מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. מיכל3 Member

אתה צודק, זה יותר חלום הזוי של ברלוסקוני מאשר ספקולציה של התקשורת.
    אני ממש רואה אותו משלם 100 מליון יורו עבורו, אחרי שהוא לא מביא אף רכש לקבוצה (ברבע מהמחיר
    הזה) לעמדות הרבה יותר דחופות מאלה של רונאלדיניו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  2. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ברגע שברצלונה תתן אוקיי, ברלוסקוני יהיה מוכן לשלם כל סכום ויהיה מוכן להעביר כל שחקן לבארסה בתמורה לרונאלדיניו.

3. מיכל3 Member

מן הסתם שברצלונה תרצה את קאקה תמורה. אבל אפילו אדישים כמו ברלוסקוני וגליאני, לא יוותרו עליו
    כ"כ מהר..גם לא תמורת רונאלדיניו. קאקה זה נכס לזמן ארוך, רונאלדיניו זה בלוף שימשך מקסימום שנתיים-
    כמו שהיה עם ריבאלדו.

4. Jose Mourinho Member

אפשר לדעת למה? מה, מצב החלוצים של מילאן כ"כ טוב שהיא יכולה להרשות לעצמה להגיד שהיא לא צריכה שחקן כמו זלאטן?
    אני יודע, בטח תגידו לי שאחרי העונה שלו ביובה והמונדיאל לא השתלם לקנות אותו, אבל הוא הוכיח שבניגוד לכמה חלוצים אחרים(אדריאנו למשל) שהוא יכול להתאושש ולצאת ממשברים, ובענק. סיכוי גדול מאוד שעם זלאטן ביכולת הנוכחית מילאן הייתה עם הרבה יותר נקודות מעכשיו. עד כה העונה יש לו 6 שערים ו4 בישולים, אם אני לא טועה זה יותר מכל החלוצים של מילאן גם יחד(לא כולל מוקדמות צ'מפיונס ומשחקי גביע איטלקי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/06
  5. מיכל3 Member

תראה אתה צודק, בתחילת העונה זה מה שהייתי מנמקת לך וגם עכשיו אולי. אבל לא ידעתי שבנוסף ליכולת
    הלא טובה שלו במונדיאל וביובה, מילאן תהיה במשבר כזה. אתה רואה שחקן שנמצא במשבר כבר שנה
    שלמה כמעט,בא לקבוצה שעוד יותר במשבר, יוצא ממנו?
    זלאטן בחיים לא היה מבטא את היכולת שהוא מציג לאחרונה בקבוצה "חולה" כמו מילאן. לאינטר הולך השנה
    נהדר, אין סיבה שגם לו לא ילך. (אני מאמינה גם שאם אדריאנו היה פותח בהרכב באופן קבוע, הוא גם היה
    יוצא מהמשבר שלו באיזה שלב, ראינו את היכולות שלו לפני שנתיים כשהוא בכושר טוב).

6. Paolo Maldini שחקן ותיקים

קודם כל, אל תהיי בטוחה שרונאלדיניו הוא בלוף של שנה-שנתיים (וחוץ מזה, ריבאלדו יזכר כאחד השחקנים הבולטים של סוף שנות ה-90, אין מה לזלזל בו).
    דבר שני, לדעתי ברלוסקוני וגליאני יסכימו להחליף את קאקה ברונאלדיניו (שלא בצדק כמובן). כבר דובר הרבה על המשולש של ריאל-מילאן-בארסה. במסגרת עיסקה שדובר עליה, קאקה היה אמור לעבור לריאל ורונאלדיניו היה אמור לעבור למילאן.

7. מיכל3 Member

אני ממש לא מזלזלת בריבאלדו, את שלו בבמה האירופאית הוא נתן ובגדול, היו לו שנים מדהימות בבארסה.. אבל במילאן הוא נכשל ולא מצא את מקומו.

והעסקה שציינת לא נשמעת הגיונית, נראה לך שבארסה תעביר את רונאלדיניו למילאן ואנחנו נתן את קאקה ליריבה השנואה שלהם? אין סיכוי..אם כבר קאקה היה עובר לבארסה + סכום כסף מכובד תמורת רונאלדיניו. ואני בטוחה שהוא יהיה בלוף, במיוחד בתקופה הזאת-רונאלדיניו יכול לתת שואו ענק, אבל הוא לא יסחוב קבוצה שנמצאת במשבר עמוק כ"כ וזה מה שיצפו ממנו מן הסתם, כך שזה יהיה כשלון מבחינתו ומבחינת המועדון והאוהדים.

8. Kaka' Member

הבאת רונאלדיניו תהיה טעות ענקית.
    אין שחקן היום בעולם שייעשה את העבודה של קאקה במילאן יותר טוב ממנו...
    רונאלדיניו אולי ייעשה כמה תרגילים,מספרות,ומסירות עומק מרהיבות, אבל את התפוקה של קאקה הוא לא יספק. מה גם שלקאקה יש יותר שנים לשחק מאשר רונאלדיניו.

