה, ובינתיים די ואיו ויאקווינטה הם המועמדים הבכירים מהחלק ההתקפי להגיע לקבוצה בינואר.

הצ'אנל4 מפרסם הבוקר, שמרקו די ואיו לא פוסל את האפשרות לשחק במילאן ואומר "אני אשמח לשוב ולשחק באיטליה, במיוחד במילאן". "אומנם החוזה שלי הוא עד ליוני 2008 במונאקו, אבל אם ההחלטה של מונאקו תהיה למכור אותי למילאן, אני אהיה גאה להצטרף למילאן".
    אני בכל אופן, מקווה שהוא לא יגיע, עדיף שחקן יותר מוכשר ויותר צעיר ממנו, למרות שאין הרבה בשוק שחקנים כאלה.

אגב היום מילאן תפגוש את יובה בגביע ברלוסקוני בסן סירו ב-18:00.
    הרכב: קאלאץ', קאפו, בונרה, מלדיני, יאנקלובסקי, גטוזו, פירלו, ברוקי, סיידורף, ג'ילארדינו, אינזאגי.
    שידור של המשחק בערוץ בSKYFO ITALIA (למי שיש לווין).

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

על פי שמועות שרצות ברשת ומאחר ונכוונו בעבר אני לא מנסה לפתח כאן ציפיות אבל באיטליה רצים סיפורים על כך שמילאן רכשה את האופציה על אנדראה פולי בן ה-18 מטרוויזו שמשתייך לסגלי הנבחרות הצעירות האיטלקיות. יש לציין שגם אינטר ורומא היו במירוץ.

בנוגע לחלון עד כה אני לא מופתע לגלות שמילאן ממשיכה לאכזב, על גרימי אין לי מושג מה טיבו. די ואיו הוא לא השחקן שמילאן צריכה, הוא כמו ג'ילא, הייתי מעדיף מבין השניים את יאקווינטה שיכול יותר להשלים את ג'ילא.

15. MHFC Member

בכדי שיהיה קצת יותר עניין בדיון, איזה שחקן מבין המועמדים הבכירים להגיע, הייתם מעדיפים לראות?

- יאקווינטה (אודינזה)

-קאסנו (ריאל מדריד)

-אודו (לאציו)

- די ואיו (מונאקו)

- אחר (פרטו..)