מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. Kaka' Member

אתה צוחק אבל אין לך מושג כמה זה נכון...
    דבר ראשון שקאקה צעיר מרונאלדיניו באיזה 3-4 שנים , דבר שני לקאקה יש דברים שלרונאלדיניו פשוט אין...
    לדעתי הוא הרבה יותר יעיל מרונאלדיניו ואני שמח שהוא במילאן, ולא רונאלדיניו.

2. דנה 7 Member

כנ"ל לזה שמעליי - אין כמו קאקא ואני מעדיפה אותו בהרבה מרונאלדיניו

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx שדידה יפצע.. מעניין מי יציל אותנו

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  3. Milan is in my blood Member

זאת הבעייה במילאן לא חשבו על מה יקרה עם דידה יפצא נגיד לתפוקפה של 3 חודשים מי יעמוד בשער קלאץ שמפחד מכדור עו פיורי שלא ראה מיגרש בחיים שלו הבעייה במילאן היו יכולים להביא את אמיילה לא עשו כלום בנידון משהו מאוד מסרייח השנה במדיניות הרכש במילאן אני מאוד מקווה שזה לא לחסוף כסף לרונלדיניו

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/06
  4. Monkey D.Luffy Member

פירלו, רק עכשיו שמתי לב למשהו בתמונות של אולביירה עם החולצה והכל. איפה לעזאזל הציגו את השחקן, ביער בן שמן=|? תיראו את הרקע שמאחור.

5. מיכל3 Member

יער בן שמן...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.
    זה ליד המילאנלו אני חושבת, תמיד שחקנים חדשים מצטלמים שם, לפחות לרוב.

ובקשר לשוער מחליף-זה רק מראה את הטעות הנוראית של מילאן בקשר לאביאטי..במקום להשאיל
    ליובה ולקבל את בופון הם משאילים ליריבה העירונית שלהם ומפסידים שוער ענק..כמה טמטום יש
    בהנהלה הזאת?

6. Monkey D.Luffy Member

האא, אוקיי..למדתי משהו חדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Milan is in my blood Member

כניראה מאוד גדול ... אני לא רק מדבר על בופון אני מדבר עם אחד המגינים הטובים בעולם זמברוטה רצה לשחק אצלנו !!! ובסוף הרסו הכל במילאן מישהו שם עדין לא מבין שעם הקבוצה הזאת אי אפשר להמשיך מעבר לשנה הזאת רוב השחקים כבר לא רעבים להצלחות עברו את הגיל המתאים לשחק בקבוצה כמו מילאן ! במילאן צרכים שחקנים רעבים ההצלחות כמו בונראה אף אחד לא נותן לו הרכב ראשון ואני אומר דניאלה עוד יחבוש את ההרכב הראשון ויהפוף להיות אחד משחקנים המפתח במילאן או באגף או כבלם

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בנוגע לזמברוטה לפחות, חבר שלי שגר באיטליה טוען שיובה היא זו שסיכלה את המעבר.

בנוגע לחלון ההעברות התחושה שלי מאוד קשה, איך שיחררנו את ווגל כאשר כעת אין שום אלטרנטיבה לפירלו? מדוע שיחררנו את פוג'יה אם לא קיבלנו תמורתו את אודו? למה שלא יהיה לנו עומק בסגל? מדוע הרכש היה כה דל וחלש? האם הפרשייה הכתימה את שם המועדון עד כדי כך שעשרות שחקנים ברחו מאיתנו או שמא אנחנו פשוט לא מסוגלים לנהל מסע רכש.

ראוי מאוד שבאיטליה יקטלו את מילאן, קיץ פשוט זוועתי מכל הבחינות עבר עלינו האוהדים ולי לפחות אין שום תקווה לעונה הבאה. העזיבה של שבה יחד עם ההתנהלות של הקבוצה בקיץ הזה לא עושה לי טוב ואני מפחית ציפיות לקראת העונה הקרובה.

לא הובא שום שוער מחליף לדידה, אין אלטרנטיבה לפירלו, אין מחליף ראוי לשבצ'נקו(קשה לחשוב על אחד..), אין רכש הגנתי בולט ואין עומק בסגל. קשה..קשה מאוד.

9. GUTE Member

עכשיו שאני רואה את כל העונת מלפפונים המעפפנה הזו של מילאן אני באמת מתפלא שקאקה נשאר אצלנו. אני חושב שבתוך תוכו הוא קיווה שמילאן יביאו רכש יותר איכותי ויבנו סביבו קבוצה חזקה.
    אני חושב שמילאן היא קבוצה חזקה, אבל יש לה יותר מדי חורים בשביל להתמודד השנה בליגת האלופות לדוגמא (הלוואי ואני טועה). ההגנה לא יציבה, איבדנו הרבה עומק בספסל עם העזיבה של ווגל , סטאם ורוי קושטה.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ועוד משהו. טבז ומסרצ'אנו בווסטהאם. לא יאומן.. מה שקבוצת פאר אירופאית לא מסוגלת לעשות קבוצה דרג ב' כן מצליחה.. אלוהים ישמור.

11. מיכל3 Member

**מה שקבוצת פאר עם הנהלה דרג ז' לא מסוגלת לעשות, קבוצה בדרג ב' כן מצליחה לעשות..
    עכשיו נשמע הגיוני לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

שאלה-מתי משחק ההכנה האחרון? הבנתי שיש נגד וארזה בתחילת ספטמבר..

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  12. uri מנהלים

זה ששחקן כמו מסצ'ראנו ישחק בקבוצה כמו ווסט האם (עם כל הכבוד, כן...) פשוט לא נותן לי מנוח. למרות שעדיין לא יצא לו להוכיח את עצמו באירופה, מכל הפעמים שראיתי אותו בליגה הארגנטינית (בקורינצ'יאנס לא יצא לי) וכמובן ובעיקר במדי נבחרת ארגנטינה התרשמתי ממנו מאוד, מבחינתי הוא בין הקשרים האחוריים הטובים בעולם. חבל מאוד ששום קבוצה איטלקית לא קפצה עליו. יש לי תחושה שיובנטוס ילכו עליו חזק בקיץ. אבל עזבו, זה בכלל דיון של מילאן.

13. דנה 7 Member

ב4/9 נגד וארזה וזהו לפי דעתי

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

סגל שחקני מילאן לליגת האלופות 2006/2007 (כולל המספרים הסופיים של השחקנים לאורך כל העונה בכל המפעלים)

1 דידה
    2 קאפו
    3 מאלדיני
    4 קלאדזה
    5 קוסטקורטה
    7 אוליביירה
    8 גאטוסו
    9 אינזאגי
    10 סיידורף
    11 ג'ילארדינו
    13 נסטה
    15 בוריילו
    16 קאלאץ'
    17 סימיץ'
    18 יאנקולובסקי
    19 פבאלי
    20 גורקוף
    21 פירלו
    22 קאקה
    23 אמברוסיני
    25 בונרה
    27 סרג'יניו
    29 פיורי
    32 ברוקי

השינויים והחידושים:
    סיידורף עובר לעמדת הסופרסטאר ומקבל את החולצה מס' 10.
    ואלריו פיורי עובר מ-12 ל-29.
    אוליביירה מקבל את מס' 7.
    בוריילו מקבל את מס' 15.
    פבאלי מקבל את מס' 19.
    בונרה מקבל את מס' 25.
    ברוקי מקבל בחזרה את מס' 32.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ואני מקדים תרופה למכה. במקרה ומישהו שכח במילאן אף אחד לא לובש את המספר 6 בתור הוקרת כבוד לאגדה ומאמן הנוער כיום פרנקו בארזי.