מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Jul 17, 2006.

1. Milan is in my blood Member

טורס עושה רושם רוצה להישער במדריד תאמת הם גם הביאו כלכך הרבה שחקנים שלא ניראה שהם ישחררו את החלוץ מיספר 1 שלהם טוני אמר שהוא ישאר בפיורנטינה ואדריאנו אני מעדיף לשחק עם דידה בטור חלוץ ולא חזק את אינטר בעוד מזומנים בקצב הזה אודו לא יבוא עוד כמה שנים טובות כניראה מילאן רוצה לביא אותו בגיל 34/33 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

2. Jose Mourinho Member

זלאטן הבקיע בעונה האחרונה מספר נמוך של שערים, אבל זה לא אומר שהוא שווה 9 שערים בעונה. הוא שווה הרבה יותר, אבל הבעיה אצלו היא בראש(ואני לא מתכוון למשחק ראש), שהוא לא הצליח להביא את הפוטנציאל שלו לידי ביטוי העונה.

3. Milan is in my blood Member

שוב אנכנו דוחים קניות לעוד שנה כלכך הרבה שחקנים שצריך להחליף
    קאלץ כרגע שוער שני שחקן בן 33 ממש אבל ממש גרוע !!! דידה בן 32 בלילי קוסטה בן 40! מאלדיני בן 38 קאפו 36 פאבאלי בן 34 סרגינו 35 אמרוסו 33 פיפו אני חושב גם 32/33
    10 שחקנים עברו את גיל ה 30 אי אפשר להישער גם סגל כזה

גם עם טורס בופון / אמילה אודו ועוד בלם יבוא עדין יש למילאן שחקנים שלא מתאימים לרמת הגבוהות של אירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. רוביניו 10 Member

אחי כולם עברו גיל 30 אבל חלק מהם עדיין ביכולת הטובה שלהם

5. Milan is in my blood Member

אני לא אומר שכולם גרועים אבל פשוט ההנהלה של מילאן קמצנית! יש חשקנים כמו פיפו שלא ניגמר קאפו הייה חלש עונה שעברה לא הייה מגן שמאלי טוב הביאו עוד שחקן מבוגר גם השחקנים החדשים צרכים זמן להיתחבר ועם כל שנה מביאים שחקנים חדשים להגנה אין חיבור

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זהו שכמעט ולא מביאים. לבנות הגנה או קבוצה בכלל זה תהליך שמועדון עושה שנים. כל שנה מרעננים שחקן או 2, הבעיה שמילאן לא ריעננו את ההגנה כמה שנים, ופה הייתה הטעות. עכשיו זה מביא את מילאן למצב שצריך להביא יותר מידי שחקנים בעונה אחת בגלל שהזניחו בעונות קודמות. מסכן אנצ'לוטי איזו עונה עברה עליו בעונה שעברה עם ההגנה, ואיך הוא הצליח להמר עם קאלדזה בעמדת הבלם.. לא יודע אם העונה הוא שוב יצליח לסחוב ככה... מילאן חייבים להתעורר.

7. Milan is in my blood Member

אני אומר אנצלוטי לא יגמור את העונה במילאן !

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן חייבת לחזק את עצמה ב-2 שחקנים דחוף !
    אחרי שאינטר הביאה רכש מרשים ביותר,אסור למילאן להישאר מאחורה.
    מילאן צריכה להביא עוד שחקן הגנה (גאלאס) וחלוץ,שפה היו 2 פיספוסים גדולים גם קרספו ברח למילאן בין היידים,וגם זאלטן (ושניהם חתמו ביריבה העירונית אינטר..)
    בלי חלוץ ושחקן הגנה מילאן לא תהווה יריבה על אינטר שניראת כרגע כהמועמדת מיספר אחת לקחת את האליפות.

9. מיכל3 Member

נראה לי שאתה נסחף לגמרי..
    אני בטוחה שעם הסגל הזה מילאן לא תבריק השנה וזאת לא אשמתו של אנצ'לוטי
    רק ההנהלה אשמה.
    ולא פייר לפטר מאמן אחרי שהוא זכה עם קבוצה באליפות איטליה וגביע האלופות רק בגלל עונה אחת
    פחות טובה. למרות שכמו שזה נראה, שוב לא נזכה בשום תואר השנה..אולי בגביע הליגה, שזה התואר
    הכי פחות נחשב באיטליה

10. uri מנהלים

איך אתם אוהבים לקפוץ דווקא בתפל ולא בעיקר. כל המטרה של התגובה שלי היתה לתת לכם סטירה שתחזיר אותכם למציאות והיא שמילאן הוא מועדון שמנוהל הרבה יותר נכון ועם הרבה יותר הצלחה במשך שנים. רק העלתי נקודות שמסבירות את הפעולות שעושה מילאן, או יותר נכון החוסר פעילות.

11. נירוש Member

כמה מנויים מילאן מכרה?! למישהו יש מושג?

12. מיכל3 Member

האם נראה את רונאלדו באדום שחור?
    כך פורסם היום בגזאטה, שמילאן מאוד מעוניינת ברונאלדו למרות שהדלתות פתוחות עדיין בפני טורס.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Mila...1/RONALDO.shtml

אני חושבת שאם באמת יצא מזה משהו, מצד אחד רונאלדו יתרום למילאן כי הוא עדיין אחד החלוצים
    כחלוץ מטרה. מצד שני, אני לא יודעת אם הוא יתאים לסגנון משחק של מילאן.
    למרות שבאינטר הוא היה מכונה להבקעת שערים..רק שאז הוא היה בשיא שלו והיום לא.

13. mishale Member

הנשיא של לציו רוצה 8 מיליון יורו עליו ומילאן לא מוכנה לשלם סכום כזה עבור שחקן בן 30

14. mishale Member

אני מקווה שאנחנו נלך חזק על טורס כי רונלדו כבר לא ילד ותמיד יש לו בעיות עם הגישה.

15. Pirlo59 Member

עם מילאן הזאת, אני אומר לעצמי כל הזמן- "יאללא מתי כבר הם יסגרו עם איזה שהוא חלוץ?!?!?!".
    אני אשמח אם רונאלדו יגיע למילאן, אבל אני מקווה מאוד שקרלוס טבז יגיע מקורתיאניטס (הוא רוצה לעזוב וגם אפשר לשלב אותו בעסקת טרייד עם דידה).

אני מקווה שמילאן יעשו את זה מהר לפני שאינטר תקנה את בופון, גאלאס, אודו, רונאלדו, טבז וטורס (וקאקה)!!!!