מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מסאו פאולו הברזילאית.

בנוגע להתפתחויות האחרונות במילאן.
    אני מרוצה מהעובדה שסוף סוף הגיע חלוץ. כבר לא איכפת לי שזה לא חלוץ ברמה הגבוהה ביותר, העיקר שהגיע משהו, עדיף מכלום עם ההנהלה הביזיונית הזאת.
    מילאן, כמו שהוכיחו לנו כל הקיץ הזה, יצאו פראיירים והראו כמה שהם לא יודעים לנהל מו"מ נכון.
    15 מיליון יורו+שחקן? בשביל ריקארדו אוליביירה? תהיה לי בריא סילביו!
    כעת, ווגל ופוג'יה מחוץ למועדון והעומק שהיה לקישור על הספסל נעלם.
    אחת מעונות המלפפונים הגרועות ביותר שידעה מילאן. אני עדיין מצפה לחיזוק ביממה הקרובה, ואם לא יבוא אחד כזה אני מאוד אתאכזב.

2. Pirlo59 Member

נכון. מסאו פאולו. הוא הגיע למילאן עוד לפני שהוא היה שחקן גדול. במילאן הוא התפתח ונהיה לשחקן הכי טוב בעולם...(לדעתי לפחות)

3. MHFC Member

עכשיו אני שמח, סוף כל סוף, הנה רכש טוב, שחקן טוב מאוד, אני זוכר את העונה הגדולה שלו בבטיס, אחרי שהיע אליה מולנסיה, בעונה החולפת הוא נפצע, לכן הכמות השערים שלו הייתה דלה , 4 שערים בלבד, אנג'ילוןטי יצטרך לתת לו את ההזדמנות בהרכב, כי עד כה ג'ילארדינו לא הרשים במשחקי אימון ובמוקדמות ליגת האלופות.בינתיים יש לנו מספיק חלוצים, לא צריך חלוץ נוסף, טבז בדרך לווסטהאם, אוליברה אצלנו, רונלדו נשאר בריאל וצ'לסי לא תשחרר את דרוגבה.
    דבריו של אוליברה:"אני מאוד שמח להגיע למילאן, כי זהו אחד המועדונים הטובים בעולם".

כל קיץ הרכש שלנו דל מאוד, בינתיים הצלחנו להביא את ג'ורקוף, אליברה, בונרה, שהם הרכשים הבולטים שלנו בקיץ.

:aa1: מילאן רוצה את יאקווינטה מאודינזה כדי להשלים את מערך החלוצים שלה בנוסף ליאקווינטה מילאן רוצה גם את אודו המגן הימני של לאציו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/06
  4. Kaka' Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    סוף סוף מישהו שמסכים איתי.
    וקאקה כן היה שחקן גדול בסאו פאולו, פשוט במילאן הוא התפתח והתבגר יותר, וביטא את היכולות האדירות שלו בצורה ניכרת יותר...

5. מיכל3 Member

לפי מה שאפשר להבין, מילאן לא תרכוש עוד שחקנים והסגל הסופי פורסם באתר הרישמי של הקבוצה.

PORTIERI: Dida, Kalac, Fiori.

DIFENSORI: Paolo Maldini; Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Simic.

CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Serginho.

ATTACCANTI: Borriello, Gilardino, Inzaghi e Ricardo Oliveira.

חבל, הייתה לי ציפייה שנביא לפחות עוד חלוץ או מגן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. Pirlo59 Member

באתר הרשמי של מילאן פורסם הסגל לעונת 2006/7:

שוערים: דידה, קאלאץ' ופיורי.

הגנה: קאפו, מלדיני, בונרה, קוסטקורטה, פבאלי, יאנקולובסקי, קלאדזה, נסטה וסימיץ'.

קישור: אמברוסיני, ברוקי, גאטוסו, ג'ורקוף, קאקה, פירלו, סיידרוף וסרג'יניו.

חלוץ: בוריילו, ג'ילארדינו, אינזאגי ואוליביירה.

עכשיו, מה זה אומר? שמילאן לא הולכים להביא עוד איזה מגן? במילה אחת- ביזיון.
    מעכשיו צריך להסתכל קדימה. נקווה לשרוד עם ההגנה הדלילה. בילי יצטרך לשחק הרבה...

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

כנראה שזו מעין הודעה לאוהדים-"אנחנו עם הרכש סיימנו".
    עגום מאוד מצבה של מילאן העונה, עגום מאוד.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה רכש דל של מילאן העונה.
    ההגנה חייבת שטיפה מיידית. קלאדזה ויאנקולובסקי לטעמי לא ברמה של מילאן, ופבאלי כבר גמר את הסוס. בקישור אין לדעתי בעיה, חוץ מזה שמילאן חייבים להעיף את סרג'יניו העגלה.

בהצלחה לכם, אני מקווה שתעשו את הסריה א' מעניינת עד שנחזור.

9. saviola Member

קאפו? :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  10. Pirlo59 Member

שכחתי, תוסיפו את קאפו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. Monkey D.Luffy Member

הידעתם? צ'לסי רצתה את קאקה, אך לפני כן ביקשה מימנו לעבור לצסק'א מוסקבה ל'עונת התפתחות' ורק לאחר מכן להחתים אותו בצ'לסי. קאקה סירב, והטמבלים מאנגליה פספסו את הכוכב הזה (לא שזה הפריע להם באליפויות האחרונות שלהם P: )

12. Milan is in my blood Member

אוליבריה חלוץ מעולה אבל עדין זה לא מה שציפיתי ממילאן השנה קבוצה שמוכנה לשלם על שחקן אחד ! 120 מיליון יורו והיתקמצנה על כמה פרוטות בחוזה של איבהרהימוביץ הקיץ במילאן פשוט קטספרטפה !!!! אני מאוד מאוד מאוכזב נקווה ששנה הבאה בלי -8 נקודות ואולי עם דירוג גבוה בליגה יהיה אפשר להביא חלוץ בעל שם עולמי ועוד כמה שחקים חדשים (שוער בלמים מגנים קשר אחרי ) ובעיקר להיגד לבית באבות במילאן תודה עשיתם את שלכם עכשיו הטור של הציעירים יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

13. XabiAlonso Member

על זה לא שמעתי.. אבל הסיפור ששמעתי אליו בקשר לקאקה הוא:
    סקאוטים של ברשיה נסעו לברזיל והתרשמו מקאקה , ופנו לאינטר בכדי שתחתים את השחקן ותשלח אותו לעונת השאלה בברשיה שיתפתח אצלם, אבל אינטר סירבו ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ).... ולאחר מכן מילאן קפצה על המציאה ורכשה אותו בסכום של 8 מיליון דולר והיום הוא שווה בערך כמו רונאלדיניו....

14. Milan is in my blood Member

עם לא יותר מרונלדיניו

15. SkiMan Member

למה רק יותר? פי 2 יותר!