9. SkiMan Member

אחת ההודעות הליצניות שנראו כאן.
    א) מילאן תוותר על קאקה תמורת רונאלדיניו ללא היסוס.
    ב) לומר שרונאלדיניו וריבאלדו הם בלוף זה פחות או יותר הדבר הכי מגוחך ומביך שאדם המתיימר להיות "אוהד כדורגל" יכול לומר. מה, התחלת לראות כדורגל שלשום?

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/06
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שהיא התכוונה לתקופה במילאן-ריבאלדו היה בלוף במילאן (נבחר לשחקן הגרוע ביותר באיטליה), וכנראה שגם מעבר לרונאלדיניו לאיטליה לא מבטיח גדולות ונצורות.

11. SeRgInHo Member

ריבאלדו בא למילאן בגיל יחסית מאוחר, למרות המונדיאל המוצלח. ליגה חדשה מדינה חדשה... בגיל כזה זה לא כ"כ קל להיסתגל.
    אני לא בטוח בכלל שרונאלדיניו לא יהיה בלוף כמו ריבאלדו, במידה והוא יגיע למילאן.
    ואגב אם מילאן תשחרר לבארסה את קאקא גם אם זה תמורת רונאלדיניו+דקו+כסף יהיה אפשר לסגור את המועדון. אץ קאקא אסור לשחרר תמורת שום שחקן ותמורת שום מחיר.

12. Kaka' Member

אני לא חושב שיהיה צריך לסגור את המועדון, כי מילאן מועדון גדול שלא בנוי על שחקן אחד, אבל מהלך כזה יפעיל נורה אדומה אצל הרבה אנשים, ואני חושב שיהיה מתבקש שברלוסקוני ולגליאני יילכו הביתה.

13. מיכל3 Member

מייקל קאריק ענה לך בשמי. כל אוהד כדורגל, שגם לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל שמע על ריבאלדו ויודע שהוא היה שחקן ענק. התכוונתי שהוא היה בלוף במילאן וכך רונאלדיניו יהיה לדעתי, למרות שאני לא מזלזלת ביכולות שלו, אבל הסגנון האיטלקי לא יתאים לו לדעתי.

ואני מסכימה עם סרג'יניו, אסור לשחרר את קאקה בשום הון או שחקן שבעולם. קאקה זה הדבר הכי טוב שקרה למילאן בשנים האחרונות, אפילו בעונה המזוויעה הזאת.

ואני (ועוד הרבה אוהדים) חושבים שהם כבר צריכים ללכת עכשיו הביתה.

14. Meishar84 Member

אין על קאקה !!!

השחקן הזה זה נכס ויהלום , אמרתי כבר שאם הוא עוזב ולא משנה מה ובטח אם יגיע הקופיף הזה למיאלן אפשר לסגור את המועדון הזה וזהו.

הנהלה של חיים בסרטים , למה הם רוצים אותו שיש להם באותה משבצת שחקן שלא נופל ממנו ?!?!?!?!? ומתאים למילאן עוד הרבה יותר ממנו ..

שיביבאו שחקנים שכן צריך לעמדות שצריכות חיזוק
    איפה ההגנה , ההגנה של מילאן הגנת ברזל שכחתי את זה קאפו ומאלדיני בשיא שלהם .
    מה עם החלוצים , לכל חלוץ יש כבר 10 שערים , לא ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    הקישור זה החלק היחיד שעובד במילאן אבל צריך להביא ממלא מקום לסידורף
    בכסף שלו יכולים להביא תותחי על ולעשות קבוצה כמו שצריך
    צריך להגיע מאמן שיתחיל להכתיב להנהלה מה הוא עושה , ולא בובה כזאת על חוטים
    תראו את קאפלו , הוא זה שקובע מה יילך בריאל ואיזה רכש
    ככה צריך במילאן !

ועוד אחרי התיקו בטורינו
    קרלו לך הביתה כבר , ליפי תבוא מהר !!!

אגב
    ריבאלדו היה שחקן אדיר ,ממש אדיר ( עד שהוא הגיע למילאן )

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קארלו מאמן אדיר, ועומדים לזכותו כל העונות האחרונות שמילאן הייתה מספר 1 באירופה גם ביעילות וגם בתצוגות המשחק היפות ביותר. הבעיה היא ניהולית. אני בטוח שהוא היה מעדיף שורה של כוכבים חדשים בקבוצה שלו, ולמרות שמכרו את שבה, לא הביאו רכש מהרמות הגבוהות באף עמדה. כבר ראינו ת'השגים שעשה כאשר למילאן היה סגל טוב, אז מי אשם?