מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. מיכל3 Member

גליאני ממשיך להגיד שבינואר לא יביאו רכש בגלל שהשופטים אשמים במצבה של מילאן ולא השחקנים, כך
    שהמצב הנהדר שהולך בקבוצה ימשיך להיות ככה לפחות עד סוף העונה.
    מישהו מוכן להוריד אותו מהכוכב שהוא נמצא בו? אני לא מבינה מה הוא עושה בקבוצה בכלל אחרי ההרחקה
    שהוא קיבל עקב פרשת השחיתות..כ"כ שמחתי כששמעתי על זה ובנתיים הוא ממשיך לתפקד בקבוצה כרגיל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אדון קרלו צריך ללכת,הוא מיצה את עצמו כנראה והגיע הזמן לקבל מאמן חדש,מילאן השנה
    פשוט על הפנים למרות שיש לה סגל טוב,צריך לבוא מאמן עם ביצים שיקבל קצת יותר כסף לרכישת חלוץ
    וצריך לעשות זעזוע די רציני במילאן כי זה נראה שהיחיד שלו אדיש במועדון זה פיפו והוא בתקופה לא משהו..
    כל השאר נראים אדישים,הכדור ייכנס אז ייכנס..לא ייכנס לא נורא..במילא אין אליפות..-ככה זה נראה לפחות.

3. saviola Member

אוהדי מילאן? איפה אתם?
    דידה. פציעה בברך. 3 חודשים. בחוץ. קאלאץ' :aaarofl:

והוא מצטרף אל רשימת פצועים ארוכה.
    קלאדזה, נסטה, שימיץ' ואמברוסיני מחלימים מהר, וקיים סיכוי שישחקו כבר מחר נגד מסינה.
    קאפו צרוך לחזור למגרשים תוך עשרה ימים. עשרה ימים זה המשחק נגד ליל.
    גאטוסו, קוסטקורטה, סרז'יניו ופאבאלי פצועים לתקופה ארוכה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/06
  4. מיכל3 Member

wtf? סה"כ לא הייתי יום אחד במחשב, מה פספסתי? מתי הוא נפצע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. Jose Mourinho Member

קאלאץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

צריך רק לראות את המשחק של מילאן מול ברשיה בגביע ולצחוק על הטעויות של האפס הזה.
    אני במקום אנצ'לוטי הייתי מנסה את ואלריו פיורי, עד כמה שזה נשמע מוזר.

לגבי רכש בינואר, החלוץ הכי טוב שמילאן יכולה להביא זה קסאנו, מהסיבה הפשוטה שכל החלוצים של מילאן הם חלוצי מטרה ואין בעצם בקבוצה אף חלוץ שני סטייל רוני, זלאטן או הנרי למשל.
    אם אני לא טועה הוא לא יוכל לשחק בליגת האלופות, אבל אין למילאן ברירה, המצב שלה בליגה הוא אנוש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/06
  6. ASROMA Member

אוי קאלאץ'...
    זה הולך להיות מביך , הבנאדם עמוד חשמל מהלך שלא ברור מה עושה בקבוצה כמו מילאן.
    אפילו שוער מחליף נורמלי אין לקבוצה שמתיימרת להיות בין הגדולות באירופה , פשוט לא ברור לי הזלזול הזה של גליאני וברלוסקוני ועל כך מגיע למילאן שתיענש השנה ולא תגיע לליגת האלופות , למזלה אין מתחרות יותר מידי רציניות למקום הרביעי חוץ מפיורנטינה ששקועה בבוץ הקאלצ'יופולי.

7. Puyol5 Member

אני לא מבין מה אוהדי אינטר שמחים. אם דידה בלי דידה מילאן תישאר קבוצת תחתית לכל דבר...

8. מיכל3 Member

צודק. הבעיה היא לא בשער, אלא בהתקפה..ככה שאני לא רואה שינוי גדול-למרות שדידה השתפר לעומת
    העונה הנוראית שלו שנה שעברה.

9. Milan is in my blood Member

יש מצב שניראה את אמילה בחלון בעברות בא למילאנו ????

10. מיכל3 Member

תסתכל באשכול חדשות, סביולה רשם שם שבכל עיתוני איטליה הבוקר רשמו שהוא בד"כ למילאן בינואר.
    הלוואי וזה יקרה, הפעם אין ברירה למנהלים הנהדרים שלנו להביא רכש בגלל הפציעה של דידה. למרות שעד
    שזה לא יקרה..אני לא 'חוגגת' בנתיים.

11. Puyol5 Member

תבניו שמבצב של מילאן כל מילון חשוב. עזבו עכשיו שוערים אם מילאן לא רוכשת חלוץ בין הטובים בעולם היא בעיה רצינית. מילאן 2 מקומות מהקן האדום. אם היא נשארת בסגל הקיים עם גי'לארדיו ואוליברה היא יכולה לרדת ליגה ואני לא צוחק. הקבוצה לא פוגעת. לקאקא אין למי למסור. כמה פיפו יכול להיות החלוץ המוביל במילאן. הוא לא מסגול. אם אתה מביאים את אמילה זאת אומרת שתביאו עוד פועל בניין כמו אוליברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/11/06
  12. MHFC Member

הדיון של מילאן שוקע כמו הקבוצה עצמה...

בנתיים מתפרסמות שמועות שג'וליאנו באלטי המגן הימני של ברסה, יגיע למילאן.

Barcelona ace Juliano Belletti is a transfer target for Italian giants Milan, according to his agent.

The 30-year-old was associated with the Rossoneri earlier this month and a move could be on the horizon.

“We are evaluating a number of offers which we have received, including one from Milan,” said his agent brother Sandro.

“However, we firstly want to give priority to Barcelona as our desire is to stay here at the Nou Camp.”

Should Belletti, an attacking wide player, not move on then he is expected to sign a new deal with Barca until June 2009.

ואני בכלל לא מבין את זה, אם הבאנו את בונרה, מדוע צריך את בלאטי?

13. מיכל3 Member

לא התרגלת כבר להחלטות המוזרות של המועדון השנה? (של המאמן, הנהלה..). זה מי שיושיע את מילאן השנה, בלאטי, נו באמת. אם מתכוונים באמת להביא בינואר מגן ולא חלוץ אז אין לי מילים כבר...למרות שגם ככה העונה הזאת כבר גמורה לדעתי בכל המפעלים, אבל לפחות שיביאו רכש נורמלי לקראת עונה הבאה-שזה אומר לפחות חלוץ אחד (ברמה עולמית ולא חלוץ סטנגה שפוגע בקורות כל הזמן), מגן וגם קשר מחליף לפירלו לא יזיק, שמראה סימנים של עייפות לאחרונה או במקרה שיפצע.

14. Meishar84 Member

אמרתי את זה פעם אחת ואני אומר שוב
    למה לעזאזל הביאו את בונרה ?!?!?!?
    חבל על השחקן הזה....

ועוד מביאים איזה אפס מבארסה , שיביאו גם את אולגר וזהו
    הנהלה שחיה בעננים

15. Riki Member

גם ברצלונה שואלת את עצמה למה צריך את בלאטי, נו מילא, הוא יתרום יותר ליריבות שלכם מאשר לכם.