בדיוק... אנצ'לוטי גם רצה נורא את קרספו ואף אחד בהנהלה לא שם עליו הוא בכלל לא נראה לי מעורב בקניית שחקנים.. גם לקנות שחקנים בדקה 90 זה לא חכם ושאלו פה למה גילאני עדיין במילאן - ממה שאני הבנתי השעו את כל העונשים של ההשעיות והכספים
קשה לי להאמין שנוכל להביא אותו, אחרי שגודיונסן עזב את צ'לסי וגם קרספו, צ'לסי לא הולכת לוותר עליו, אבל כדאי מאוד שנילחם עליו, חלוץ עם נגיחה טובה, המון כח, מהיר מאוד, רק הבעיה שלו שהוא לא שחקן שיכול לתת לך 20 שערים בעונה אחת וזה מה שמילאן תצפה ממנו אם הוא יגיע, אומנם הוא מבשל מעולה, כמעט היה מלך הבישולים בעונה החולפת בפרימרליג. אני מאמין שבאנג'ילוטי, לדעתי הוא המאמן הראוי ביותר לאמן את מילאן, למרות שפיספסנו כמה תארים בשניים האחורנות, הצלחנו להגיע לגמר ליגת האלופות שאיכשהו מזל רע מאוד מנע מאיתנו לזכות, את האליפות בעונת 2004/2005 פיספסנו במיוחד בגלל ליגת האלופות, עקב כך שאנג'ילוטי שמר את השחקנים החשובים שלו לגמר ולא הצלחנו לנצח במשחקים שהיינו חייבים להשיג את הנקודות. בינתיים אני לא יודע אם כדאי להחתים את טבז, כי אני לא יודע מה המצב עם אוליברה, אחרי שכבר הוא סגר אצלנו, הייתה בעיה שאוליברה חייב לשלם סכום לבטיס עקב כך שלא הופיע לאימוניה, במידה ונחתים את טבז ויש לנו את אוליברה, זה יצור המון תחרות על מקום בהרכב וחבל יהי לראות את אחד החלוצים המצוינים של מילאן יושב על הספסל. ---------------------------------------------------------- :aa1: ריקרדו אוליברה בן ה-26 החלוץ הברזילאי שכבר סגר במילאן, כנראה לא יבוא יגיע למילאן עקב בעיות, החלוץ אמר "זה אמת שמילאן רוצה להביא חלוץ". עוד הפעם זה קורה, אחרי שכבר ריקארדו אוליברה היה כל כך קרוב להצטרף, כנראה עוד חלוץ יורד מהרשימת המועמדים לבוא, פשוט לא ייאמן, במידה ולא נצליח להביא אותו עוד הלילה, נצטרך ללכת על טבז או על דרוגבה.
חדשות רעות,אנצ'לוטי מגלה מה הם האפשרויות: "או שמגיע אוליביירה או שנשאר עם מה שיש לנו.המשא ומתן היחיד יש לקבוצה כרגע זה רק עם החלוץ הברזילאי.שוק ההעברות הוא דבר מוזר,היו ככל הנראה הסחות והכל אפשרי במקרה הזה.ואחר כך יש את הקופה,צריך לאזן הכל,אי אפשר להסכים ככה סתם.לא הייתה לנו ברירה עם שבצ'נקו כי הוא רצה לעזוב.גליאני אמר שהדברים הם לא ככה,אבל בסופו של דבר זה לא קרה והוא הלך.קאקה הוא שונה,אני מקווה ואם יהיו שחקנים שלא יעזבו לעולם הם יהיו סמלים כמו מלדיני."
נהדר שהוא האופצייה היחידה. האמת שכבר נמאס להאשים את ההנהלה..ירד כבר כל החשק לצפות להחתמה הקרובה. וחוץ מזה גם לא בטוח שזה יסגר עם אוליביירה בגלל הקשיים עם ההנהלה של בטיס.. אז או אליביירה או כלום? לא רואה בזה הרבה שינוי, כך או כך.
