מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. Montella Member

קאקא ?, מילאן ?, חלוצים אני לא רואה. מילאן ממשיכה בקצב חלש מאוד, וזה רק 1-0 נגד אנדרלכט. מילאן חלשה מאי פעם, לא ציפיתי ממיאן ליכולת כזאת אבל לפחות עם ניצחו. כל הול שיט הזה שקאקא התאסלם בפח לדעתי. אין בזה שום אמת, וקאקא תמיד ישאר האיש שמציל את מילאן במצבים הקשים.
    זה נכון אבל עם כל הכבוד למילאן הוא לא צריך להיות המשרת ולהיות לבד במילאן, למרות שהוא עושה עבודה נהדרת החלוצים צריכים לכבוש הם ממש רדומים.
    בונרה ממש גרוע היה, חוץ מההרחקה בכלל.

2. saviola Member

כל ההודעות שקשורות לקאקא ולדעותיו נמחקו, אין כאן מקום לויכוחים פוליטים. תחזרו לנושא...

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין, פשוט מילאן בלי שבצ'נקו זה משהו שלא יכול להסתדר.
    הם לא הביאו מחליף ראוי (עם כל הכבוד לריקרדו אוליברה) ובכלל אני לא רואה חלוצים טובים ומתאימים כל כך למילאן כמו שבצ'נקו. שלא נדבר על זה שג'ילארדינו בקושי וכובש.

4. דנה 7 Member

מילאן יכולה להסתדר בלי שבצ'נקו פשוט הם לא מצאו- וזה מה שקורה למי שחותם עם שחקן בדקה 90
    מילאן הייתה לפני שבצ'נקו והיא תהיהי גם אחרי שבצ'נקו
    נקווה שמילאן ישכילו ובחלון ההעברות יביאו חלוץ ברמה גבוהה..

5. מיכל3 Member

תאמיני לי ברלוסקוני צריך להיות אידיוט אם הוא חשב באמת שאוליביירה יהיה מחליף ראוי לשבצ'נקו.
    היו כ"כ הרבה חלוצים בשוק עד אוגוסט ובסוף בחרו את האופצייה האחרונה והכי "זולה" (עלה 15 מליון
    ובנתיים כמו שהוא נראה, 5 מליון הוא לא שווה גם..). יש לי הרגשה שנשאר עם ג'ילארדינו ואוליביירה
    עד סוף העונה ואולי עונה הבאה אחרי ששוב לא נקח שום תואר, ההנהלה תעשה טובה ותפתח את הכיס
    כמו שאומרים, הפעם לאופצייה טובה יותר.

6. GUTE Member

הגיע הזמן שמישהו יתעשת פה.

בנוגע למחליפו של שבצ'נקו, אבל מאסתי במילים. אין יותר מה לדבר על זה בכלל, מילאן כשלה כישלון צורב בהבאת מחליף.

7. uri מנהלים

מתחילת העונה דיברתי על כך שריקארדו אוליביירה הוא רכש לא מתאים. מתחילת העונה דיברתי על כך שבינואר מילאן תהיה חייבת לתקן את הטעות. היום כחודשיים אחרי הדברים שלי נראים יותר מריאלים.

8. MHFC Member

רק עכשיו ראיתי את התקציר של המשחק בגלל הטיול השנתי.

אומנם מילאן ניצחה, אבל היא לא מספיק מאיימת, ההתקפה מאוד דלה, החלוצים בבצורת, אוליברה בינתיים כבש שער אחד, אינזאגי כמה משחקים כבר ברציפות לא כובש וג'ילארדינו מתחילת העונה עוד לא כבש, מי שכן כובש אלו שחקני ההגנה והקשרים והפםע זה היה קאקה שכבש שער מדהים מ-25 מטר לחיבורים של אנדרלכט.
    למרות שזה 1-0, אפשר להיות מרוצים מכמות המצבים שהגענו אליהם, כי בסופו של דבר הכדורים יכנסו, הבצורת לא תימשך והיא תישבר בשלב כלשהו, אינזאגי החמיץ יותר מדי מצבים שבאמת לא מתאים לו להחמיץ, כנ"ל לגבי אוליברה, בכל אופן מקווה שבמשחק הקרוב מול פלארמו ביום ראשון החלוצים יעשו את העבודה.

