שמעתי באמת שולנסיה גם רוצה אותו..איך הם נכנסו לעסק פתאום?!? חשבתי שהוא סגור כבר במילאן רק חסרה החתימה ועוד כמה פרטים עם ההנהלה הזאת הכל יכול לקרות..אני גם לא אתפלא אם הוא יחתום בולנסיה בסוף.
עוד 10 ימים מסתיימת תקופת ההעברות. יש 2 אפשרויות: 1. הנהלת מילאן באמת מטומטמת, כל שחקן בורח לה מהיד ובסוף נישאר עם דניאלה בונרה כרכש הנוצץ ביותר של הקיץ. 2. הנהלת מילאן מחכה ליום שלישי, לוודא שהקבוצה תשחק בליגת האלופות ואז להחתים שחקנים ברמה גבוהה. אני מאוד מאוד מקווה שהאפשרות השנייה היא הנכונה.
אני חושב שגם אם האפשרות השנייה היא הנכונה הנהלת מילאן יוצאת מפגרת. הסיכויים שהקבוצה תשחק בליגת האלופות גבוהים מאוד ויש שחקנים לדוגמא את אודו הזה שהם רוצים, הוא לא משחק בקבוצה שהיא יותר טובה ממילאן, הכוונה הוא בטוח יירצה לשחק במילאן מאשר בקבוצתו הנוכחית לאציו שכמעט ירדה ליגה בפרשת השחיתות ותפתח את העונה במינוס. להחתים שחקנים לוקח זמן בדר"כ, מעטים הפעמים שיש"הוקוס פוקוס", לחכות ליום שלישי זה גרוע מאוד. ישנה אפשרות שמילאן עושה הכל באיזי מאחורי הקלעים וכבר סיכמה עם שחקנים אבל זה לא פורסם נניח? אם הקבוצה לא תפעיל לצ'מפיונס ליג אחרי הגרלה לא קשה זה יהיה ביזיון מוחלט והפסד כלכלי לקבוצה, אסור שבונרה יהיה הרכש היחיד של הקבוצה, צריך חיזוק מידי בהגנה. לקבוצה יש קישור מושלם ובהתקפה, צריך גם חלוץ כי על אינזאגי לא בונים ליותר משבועיים וג'ילארדינו לבד לא מספיק למרות שהעונה הוא יישדרג את המספרים שלו, ויחזור להיות אותו שחקן של פארמה והוא גם באירופה יבקיע במידה והקבוצה תעפיל לליגת האלופות מה שייקרה ב99%. גם אם מילאן תספוג היא תבקיע את השער שלה ואולי יותר.
סוכנו של רפאל סוביס מזהיר את מילאן מפני התעכבות נוספת שעלולה לשלוח את השחקן לספרד. את האמת? אני מעדיף הרבה יותר את טבז.
לא רק אתה ! אגב יש לי שאלה נגיד אפשר להביא שחקן 1 זר לפי החוקים באיטליה אז נגיד אפשר להביא את טבז ואת סוביס ולהשאיל אותו לעונה אחת ואז לירשום אותו בעונה של אחרי השאלה??? או שאני טועה .. ?
לא הבנתי מה החוק הזה! מותר רק חלוץ זר אחד בהתקפה? זה לא הגיוני! אתם אומרים כאילו שאינטר צריכה לשחרר את אדריאנו/קרספו (1 מהם) שכן יש להם 2 זרים? נראה לי דיברתם שטויות בארבעת התגובות האחרונות!
חמאר איבנעל חמאר! מה קשור חלוץ זר בהתקפה?!?!?! מותר להביא שחקן אחד שאין לו דרכון אירופאי בעונה בליגה האיטלקית!!!
הגזאטה : בופון ורונאלדו למילאן. http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Mila...milanapre.shtml כך נטען בגזאטה שאם מילאן מעפילה לצ'מפיונס מילאן מחתימה את שני השחקנים. לי נראה שזו עוד ספקולציה של התקשורת.. בופון הצהיר כבר מאה פעם שהוא נשאר ביובה כמה אפשר כבר לכתוב על זה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx