מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. uri מנהלים

הוא החלוץ שמילאן צריכה. הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מאוליברה. ובסגנון המשחק שלו הוא מתאים בול למערך של מילאן.

2. FelaKaT Member

יאקוינטה הוא לא האיש שיעזור להתקפה החלשה של מילאן, הוא חלוץ בינוני ויכול להיות מקסימום חלוץ רביעי ברמות האלה.
    מילאן אולי צריכה לקחת הימור ולהביא את אדריאנו, כדורגל יש לו ואולי מעבר למקום חדש יעזור לו לשחזר את היכולות שלו. גם את טבז צריך לקחת בחשבון.

3. MHFC Member

זה מה שחסר לנו עכשיו, שחקן שנמצא במשבר עמוק.
    מה גם שאדריאנו אמר שהוא רוצה להישאר באינטר ולא לעזוב את הנארזורי למרות שהוא בתקופה נוראית.

על פי הדיווחים, נסטה הבלם המצוין של מילאן שחוזהו מסתיים ב-2008, עדיין מתעכב עם הארכת החוזה שלו, התחילו לעלות השמועות שנסטה שגדל בלאציו יחזור אליה לאחר שהחוזה שלו במילאן יסתיים.
    אדריאנו גליאני אומר: "לנסטה יש עוד שנתיים בכדי להאריך את חוזהו ויש מספיק זמן".

אומנם נסטה לא צעיר, אבל עדיין הייתי רוצה לראות אותו מסיים את הקריירה במילאן ולא בלאציו, למרות שהוא גדל בה.
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/oct25e.html

מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/10/06
  4. מיכל3 Member

אני יכולה להבין את סנדרו. הוא גדל בלאציו, היה אחד הסמלים שלהם ורוצה לסיים את הקריירה שם,בהחלט
    אפשר להבין אותו. מצד שני, חבל לי אם הוא יעזוב, תמיד אהבתי אותו גם לפני שהוא עבר למילאן והוא נכס
    להגנה שלנו (עזבו את הטעות נגד פאלרמו..לכל שחקן זה קורה). דבר שלישי, לאציו שקועה בחובות וקשה
    לי לראות כיצד תוכל לשלם סכום גדול על נסטה, מן הסתם העלות שלו לא זולה ולא נראה לי שהמועדון יוכל
    להרשות לעצמו להוציא סכומים גדולים על רכש, אפילו על נסטה.

5. Meishar84 Member

שלא יבוא !!!!
    אין ליאקווינטה (או יקינטה בפי זאביק זלצר) מה למכור למילאן ....
    עוד חלוץ שלא יעשה כלום ואוליברה לדעתי לפני הפציעה היה הרבה יותר טוב ממנו..

אדריאנו אחד החלוצים הטובים בעולם (לשעבר) , זה הימור
    בכל מקרה מילאן נראית זוועה , פיפו על הספסל כרגיל אוליברה לא עושה כלום וג'ילה לא יודע מה יש לו , חבל עליו כ"כ

מילאן חייבת לפתוח את הכיס כבר
    קמצנים !!!!!

אני מודאג מהדרבי בשבת , אבל מה שמרגיע אותי זה שאינטר גם לא ממש בשיא שלהם..

6. ואן דר וארט Member

הקמצנות של ברלסקוני כנראה תעלה למילאן בסקודטו
    הסיבה לכך שהוא לא רוצה לקנות שחרני םברמה גבוהה זה מפני שהוא חוסך כדי לרכוש את רונאלדיניו

7. Meishar84 Member

שיעזוב את הקופיף הזה בבארסה
    יש לנו את קאקה השחקן הכי אדיר בברזיל!!!

יש עמדות אחרות שחייבות חיזוק !!!!!!
    אפשר להביא את שניידר (במקום סידורף)+ חלוץ מהטופ קלאס + מגן שמאלי + בלם (ברזאלי שמשום מה מתעלמים ממנו וזה הוזכר כבר) וגם שוער (אמלייה? בופון?)

אבל במקום זה צריך להביא שחקן שכל פעם שחובת ההוכחה עליו רק מאכזב ....
    בוז לכם הנהלת מילאן !!!
    קמצנים נמאסתם!

חוצמזה שאני רואה את הקופיף פה סובל מפציעות כל יום משום מה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/06
  8. ואן דר וארט Member

צודק לא צריך תקוף הזה במילאן הוא לא שווה ת 110 מיליון יורו שבברלסקוני רוצה להציע עליו מה גם שרונלאדיניו כבר אחרי השיא שלו. צריך לחזק את ההגנה ומהרררררררר
    פרידריך הבלם של הרטה כבר אמר שהוא רוצה לשחק במילאן.
    ואן דר וארט יתאים לשיטה של אנצ'לוטי.
    ואני מעוניין שיביאו כבר חלוץ ברמה גבוהה המהלכת הזאת

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לדיון אחר אבל רונאלדיניו לא אחרי השיא,3 משחקים והרגתם אותו...

מה שכן,מילאן באמת לא צריכה לבזבז כל כך הרבה כסף על שחקן אחד שלא בטוח יתאים בכלל למערך שלה,
    היא לא תפטור את הבעיות אם היא תביא את רונאלדיניו..
    הייתי מעדיף שהיא תביא את רונאלדו ווסלי שניידר ועוד איזה שחקן הגנה צעיר וטוב,זה ייצא גם יותר טוב
    וגם יותר זול למילאן.

