קאפלו אוהב מגינים שעושים הרבה הגנה. הצד ההגנתי של סיסיניו הוא לא הכי חזק שלו והוא מאוד תוקפני. קאפלו יעדיף את סלגאדו.
אני דווקא התרשמתי מסיסיניו מהעונה החולפת, מאז שהוא הגיע לריאל הוא עשה רק דברים טובים, היה עולה המון להתקפה, אבל בצד ההגנתי הוא פחות טוב, למרות זאת אני מאמין שהוא יוכל לעשות זאת במילאן אם גליאני יביא אותו, שחקן צעיר, קאפו כבר שחקן גמור שלא יכול לסחוב 90 דקות לכן סיסיניו הוא אופציה טובה מאוד, כאשר ריאל מוכרת אותו.
מבחינתי הוא בדיוק כמו מאנסיני של רומא בזמנו. שחקן הגנה שלא מגן טוב. גם מאנסיני הגיע לאיטליה על תקן מגן ימני ובמהרה הפך לקשר תוקף. זה מה שאני צופה לסיסיניו אם יגיע לאיטליה, רק שבמילאן אין צורך בקשר תוקף. בכל זאת אם יגיע הוא בוודאי שלא יגרע מהסגל, אלא רק יוסיף למערך התקפי יותר בעת הצורך, ככה שנגד הגעתו אין לי כלום, רק שלדעתי אודו טוב ומתאים הרבה יותר.
האם גם אוליביירה לא יחתום במילאן? בקאלצ'ו מרקטו פורסם היום שהקנס של אולביירה בבטיס עלה ל-3 מליון יורו (!) מאחר והתאמן במילאן ועשה בדיקות רפואיות שם. ללא ספק זה מטרפד את העסקה מאחר ומילאן תצטרך לשלם פיצויים.
בלי שום קשר לקנס שלו בבטיס ולזה שאולי הוא לא יעבור בסופו של דבר למילאן , אני לא יודע עד כמה שחקן כמו אוליביירה מתאים למילאן ובייחוד לליגה האיטלקית. הוא שחקן שבנוי הרבה יותר על טכניקה מאשר על פיזיות שזקוקים לה באיטליה , מה גם שהוא מגיע אחרי פציעה לא קלה בכלל שיכולה לשנות אותו מקצה אל קצה (בדיוק כמו רונאלדו באינטר דאז)
האלה אוליבריה לא יבוא אסור לצאת מפגרים ולשלם את ה 3 מיליון יורו קנס הלאה ליפנות לשחקן אחר הקבוצה חייבת חלוץ מה עם טבז?!?!?!?! או בימקום חלוץ לחזק את ההגנה ולהביא חלוץ בחלון העברות הבאה עוד איך שהוא אפשר לאכול את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לפי מה שהבנתי עפ"י הגזאטה, טבז בדרך לרומא? או שלא הבנתי נכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
הגאזטה פירסמה שלפי העיתון הברזילאי 'או אסטדיו דז'י סאו פאולו' הסוכן אדריאנו רואוקו נמצא ברומא בשעות אלה כדי לסגור סיכום עם הקבוצה של משפחת סנסי על טבז.
למה מילאן ויתרה על רונאלדו? חבל, נוצר להם חור גדול התקפה בגלל שבצ'נקו ורונאלדו יסתום אותו מצוין. אולי הוא היה הופך לשחקן היחיד ששיחק בריאל וגם בבארסה, ובאינטר וגם במילאן. זה די מדהים לא? לשחק ב2 ליגות ב2 היריבות הכי גדולות שיש בליגות האלה... ואם כבר טבז אז מילאן צריכה ללכת עליו