בואנה המקורות באיטליה יותר גרועים מדיי פעם מאתר האס החרטטן שריאל מדריד מעוניינת לפחות ב20,000 שחקנים בשנים האחרונות, זה לא ייאמן כמה אתר אחד יכול להיות חרטטן ו"לשקר" בכל-כך הרבה דיווחים. אני לא מבין למה ממשיכים לדוש בנושאים האלה, באמת שלא. חאלאס(הכוונה לתקשורת, לא לך מיכל שאני מעריך אותך ואת ההודעות שלך). בופון הצהיר שהוא נשאר ביובנטוס גם אם היא תרד ליגה וזה מה שקרה(לא בטוח שהצהיר אבל הוא ירד ממילאן בגלל משהו שקשור לאביאטי וכבר שכחתי מה הלך שם), הוא שיחק ביובנטוס במשחק הגביע והוא ימשיך לשחק שם. יובנטוס יכולה לחזור לטופ של אירופה תוך זמן קצר שכולל שלוש שנים או ארבע גג. זכייה שלה בגביע האיטלקי תעלה אותה לגביע אופ"א, היא תחזור לליגה האיטלקית הראשונה אני בטוח כבר בעונה הבאה. יש לה עדיין מספר שחקנים מעולים. פאביו קאפלו אמר כבר שרונאלדו נשאר שחקן ריאל מדריד, הוא ימשיך להיות חלק נכבד מההתקפה של ריאל והוא ייכבוש את רוב השערים שלה בתיקווה שיהיה בריא ולא ייפצע. אם ריאל תמכור אותו וזה לפי השקר של האס, זה יהיה ב40 מליון יורו, אבל למילאן לעולם לא, רק בעד קאקא, מה שלא ייקרה והוא יישאר אצליכם.
ראוליטו (מה השם?) כנראה שאתה צודק, איך יכול להיות שבופון בדרך למילאן והיום בחדשות הספורט אומרים שגם פאביו קאפלו רוצה להביא את השוער של אלופת העולם לריאל מדריד, בופון יישאר ביובנטוס, יובה לא ישחררו אותו ובנוסף לכך אין בעיה לבופון להישאר ביובנטוס. לגבי רונלדו, בכלל אני לא מאמין שהוא יבוא למילאן, כאילו שיש למילאן את הכסף להביא אותו, אם היא לא מצליחה להביא שחקנים, כמו איברהימוביץ, קרספו, דיארה, למה שהיא תביא את רונלדו? אני ממש לא מבין את הדבר הזה.
וואי אחי אתה מה זה לא פוגע. למילאן יש טונות של כסף מהמכירה של שבצ'נקו. משהו בסביבות ה47 מיליון יורו, כסף קטן בשבילך. במקרה ורונאלדו יעזוב את מדריד לאן שלא יהיה זה בטוח יהיה בהרבה פחות כסף מזלאטן. להזכירך אינטר שילמה על זלאטן כמעט 25 מיליון יורו. רונאלדו היום שווה קצת יותר מ10 מיליון יורו.
רונאלדו הוא החלוץ האחרון שאנחנו צריכים. חוץ מהעובדה שהוא שמן, כבד, חסר חשק ושאר הדימויים (ויסלחו לי אוהדי ריאל, כן?) הוא חלוץ מטרה שנותן גולים ולמילאן כבר יש כזה-אלברטו ג'ילארדינו (שלפחות אמור לתת את השערים, והוא עוד ייתן). אנחנו צריכים חלוץ נסוג שיידע להוביל את הכדור, למסור אותו בצורה נורמלית ולא ליפול כמו פיפו וג'ילא. האופציות שאני הכי הייתי רוצה לראות הן קרליטוס טבז מקורינתיאס ופרננדו טורס מאתלטיקו אבל אני לא יודע עד כמה המגעים עם הקבוצות הללו הם רציניים כדי לבקש דבר כזה. עושה רושם שאת רפאל סוביס כבר אפשר להחתים בשיחת טלפון אחת ממר ברלוסקוני שבינתיים מונע את העיסקה הזו. מה שכן, מחר ב00:00 נהיה הרבה יותר חכמים.
