במקום לחפש קשר שסוף סוף יוכל לגאול את פירלו מיסוריו(כמה עייף שחקן צריך להיות בכדי לקבל מנוחה?), או חלוץ שיגאול את קאקה מיסוריו,או שוער שיגאול את אוהדי מילאן מקאלאץ', או פשוט כמה שחקני הגנה נורמלים, גליאני ושות' רוצים את בלט'י.טוב, מה נגיד? אנשים נואשים עושים החלטות נואשות. אגב,פרסום של הסאן היום אומר כי צ'לסי תשאיל את שבצ'נקו בינואר. ולמי? למילאן כמובן!
מסכן פירלו (כבר כמה שנים שהוא לא נח) , ועוד מעט קאקה גם יגמר מהעייפות פציעות אצלם זה עניין של זמן עם העומס הזה ... מילאן צריכה דחוף לחזק לא רק את ה11 אלא גם את הספסל ! אין עומק בשיט ! ספסל עלוב זמנית חזרתו של אנדריי תפתור את מצוקת החלוצים הנוראית של מילאן ... וגם את הבצורת של ג'ילה. אולי יש מצב שמילאן תוכל לרכוש את בגרושים כי הערך שלו ירד בטוח! באמת שהוא אפס של שחקן !!! אני לא מבין מה בארסה מצאו בו ובחברו הטוב אולגר , והייתי מכניס לרשימה הזאת את אינייסטה..
בלטי שחקן מהיר וטוב רק שהוא כמו כל הברזילאים חושבים קודם כל התקפה. הוא היה משאיר לפעמיים את ההגנה מאחור ומצטרף להתקפה. לפי דעתי הוא לא יזיק למילאן ואני מקווה בשבילו שהוא יעבור כי כנראה שדשא בברצלונה הוא לא יראה הרבה. בקשר לשבה, אם באמת הוא יושאל אז אני בטוח שהאוהדים של מילאן לא יקבלו את זה וכל משחק בית שבה יסבול מקללות.זאת אשמתו, הוא הרס לעצמו את הקריירה, מילאן התאימה לו כמו כפפה והוא העדיף עוד קצת כסף. האופצייה היחידה שהוא ייגמור את הקריירה בכבוד היא לחזור לדינמו ולגמור שם את הקריירה. לכל קבוצה אחרת שהוא יעבור או ישאר בצ'לסי הוא יהיה עגלה כמו עכשיו.
אני לא בטוח ששבה יקבל את היחס הזה שעליו אתה פויול מדבר, אוהדי מילאן היו ועדיין חלוקים בנושא שהרוב עדיין מתקשים להבין את הצעד של האוקראיני. בכל אופן הבנתי שיש בעיה בחזרה שלו בהשאלה מצ'לסי בגלל עניין של החתמה זר אחד בשנה אבל לפי מה שאני זוכר יש לו אזרחות איטלקית אז זה אמור לכסות את העניין. הדיבורים על חזרתו מאוד דומים לדיבורים על כך שהוא יעזוב אבל מוקדם עוד להגיד אם זה אמיתי. מה שבטוח שג'ילארדינו משווע לחזרה שלו. איי פאולו, שלא ייגמר לעולם וכמה אכזרי יהיה לראות אותו פורש אחרי עונה כזו גרועה של הקבוצה שלו, בשבילו אני מקווה שנצליח להוציא משהו, מים מהסלע שלא נראה אותו פורש שהקבוצה שלו מסיימת במקום באמצע הטבלה אחרי עוד הפסד מאכזב. כל הדיבורים על רכש בינואר לדעתי שווים לריק, לא יבוא שום שחקן ובכלל אני לא רואה שום מקום לאופטימיות למצב שלנו בשוק, את כל ההבטחות אנחנו מפסידים לספרד ולריאל המעצבנת שמסרבת פשוט לרדת מקאקה וכנראה שנדונו לכישלון עד אשר ברלוסקוני יפתח את העיניים ויראה שצריכים לבוא כאן שינויים ולצערי הוא לא רואה את זה היום.