אני רוצה לציין לטובה גם את דידה, שבמחצית השנייה לאחר השער של קאקה הציל אותנו, אנדרלכט הגיעה למצבים מצוינים, אבל דידה היה במקום בכדי לשמור על שער נקי, אולי לאחר משחק שכזה מצוין דידה יאריך את חוזהו בקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/10/06
  9. מיכל3 Member

ידוע אם פירלו חוזר לסגל מחרתיים?

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש משהו שכדאי להתעודד בו,עדיף עונה חלשה של מילאן,שתנשור מהאלופות שלא תיקח שום תואר,אבל שיעשו שם חושבים טוב טוב ובקיץ יעשו את כל מה שצריך,כמו שהיה בארסנל ובמנצ'סטר תהליך של החלפת דורות גם מילאן צריכה התרעננות,חייב לבוא עוד חיזוק הגנתי מומלץ בדמות בלם נוסף ועוד מגן טוב.צריך לחשוב כבר על מחליף לסיידורף ומערך אחר ללא פירלו,וחלוצים מילאן צריכה לחשוב טוב טוב על מה עושים כדי לצאת מהמצב שהיא נמצאת בו.

11. מיכל3 Member

הבעיה היא שגם עונה קודמת מילאן לא זכתה באף תואר ושום חושבים לא נעשה בהנהלה. ועוד בנוסף לכך, השחקן שכ"כ התבססנו עליו בשנים האחרונות בהתקפה עזב ובכל זאת ההנהלה נשארה בשלה. אני לא אתפלא אם גם השנה לא נקח אף תואר והעניינים ישארו כמו שהם.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שוב במילאן מדברים בינוניות. מה שניידר הראה עד היום באייאקס? אפילו אוהדי אייאקס לא נופלים מהכיסא נוכח הדיבורים על עזיבה אפשרית. לא ראיתי מהשחקן הזה יותר מידי לנוכח הדיבורים המרוממים עליו, רכש בינוני במיוחד. הוא על המשבצת של סידורף? אחרת קשה לי להבין את מטרת הרכש.

באבל? בזבוז גמור, אם כבר בואו נלך על הנטלר הזה, קשה להפסיק להתלהב ממנו אחרי אליפות אירופה האחרונה והיכולת שלו באייאקס מרשימה ביותר, לסכם עם אייאקס כבר עכשיו. רונאלדו? ממש לא. רונאלדיניו? אני מסתפק בקאקה.

ובקשר למה שדיברתם על בלם. עד מתי יתעלמו מבראצלי?!

13. milanezi22 Member

אני רוצה גרמנים במילאן, את שואנשטייגר או קלוזה (בירהוב 2?)
    יש להם גם שחקני אגף לא רעים

14. Kaka' Member

כל מילה בסלע.
    אמרת את מילת המפתח-בינוניות, במילאן פשוט מסתפקים במועט בידיעה שזה לא יספיק, אבל פשוט מבליגים על הצרכים החשובים ביותר של הקבוצה[התקפה,הגנה] וממשיכים עם הראש בקיר.
    ולמה כל זה? כדי שעוד שנה-שנתיים ברלו יוכל לקנות את השחקן האהוב עליו[רונאלדיניו] במחיר מופקע , דבר שאני משוכנע שלא יתרום למילאן בכלום,קאקה פשוט יותר יעיל.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדיניו פשוט לא יכול לתרום למילאן בכלום,העניין הוא שהונטלאר חייב עוד שנה שנתיים להתבשל ויכול להיות שמעבר מוקדם מדי למילאן ישבש אותו.מצד שני הוא יכול לפרוח מיד,הוא בהחלט כשרון ענק,לא ואן באסטן כמו שכמה חברה ששמעתי יוצאים מגדרם אבל כשרון ענק ללא ספק.מילאן יכלה לרכוש את ברזלאי לפני שנתיים,אני זוכר את זה הם לא עשו את זה ואין לי מושג למה,בארזלי מתבגר וממשיכים להתעלם מהבלם האיטלקי שנמצא בכושר יותר טוב מקנאברו.