מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Jul 17, 2006.

1. GUTE Member

קאפלו אוהב מגינים שעושים הרבה הגנה. הצד ההגנתי של סיסיניו הוא לא הכי חזק שלו והוא מאוד תוקפני. קאפלו יעדיף את סלגאדו.

2. uri מנהלים

גם אני.

3. MHFC Member

אני דווקא התרשמתי מסיסיניו מהעונה החולפת, מאז שהוא הגיע לריאל הוא עשה רק דברים טובים, היה עולה המון להתקפה, אבל בצד ההגנתי הוא פחות טוב, למרות זאת אני מאמין שהוא יוכל לעשות זאת במילאן אם גליאני יביא אותו, שחקן צעיר, קאפו כבר שחקן גמור שלא יכול לסחוב 90 דקות לכן סיסיניו הוא אופציה טובה מאוד, כאשר ריאל מוכרת אותו.

4. uri מנהלים

מבחינתי הוא בדיוק כמו מאנסיני של רומא בזמנו. שחקן הגנה שלא מגן טוב. גם מאנסיני הגיע לאיטליה על תקן מגן ימני ובמהרה הפך לקשר תוקף. זה מה שאני צופה לסיסיניו אם יגיע לאיטליה, רק שבמילאן אין צורך בקשר תוקף. בכל זאת אם יגיע הוא בוודאי שלא יגרע מהסגל, אלא רק יוסיף למערך התקפי יותר בעת הצורך, ככה שנגד הגעתו אין לי כלום, רק שלדעתי אודו טוב ומתאים הרבה יותר.

5. מיכל3 Member

האם גם אוליביירה לא יחתום במילאן?
    בקאלצ'ו מרקטו פורסם היום שהקנס של אולביירה בבטיס עלה ל-3 מליון יורו (!) מאחר והתאמן במילאן
    ועשה בדיקות רפואיות שם. ללא ספק זה מטרפד את העסקה מאחר ומילאן תצטרך לשלם פיצויים.

Last edited: Aug 28, 2006
  6. Spanish Weapon Member

בלי שום קשר לקנס שלו בבטיס ולזה שאולי הוא לא יעבור בסופו של דבר למילאן , אני לא יודע עד כמה שחקן כמו אוליביירה מתאים למילאן ובייחוד לליגה האיטלקית.
    הוא שחקן שבנוי הרבה יותר על טכניקה מאשר על פיזיות שזקוקים לה באיטליה , מה גם שהוא מגיע אחרי פציעה לא קלה בכלל שיכולה לשנות אותו מקצה אל קצה (בדיוק כמו רונאלדו באינטר דאז)

7. Milan is in my blood Member

האלה אוליבריה לא יבוא אסור לצאת מפגרים ולשלם את ה 3 מיליון יורו קנס הלאה ליפנות לשחקן אחר הקבוצה חייבת חלוץ מה עם טבז?!?!?!?! או בימקום חלוץ לחזק את ההגנה ולהביא חלוץ בחלון העברות הבאה עוד איך שהוא אפשר לאכול את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. מיכל3 Member

לפי מה שהבנתי עפ"י הגזאטה, טבז בדרך לרומא?
    או שלא הבנתי נכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx

9. GUTE Member

קשה לי להאמין שלרומא יש את הסכום הדרוש בשביל לקנות אותו. דובר אז על בסביבות ה18-20 מיליון יורו.

10. Spanish Weapon Member

פיזארו חתם ברומא, אני לא חושב שרומא תוציא עוד כמה עשרות מיליוני יורו על טבז.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הגאזטה פירסמה שלפי העיתון הברזילאי 'או אסטדיו דז'י סאו פאולו' הסוכן אדריאנו רואוקו נמצא ברומא בשעות אלה כדי לסגור סיכום עם הקבוצה של משפחת סנסי על טבז.

12. GUTE Member

ממש קשה לי להאמין שזה אמין. לרומא אין כסף לתחתונים .

13. אלי מתחן Member

הלוואי, חלום פשוט חלום לראות את טוטי, מנסיני, דה רוסי, אקווילני, טאדיי וטבז באותו הרכב.

14. GUTE Member

טוב חבר'ה נראה לי שזה קצת גלש להיות דיון נוסף על רומא. אז בבקשה.. לחזור לעניין.

15. M_T_A Member

למה מילאן ויתרה על רונאלדו? חבל, נוצר להם חור גדול התקפה בגלל שבצ'נקו ורונאלדו יסתום אותו מצוין. אולי הוא היה הופך לשחקן היחיד ששיחק בריאל וגם בבארסה, ובאינטר וגם במילאן.
    זה די מדהים לא? לשחק ב2 ליגות ב2 היריבות הכי גדולות שיש בליגות האלה...
    ואם כבר טבז אז מילאן צריכה ללכת עליו