לא ברור לי מה אתה רוצה. ה"ידיעה" הובאה לכאן בכדי שחברי הפורום יגיבו עליה, אחרת לא היו שמים אותה כאן. למה שמישהו יביא משהו לפורום כשהוא יודע שמדובר בשטות מוחלטת? אם אני יודע שמשהו מצוץ מהאצבע אני בכלל לא אפרסם את זה כאן ואשלה חברי פורום. זה לא הובא סתם. אם מי שהביא את זה היה בטוח שמדובר בשטות הוא בכלל לא היה מפרסם את זה כאן. עצם הפירסום מראה על משהו. עכשיו בוא נסיים את הויכוח המטופש הזה כאן.
מאוד לא ברור מה אתה כותב. (SkiMan) זה נראה כאילו אתה לא רוצה להאמין בכל מחיר לקמצוץ של ידיעה שאומרת שרונאלדיניו עוזב את קבוצתך. וחוץ מזה זה לא נכתב רק בספורט 5 זה נכתב גם בעוד מקורות בעולם שהם יותר אמינות.
יופי, מלך ההצהרות הגיע. אז בוא ותרשום לי באילו מקורות זה נכתב. אם לא תדע, אני אגיד לך בתגובתי הבאה. אבל אני מזהיר אותך: אמינות המקור המדובר זוכה תמיד לתגובה כזאת: :aaarofl:
טוב זה באמת מיותר,גם אני לא מאמין שרונאלדיניו יעזוב את בארסה אבל אין טעם להתווכח על זה יותר מדי. בקשר לחלוץ שאמור להגיע למילאן,טבז נראה לי האופציה הטובה ביותר,מילאן חייבים לשלוף את הפנקס צ'קים עליו כי כל יורו שהם ישלמו אני מאמין שיחזור להם פי כמה..
גטוסו: "רונאלדיניו הוא החלום של הנשיא שלנו, אבל זה זה נראה מבצע קשה מדיי להביא אותו. אם מישהו חייב להגיע לקבוצה, אז הוא צריך לבוא בכדי לעשות הגנה טובה יותר. בכל מקרה אחר, אנחנו עדיין קבוצה תחרותית."
אני ממש לא אתווכח איתך, הבאתי את זה לכאן כדי לראות מה אחרים יגידו so what? למרות שחשבתי שזאת באמת שטות, אבל רציתי לדעת במאה אחוז. גם ככה אני לא בעד זה שהוא יעבור למילאן, אפילו שזה נשמע מגוחך אולי. (ציינתי גם למה באחד מהאשכולות) גם תסתכל מה כתבתי מתחת לכתבה.. בקיצור, אמרתי את שלי..להבא תשים לב למה שאתה אומר, או לפחות אל תדבר בשם אחרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
עסקת אוליביירה עדיין מעורפלת ולא ידוע אם זה יגיע בסופו של דבר למילאן. מילאן כרגע מתעניינת בדרוגבה ומוכנה להציע עליו 21 מיליון פאונד. אדריאנו גליאני כבר נפגש עם דרוגבה במסעדה במילאנו והחלוץ הביע נכונות לעבור לשחק בשורות הרוסונרי. כמובן צ'לסי תצטרך למצוא לו מחליף, השמועות עכשיו מדברות על כך שצ'לסי מתעניינת בטרזגה (לא אושר ע"י שום מקור רשמי). http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug30e.html
מילאן חייבת ללכת על דרוגבה,הוא בדיוק מה שחסר,חלוץ שימשוך אליו את ההגנות ויסדר מצבים לג'ילרדינו וקאקא. יש לו משחק ראש ניפלא,וכח פריצה,קשה מאוד לעצור אותו. אם הוא לא יגיע בסופו של דבר למילאן זה יהיה פיספוס ענק,אבל קל לא יהיה להביא אותו מוריניו מאוד מחזיק מימנו והוא לא ישחרר אותו בקלות.
מה פיספוס? אפשר לחשוב שאתם במרחק נגיעה מלהחתים אותו. הוא סך הכל עוד פנטזיה ועוד שם שעולה כדי למכור עוד כמה עיתונים. המציאות: דרוגבה הביע כמה פעמים הקיץ רצון לעזוב את צ'לסי (עוד לפני עזיבת גודיונסן וקרספו) וכבר אז מוריניו סרב. לבסוף הוא שיכנע אותו להישאר. מעבר לעובדה שמוריניו מחזיק ממנו, לצ'לסי יש כרגע 3 חלוצים (שבצ'נקו, דרוגבה, קאלו) וכשמוריניו משחק עם 2 חלוצים אין לו את הפריבילגיה (או הרצון) לותר על דרוגבה. רוצים תזכורת למה שקרה לגאלאס כאשר הוא לא ויתר ודרש שיחרור?
מוריניו לא יכול לבנות על סלומון קאלו שיהיה המחליף של שבצ'נקו. קאלו הוא פורוורד והוא מצויין מאחורי החלוצים או באגף. אני מאמין שהמעבר של דרוגבה למילאן הוא אפשרי רק אם צ'לסי תביא חלוץ אחר במקומו. אם צ'לסי רוצה את טרזגה זה כבר אומר משהו.
חברים, אני לא יודע מה אתם חושבים אבל אם מילאן תמשיך כל שניה להציג את רצונה כלפיי חלוץ אחר - היא תתחיל את העונה ללא חלוץ. אני אומר - חלאס, ולסגור מהר את העסקה עם טבז, ניראה לי הכי אטראקטיבי ומתאים.
אני מאמין באנצ'לוטי, אבל הייתי מעדיף לראות מאמן כמו ואן-באסטן כדי לראות את מילאן משחקת משחק יותר התקפי. אף-אחד לא יודע מה נסגר עם מילאן, ברור שבקצב הזה היא תישאר בלי חלוץ. טבז הוא החלוץ שהכי הייתי רוצה לראות במילאן, אך הוא מקושר להרבה קבוצות אחרות: מנצ'סטר, באיירן וצ'לסי (אם הוא אכן יחתום בצ'לסי- כנראה שדרוגבה יבוא למילאן) בקיצור אפשר לשכוח מזה- טבז לא יגיע למילאן.
מאמינה באנצ'לוטי. לא מסכימה לפעמים עם השיטת משחק שלו, אבל הוא הוכיח את עצמו במילאן אני חושבת. הבעיה השנה היא בהנהלה..לא בצוות המקצועי.