10. Meishar84 Member

אם כבר אם כבר
    במסגרת הסוס המת הברזילאי הייתי מביא את אדריאנו למילאן ולא את השמן , למרות ששתיהם כבר שמנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אפחד לא הספיד את רונאלדיניו אבל לדעתי הוא אוברייטד והוא לא באמת מה שעושים ממנו ...

מילאן צריכה לעשות חילופי משמרות
    והעונה זה בולט כמו שלא בלט מעולם!!!!

יש למילאן חומר מעולה לבנות את הדור הבא של הקבוצה
    ג'ילה , אוליברה (אם יחזור לעצמו) , גאטוסו, פירלו , קאקה , קלאדזה , בונרה וגורקף שהולך להיות הדבר הבא של הצרפתים!

מילאן צריכה להביא עוד כמה שחקנים צעירים שירוצו בסיוע של מנוסים יותר (נסטה, דידה, סרג'יניו, מאלדיני קאפו וכו')
    לא שפירלו גאטוסו וקאקה חסרי ניסיון

אמלייה מוכרח להגיע למילאן בראזלי כנ"ל ואולי באמת הבלם של הרטה פרידריך ולדעתי צריך להביא את לוקה טוני וללכת עליו בכל הכוח !!!!
    פיליפ להאם יכול להיות מעולה בשבילנו !
    ויש עוד

והנה בכסף של שחקן אחד בנינו לנו למעשה קבוצה שלמה !!!

11. מיכל3 Member

8 משחקים אם כבר..לא שלושה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

בלי קשר, אם הוא בשיא או לא בשיא, זאת לא העמדה שמילאן צריכה להביא רכש, למרות שגם הקישור
    לא בשיאו השנה, יש עמדות הרבה יותר דחופות כרגע כמו שציינו פה-התקפה והגנה. הבעיה שאם רוצים
    באמת לעשות רכש בינואר, לא נשארו כבר חלוצים באמת שיכולים לעזור למילאן..שניידר עם כל הכבוד לו,
    בהחלט שחקן כשרוני מאוד-אבל עדיין לא הוכיח את עצמו באייאקס, אני לא רואה את הפריצה שלו פתאום
    במילאן, בטח לא עם כל הלחץ שיש בקבוצה עכשיו. יש לי הרגשה שנצטרך להסתפק בסגל שיש לנו כרגע
    ורק באוגוסט הבא ההנהלה תתעסק ברכש.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/06
  12. mikhail Member

שיביאו את אדריאנו מאינטר,גם ככה הם כבר מנסים לזרוק אותו בכוח,ואפשר גם טרזגה ככה בינואר,יכול לבוא למילאן טובץחטץ מהם יש את פרד בליון,אבל אין סיכוי,אז אולי את קארים בנזונה אפשר להביא משם,אבל לא השנה,אחרי זה.לא יודע קשה למצוא מישהו למילאן,אולי כבר פרננדו טורס ביום מן הימים,או לפחות דוד וייה

13. מכבי הרצליה ! Member

זה נראה כאילו אתה מתפשר עליו או משהו...
    הוא השחקן הכי טוב מבין רשימת השחקנים הנכבדת שרשמת, וגם האחרון שירצה לעזוב את ולנסיה.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת,עם כבר חילופי משמרות..אפשר לעשות איזה חילוף קל בעמדת המאמן,או שרק אני חושב ככה?

15. MHFC Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
    אדריאנו בכושר גרוע עכשיו, אז למה כאשר הההתקפה של מילאן נראית כל כך רע להביא חלוץ שהוא בתקופת משבר ולצרף אותו לחלוצים שלא מוצאים את השער יותר מ-5 מחזורים כבר? אדריאנו לא כבש שער מאז מרץ, מה גם שהוא לא בכושרו המלא, גם בגלל שהוא לא מתאמן כבר שבוע+ וגם בגלל שהוא מרבה לפתוח על הספסל של אינטר מאז פתיחת העונה.
    החלוצים שלנו לא פוגעים זה ידוע, אבל אם ראית את המשחק מול קייבו ואת ההחמצות של ג'ילארדינו ושל קאקה בטח אתה יודע שמילאן לא צריכה להביא חיזוק להתקפה, אלא ההתקפה של מילאן נמצאת בכושר גרוע, ג'ילארדינו לא כובש גם מול שער ריק !! וקוקאה שהוא השחקן הטוב ביותר שלנו במשחקים האחרונים, מקבל 3 מצבים מול השער ולא מנצל אותם.

אומנם אם ההתקפה של מילאן תמשיך להיות כל כך אפרוה כמו שהיא עכשיו גם במחזורים הבאים, נצטרך חיזוק ואדריאנו הוא לא הפיתרון, למרות שבכלל הייתי רוצה לראות אותו במילאן, אבל הבעיה היא שהוא במשבר, מה גם שהוא אמר שהוא רוצה להישאר באינטר ולא לעזוב אותה.

דווקא לי אין שום דבר נגד אנג'ילוטי, אולי הוא לא זכה כמעט בתארים עם מילאן, אבל אם שמתם לב הוא הגיע בשנים האחרונות עם מילאן עד לשלבים האחרונים של ליגת האלופות, אבל חבל שזה נעצר תמיד ברבע הגמר/ חצי גמר/ גמר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/06