אני לפחות לא רואה מצב ששבה יחזור למילאן למרות שהשמועות ממשיכות להתפרסם שהוא יגיע לקבוצה בינואר הקרוב: לכתבה המלאה לחץ כאן!, החוסר התקווה שלי נובע כתוצאה מכך ששבה הוא לא כזה טיפש שיחזור למילאן לאחר שהוא אמר שהוא רוצה שילדיו ידעו אנגלית ובלה..בלה...בלה. (אתם בוודאי זוכרים את ההמשך)..והוא יודע זאת היטב, כך שאין לי תקוות שהוא יחזור למילאן. למרות זאת, הייתי רוצה לראות את שבה במילאן, הבעיה העיקרית של מילאן היא בהתקפה, למרות שיש גם בעיות בהגנה, אוליברה, אינזאגי, ג'ילארדינו, בוריילו, פשוט לא מתפקדים, כך ששבצ'נקו יכול להיות פיתרון לכך (ושוב פעם, מה הסיכוים שהוא יגיע?). אם זה אכן יקרה, זה יקרה רק כאשר שבצ'נקו יהיה קרוב לחתימה, כי כאשר הוא יהיה בקבוצה, האוהדים לא יעשו לו את זה, (כאשר הוא יכניס שער, האוהדים ישרקו לו בוז? לא..). כמובן שנתתי דומגא רק אם ואם הוא יבוא.. אפשר גם להיות מרוצים ממשהו, אוליברה סוף כל סוף כובש שער לאחר חודשיים וחצי, הנה דבריו: "בשביל חלוץ, השער הזה הוא מאוד חשוב, לאור העובדה שלא כבשתי שער כבר 844 דקות". http://www.channel4.com/sport/football_italia/imgs/oliveiranews.Xxx חוזר לכבוש.
מישהו יודע אם הפציעה של קאקה רצינית? הבנתי שהוא נפצע במשחק נגד סיינה..אבל ראיתי את המשחק באינטרנט ולא זכור לי שהוציאו אותו, זה קרה בתחילת המשחק?
כמו שמילאן משחקת עד עכשיו היא צריכה קודם כל מגן התקפי כדי לזכות בכמה שיותר נקודות. בניגוד לשנים האחרונות אנחנו לא כובשים מספיק. אולי שבה יחזור ואז אולי אני אסלח לו על זה שהוא עזב. לגבי האליפות קשה לראות את מילאן מגיעה לשם, הרוסונרי צריכים להתרכז כרגע בלצבור כמה שיותר נקודות בליגה כדי להטיח השתתפות באירופה גם בשנה הבאה, וכמובן בליגת האלופות. בינואר אין ספק חייבים להתחזק בשוער, כאשר ההעדפה היא בופון שצ'לסי כנראה ירדה ממנו בעקבות חזרתו של קודוצ'יני, ונראה כהחתמה מצוינת במיוחד לאור היחסים המצוינים בין הנהלות מילאן ויובה. בלטי הוא החתמה טובה, לדעתי צריך עוד קשר שישלים את הרוטציה עם פירלו, קאקה וסיידורף, כדי שכל אחד ינוח קצת והספסל יתחזק. בנוסף עם הגעה של שבה אוליביירה ירד לספסל דבר שבטח יחזק אותו, במקרה ולא אני מניח שאופציית רונאלדו תעלה שוב ואני דווקא בעד. אין לי מועמדים אחרים, אבל דבר אחד בטוח - שוער חייבים להביא או שנתרסק!
נסטה וסרגינו צריכים לעבור ניתוח מכת פציעות קשה במילאן לא מספיק שחצי קבוצה בחוץ עכשיו גם נסטה בחוץ מה יהיה בחלון העברות יבואו עוד שחקן בן 33 מונטלה ראשי מילאן לא מבינים שצריך להצעיר את הקבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ממזמן אמרו כבר שנסטה צריך לעבור ניתוח, לא? ומונטלה לא יעבור למילאן..הכל ספקולציות של התקשורת, כל שחקן אפשרי כמעט קישרו למילאן העונה.
טוב, זה משהו אחר כבר..כל אוהד כדורגל יודע שמבחינת מדיניות רכש, מילאן היא הכשלון מס' 1 באירופה. ככה זה שיש שני ליצנים בראש הקבוצה, או יותר נכון גליאני הוא הליצן הראשי מפני שהוא יותר עוסק ברכש מאשר ברלוסקוני. אין מה לעשות, זאת העונה הכי שחורה של מילאן יחד עם 2000\2001..וגם בינואר כנראה לא יביאו רכש לפני דברי ההנהלה, כך שנצטרך לסבול את העונה הזאת ולחכות לעונה הבאה, שבטוח תהיה יותר טובה..כי לא יכול להיות יותר גרוע מעכשיו.