אז אתה יכול להסביר לי למה מילאן לא מצליחה להביא כמעט אף שחקן? אבל מה רונלדו יעזור לנו? הוא לא צעיר, הוא כבר מזדקן, עדיף שנשקיע באיברהימובץ משאשר ברונלדו שהוא כבר חלוץ שיש לו כל שנה ירידה ביכולת.
שחכת כבר מי זה רונאלדו?מה הוא לא יכול לרוץ עם כדור?לא יכול לעבור 2-3 שחקנים?לא יכול למסור? הוא אמנם כובש אבל הוא לא בדיוק חלוץ מטרה.
כשרונאלדו בכושר-הוא החלוץ הכי טוב בעולם אין ספק וראינו את זה אבל הוא עבר כבר ממזמן את השיא שלו..ריאל מומחית גם להרוס שחקנים, רק בשנתיים הראשונות הלך לו שם וזהו. בעונה האחרונה הוא כל יומיים נפצע וגם כשהוא שיחק הוא לא ממש תרם.. לדעתי הוא יהיה ריבאלדו 2 במילאן אם הוא באמת יחתום במועדון.
כן, העונה האחרונה בריאל (למרות שהוא נתן את השערים, בדקתי כבר סטטיסטיקה מכל הכיוונים) והמונדיאל במדי ברזיל עדיין לא שיכנעו אותי. גם ג'ילארדינו כבש בעונה האחרונה 17 שערים, ו70% מאוהדי מילאן שאני מכיר חושבים שהעונה הקודמת שלו הייתה רעה. אבל הוא כבש את השערים, אז איך זה יכול להיות? שערים לא עושים הכל. מה שחשוב זו היכולת. רונאלדו כן יכול לרוץ עם הכדור ויכול לעבור 2-3 שחקנים, הוא הוכיח את זה בעבר. אבל אני מסתמך רק על מה שאני רואה בתקופה האחרונה. ומה שאני רואה מרונאלדו לא מלהיב אותי, בטח שלא להחליף את שבצ'נקו. מה שכן, לרונאלדו כן יש מס' יתרונות בולטים על שאר המועמדים שמקושרים למילאן. הוא הוכיח את עצמו לא פעם, לא פעמיים וגם לא שלוש באירופה ברמות הגבוהות ביותר בביצועים הטובים ביותר. הוא נחשב בתקופת זמן לא מבוטלת של הקריירה המפוארת שלו כשחקן הטוב ביותר בעולם, ועם כל זה אני לא רוצה אותו במילאן. ברלוסקוני כנראה חושב שהמחליף של שבה צריך להיות בעל "שם" אז הוא מביע את רצונו להביא את רונאלדו. משום מה כל העסק הזה לא מריח לי טוב בכלל, אבל אני מקווה שיתבדה.* *לפי מה שאני מבין מריאל וקאפלו, רונאלדו בכלל לא למכירה. המדרידאים רוצים את קאקה, והם לא יקבלו. אז אולי כל מה שאנחנו מדברים זה סתם פקה פקה? הלוואי.
עצוב לראות מה קרה לתדמית של רונאלדו,באמת שעצוב האיש שכבש בהכי הרבה מונדיאלים,השחקן אולי הכי מוכשר שהיה פה אי-פעם אבל עם החוסר מזל הכי גדול.באמת שכואב עליו.רונאלדו חלוץ מטרה? מזמן לא שמעתי כאלה שטויות.
מילאן לא הביאה עדיין חלוץ כי היא כנראה לא רצתה מספיק. למילאן יש את הכסף והמשאבים להביא כל שחקן שהיא תרצה. היא פשוט עוד לא נכנסה לזה בצורה שהיא צריכה. כולם אומרים שמילאן מחכה קודם להעפיל לשלב הבתים ואז לעשות את הרכישות. אני מקווה באמת שזה ככה.