מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. GUTE Member

מה הקשר??? ויוסי בניון ישראלי, כמה ישראלים ראית עם יכולת טכנית כמו של בניון? שטויות במיץ.
    אני לא אומר שגורקוף נהיה עכשיו סטאר עולמי, אבל בהחלט יש לו פוטנציאל לא רע.

2. Deki Member

בדיוק. אז הסיכוי שתמצא עוד שחקן ישראלי כמו בניון שואף לאפס. אותו דבר עם הצרפתי. מבחינת יכולת כדרור פשוט אין לו משהו מיוחד...

3. GUTE Member

כלומר מדבריך ניתן להבין שחוץ מריברי כיום כמעט ואין שחקנים צרפתיים עם יכולת טכנית.
    וגם שחקנים ישראלים אין. שניה, שחקנים אנגלים יש עם יכולת טכנית? כי אני לא מכיר אף אחד שהוא עילוי בשליטה בכדור?

זו אחת ההכללות הכי שטותיות ששמעתי בחיים.

4. Deki Member

מה אתה עושה בכוונה?! זאת עובדה מוכחת שיש שחקנים דרום אמריקאים עם כדרור מצויין כמו זבל, ואילו צרפתים כמעט ואין. תראה את גורקאף משחק קודם, אחרי זה דבר איתי על הכדרור שלו.

ד"א לא דירתי על יכולת טכנית, אלא על כדרור. יש הבדל, הוא כן טכני.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/06
  5. GUTE Member

מאיפה אתה יודע? אתה סקאוט שעוקב אחרי כישרונות צרפתיים? בוא אני אתקן אותך.
    נכון, יכולת טכנית גבוהה ושליטה בכדור יותר נפוצות בקרב שחקנים דרום אמריקאים, אבל שוב, יותר נפוצות. מאיפה אתה יודע שכמעט ואין שחקנים צרפתיים עם שליטה בכדור ויכולת טכנית. הנרי, ריברי, ג'ולי, זידאן ותהיה בטוח שיש עוד הרבה.

6. Deki Member

תן לי לתקן אותך. אמרתי צרפתיים! זידאן אלג'יראי והנרי בא ממרטיניק! זה שיש להם אזרחות צרפתית לא אומר שהם צרפתים במקור.
    לא צריך להיות סקאוט כזה גדול כדי לראות אם יש לשחקן כדרור או לא. גורקאף לא קאקא ולא מתקרב לכדרור של שחקן ברזילאי כלשהו.
    אני יכול לתת לך רשימה של שחקנים מצרפת עם כדרור, רק שהם מהגרים!

7. GUTE Member

וואי דקי, אתה מדבר ממש לא לעניין. גם תגיד שאין הולנדים עם כידרור כי כולם בעצם ממוצא סורינאמי. אתה מדבר שטויות שממש לא מתאימות לדיון הזה. בכל מקום תמצא שחקנים עם יכולת כידרור טובה או פחות טובה. ההבדל היחיד הוא שאצל הדרום אמריקאים יהיו יותר וזה הכל.

8. Deki Member

יש המון הולנדים עם יכולת כדרור.
    אתה סוטה מהנושא. מה שאמרתי בקיצור זה שלגורקאף אין כדרור מיוחד, יש לו מסירות מצויינות והוא יודע להבקיע.

9. GUTE Member

נכון שאמרת, אבל פתאום הבאת את ההכללה הזו על צרפתים שהיא לא לעניין לטעמי.
    בקיצור, בוא נסיים את הויכוח בנינו. אני לא אומר גורקוף הוא איזה סטאר עולמי, אני אומר שהבן אדם יודע לעשות כמה דברים ולעשות אותם יפה מאוד. אני דווקא חושב שהוא מחליף ראוי לקאקה במקרה וזה מוחלף או פצוע.

10. Milan is in my blood Member

לדעתי עם גאליאני או מישהו נימצא בספרד לנסות להביא את סיסינו 8 מיליון על שחקן מעולה כזה זה כלום ולנסות להביא אותו

11. Kaka' Member

מהפה שלך לה'
    סיסיניו שחקן מושלם למילאן.
    עם כל הכבוד לקאפו, נו באמת...

12. Milan is in my blood Member

אגב קאפו אמר לראשי מילאן אני מציא לירכוש את סיסינו אני רואה בוא קאפו הבא ! ועם אני זוכר נכון סיסינו גם הייה די סגור במילאן אבל ברלו אמר לא ! סיסינו נתן עונה טובה מאוד בריאל גם במונדיאל הייה טוב במיוחד במישחק נגד יפה ששיחק 90 דקות לטעמי יהיה מעולה שחקן צעיר מושכר מאוד
    קאפו הבא לאא שום ספק!

13. Kaka' Member

ברלו צריך להתחיל לחשוב על מה שטוב למילאן ולא הרגשות האישיים שלו על כל שחקן ושחקן...

14. Milan is in my blood Member

אני יכול להבין אולי לא רצה ביגלל שליגה בברזיל זה לא ליגות באירופה בסדר נגיד ! אבל אחרי העונה שלו בריאל וגם במונדיאל חייב להביא את סיסיניו קאפו לא יכול ליסחוב עונה שלמה יהיה רוטציה עם בונראה שאולי גם ישחק בלם לא יודע יותר מידי סלט בהנגנה אצלנו אגב קראתי פה שברלו רוצה לחסוך כסף לרונלדינו עם ברצלונה יקחו שנה אליפות בספרד וגם גביע אירופה לאלופות ומילאן לא תיתחזק רונלדיניו לא יבוא למילאן לא משנה איזה מסכורת תשלם לא צריך להיתחזק ודחוף אני יכול ליספור על היד כמה שחקים היו כמעט סוגרים במילאן ועד היום רק בונראה בא גורקוף קופולה (לא יודע למה הוא בא ואחרי זה הושאל )

15. uri מנהלים

אני עוד לא הספקתי להתרשם מסיסיניו וראיתי אותו מספר לא מועט של פעמים. ובכלל, אם קאפלו לא רוצה אותו, זה סימן גם בשבילי.