מילאן השאילו את פסקוואלה פוג'יה ללאציו. נראה שלא בונים על הבחור שם יותר מידי , דווקא הוא הרשים אותי באסקולי בעונה האחרונה שחקן לא רע בכלל , מילאן משאילים אותו כל שנה לקבוצה אחרת.
ככל הנראה הוא מושאל כחלק מעיסקתו של מאסימו אודו בדרך למילאן. בסוף השבוע האחרון, טענה התקשורת באיטליה שמילאן מתכננת להציע לביאנקוצ'לסטי 4 מיליון אירו+השאלה של פסקואלה פוג'יה למשך עונה בודדה, לנוכח הפציעה של קשרה-ולרון ברהאמי. בכל מקרה, אני עדיין לא ראיתי שדווח על פוג'יה בלאציו, אבל אם כן אז אני מאמין שהעיסקה עם אודו סגורה והיא תקבל חותמת רשמית היום (חמישי).
לוח המשחקים של מילאן בסרייה A: מחזור 1: [10.09.06] לאציו (בית) מחזור 2: [17.09.06] פארמה (חוץ) מחזור 3: [20.09.06] אסקולי (בית) מחזור 4: [24.09.06] ליבורנו (חוץ) מחזור 5: [01.10.06] סיינה (בית) מחזור 6: [15.10.06] סמפדוריה (חוץ) מחזור 7: [22.10.06] פאלרמו (בית) מחזור 8: [25.10.06] קייבו (חוץ) מחזור 9: [29.10.06] אינטר (בית) מחזור 10: [05.11.06] אטלנטה (חוץ) מחזור 11: [12.11.06] רומא (בית) מחזור 12: [19.11.06] אמפולי (חוץ) מחזור 13: [26.11.06] מסינה (בית) מחזור 14: [03.12.06] קליארי (חוץ) מחזור 15: [10.12.06] טורינו (בית) מחזור 16: [17.12.06] פיורנטינה (חוץ) מחזור 17: [20.12.06] קטאניה (בית) מחזור 18: [23.12.06] אודינזה (חוץ) מחזור 19: [14.01.07] רג'ינה (בית) מחזור 20: [21.01.07] לאציו (חוץ) מחזור 21: [28.01.07] פארמה (בית) מחזור 22: [04.02.07] אסקולי (חוץ) מחזור 23: [11.02.07] ליבורנו (בית) מחזור 24: [18.02.07] סיינה (חוץ) מחזור 25: [25.02.07] סמפדוריה (בית) מחזור 26: [28.02.07] פאלרמו (חוץ) מחזור 27: [04.03.07] קייבו (בית) מחזור 28: [11.03.07] אינטר (חוץ) מחזור 29: [18.03.07] אטלנטה (בית) מחזור 30: [01.04.07] רומא (חוץ) מחזור 31: [08.04.07] אמפולי (בית) מחזור 32: [15.04.07] מסינה (חוץ) מחזור 33: [22.04.07] קליארי (בית) מחזור 34: [29.04.07] טורינו (חוץ) מחזור 35: [06.05.07] פיורנטינה (בית) מחזור 36: [13.05.07] קטאניה (חוץ) מחזור 37: [20.05.07] אודינזה (בית) מחזור 38: [27.05.07] רג'ינה (חוץ) יש לציין שזה לא המועד המדוייק של המשחקים של מילאן שכן בשבוע שיש משחק בליגת האלופות למילאן- משחקם יוקדם ביום אחד (כמו שראינו בשנים שעברו)
רישמי : ריקרדו אוליביירה חתם במילאן ל-5 שנים עד 2011. כך פורסם באתר הרישמי של מילאן, שהיום סופסוף נחתם החוזה בין שני הצדדים ויוהאן פוגל הושאל לבטיס כחלק מהעסקה. שיהיה בהצלחה לרוסונרו החדש, נקווה שהוא יתן את התפוקה שמצפים ממנו.
אני לא יכול להגיד שאני מאושר מההחלטה הזאת, אבל זה גםם משהו... ברור שהייתי יותר שמח אם היה מגיע לפה שחקן כמו טבז ,דרוגבה, קרספו וכדומה.. בהצלחה לאוליביירה.
טוב מאוד עבור מילאן שהסגה הזו הסתיימה כבר. זה היה רע מאוד עבורה אם היא הייתה נשארת בלי חלוץ, למרות שאינזגי, כמו שאומרים שהוא שחקן שנפצע הרבה, הוא גם יכול להפתיע את כולם ולכבוש כמו בעונת 03\2002 שמילאן לקחה את ליגת האלופות, והאיטלקי כבש מעל עשרה שערים והיה מועמד לפרס חלוץ השנה בליגת האלופות, השער שלו נגד אייקס בדקה האחרונה בסאן סירו, זה מאני טיים, אין להרבה שחקנים יכולת כזאת של אינזאגי. עם הקישור המעולה שיש למילאן, הוא עדיין אחד מחמשת הטובים באירופה, אני בטוח שג'ילארדינו יישתפר את הסטטיסטיקה שלו. אוהדי מילאן טוענים שהייתה לו עונה חלשה. הלוואי שראול בעונה חלשה היה מגיע ל18 שערים. ג'ילארדינו יהיה השחקן המרכזי בהתקפה של מילאן וזה יעזור לו להבקיע יותר, אם יש חלק שמדאיג במילאן זו ההגנה. הקבוצה שנה שעברה הייתה קרובה לכבוש שיא מדהים של שערים, 87 גולים ב38 משחקים, זה אדיר כמו ריאל של דל-בוסקה ב2003. אוליביירה כבש 24 שערים בליגה הספרדית בעונת 05\2004, עונה בה בטיס סיימה רביעית והקבוצה הייתה מעולה. שנה שעברה הוא לא שיחזר את יכולתו כי נפצע, וגם כי כל בטיס ירדה ברמתה. כדורגל יש לו, השאלה איך הוא ייסתגל למשחק האיטלקי. כמובן שמחליף לשבשנקו הוא לא, ויכול להיות שמילאן יכלה לרכוש חלוץ עדיף עליו. בכל מקרה, לא זוכר קיץ כזה רדוד מבחינת הרכש של מילאן.
מצד אחד אני חושב שזו עיסקה כושלת של מילאן. להוציא 15 מיליון יורו ולשחרר שחקן טוב כמו ווגל תמורת שחקן שבסה"כ מגיע על תקן של שחקן רוטציה בלבד. מצד שני מילאן הגיעו למצב בו חלוץ נוסף בסגל הוא הכרח וכפי שאמר אנצ'לוטי בשלב מאוחר כל כך זה היה אולביירה או כלום. ככה שלא היתה למילאן ברירה, אלא להוציא סכום כזה מופרך עליו.
קבלו את הכוכב, אני מקווה שהוא יתאקלם כמה שיותר מהר! פורצה אוליביירה! http://img394.imageshack.us/img394/1716/725bigft7.Xxx http://img323.imageshack.us/img323/7087/3879newsoz8.Xxx Raulito, מסכים עם כל מילה שלך. ידעתי שבלרלוסקוני לא ישאיר אותנו בלי חלוץ (כלומר-רק עם ג'ילה ופיפו)... אני מקווה שיביאו כבר את אודו ואת אמיליה (כי חייבים שוער מחליף לדידה!) מה אתם אומרים על עזיבתו של אמורוסו (תודה לאל!): זה אומר שיכול להיות שמילאן יביאו עוד חלוץ (באתר הישראלי של מילאן מדברים על יאקווינטה) או שישארו ככה?
שאלה שלא קשורה ממש לנושא חבר שלי אומר שלפני שקאקא היה במילאן הוא היה בריאל אני אומר שקאקא הגיע למילאן מקבוצה בברזיל מאיפה הוא הגיע?
מקבוצה בברזיל.. סאו פאולו משהו בסגנון איזה ריאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx