מילאן הפסידה בגדול שלא החתימה את הרנאן קרספו ועוד הפסידה אותו ליריבה השנואה שלה - אינטר. אני בטוח שבמילאן לא בונים על אינזאגי שבשנתיים - שלוש האחרונות נפצע הרבה מאוד פעמים ומתקשה לחזור כבר מהפציעות. ג'ילארדינו ואמורסו זה לא יספיק בחוד. קרספו הוא חלוץ נפלא שניצול המצבים שלו גבוה, האו החלוץ הטוב ביותר שמילאן יכלה לרכוש כרגע, והיא לא הייתה חייבת לשלמת עליו הרבה כסף, זה היה ברור שמישהו בדרך החוצה מהקבוצה. שבשנקו הציל הרבה נקודות לאנצ'לוטי בשנה האחרונה. בכל מקרה, מילאן צריכה עוד חיזוק אחד בהגנה, וויליהאם גאלאס עושה הכל כדי לצאת מצ'לסי, אני חושב שמילאן צריכה ללכת עליו, הוא בן 29, הוא ייתן עוד 4 שנים טובות נניח ואז תיהיה אופצייה אחרת. אשלי קול מארסנל גם בדרך החוצה ואולי הוא יהיה המגן השמאלי ומאלדיני יהיה בלם או שאפילו ייפתח על הספסל. בונרה החדש שהגיע הוא גם בלם וגם מגן?, זה גם ההיתרון של גאלאס. אני הייתי רוכש מחליף גם בקישור של הקבוצה שכרגע אין לו מחליפים אחרי עזיבת רוי קוסטה, הסגל צריך להיות עבה יותר בשביל טורניר בליגת האלופות וגם ללכת על אליפות איטליה. האופציות הכי טובות לרכישת שחקן הגנה עבור מילאן: אודו, גאלאס, אשלי קול. על חיזוק לא רע בקישור חשבתי על זה רוברטו. הוא יכול להיות טוב, בעיקר כשחקן ספסל ואולי גם ייתחרה עם סיידרוף על מקום בהרכב.
הם פשוט לא יבואו! מאודו מילאן בכלל ירדו וגאלאס הם פתאום נזכרו בו? את טורס בחיים לא ישחררו ולהביא את איברה זאת תהיהי סתם טעות!! לא רק שהיתה לו עונה סבירה ביובנטוס ומונדיאל גרוע.. הוא שחקן של מצבי רוח ובעייתי בהתנהגות שנה הבאה צריך להבין שאין את שבה שיציל אותנו.. ואני לא חושבת שאפשר לסמוך על אנצ'לוטי שיעשה איזה מהלך גאוני.. אנחנו הפסדנו את החלוץ הכי טוב בעולם וההנהלה נשארת אדישה אני פשוט לא מבינה את ההתנהלות הזאת.. כל העולם רואה דברים שהם לא רואים????
תכלס, אני לא רואה אף חלוץ שישלים את חסרונו של שבה..גם קרספו לא היה משלים, אבל מכל החלוצים שציינו עד היון כמועמדים, ללא ספק הוא הכי התאים למילאן וראו את זה טוב מאוד לפני שנתיים. גם אני לא מבינה את האדישות של ההנהלה שלנו.. ועכשיו אחרי שהוא חתם באינטר, אני מעדיפה כבר שלא יביאו את איברה מהסיבות שציינת ושפיפו וג'ילא יהיו שחקני ההרכב..לדעתי פיפו יתרום העונה למילאן הרבה יותר מאשר איברהימוביץ'
אם קרספו היה בא למילאן זה רק היה מזיק. חלוץ מטרה:חלוץ פשוטו כמשמעו לא יוצר לעצמו מצבים תלוי בקישור שמאחוריו יודע לשחק ברחבה,עם הגב או הפנים לשער ובעיקר לשים את הכדור ברשת דוגמאות:טרזגה,ג'ילארדינו,אינזאגי,קרספו חלוץ שני/משלים:חלוץ שעושה יותר מלעמוד ברחבה/קו ההגנה או למשוך בלם.חלוץ שיוצר לעצמו מצבים שיורד לחלץ ולחלק כדורים יודע לשחק מחוץ לרחבה,בתוכה עם הפנים לשער ועם הגב חלוצים כאלה בדרך כלל יותר מהירים פייזים,עם שליטה יותר טובה בכדור דוגמאות:הנרי,שבצ'נקו,דלפיירו ואדריאנו. למילאן כבר יש חלוצי מטרה,היא שיחקה עד עכשיו עם חלוץ מטרה אחד וחלוץ משלים אחד כמו רוב הקבוצות ולכן היא צריכה חלוץ משלים חדש ולכן קרספו לא היה עוזר.מילאן צריכה את טורס/טוני/זלאטן/רונאלדו?
עיסקת איברהימוביץ' למילאן כימעט סגורה זאלטן איבהימוביץ שמאוד רוצה להיצטרף מילאן,עומד לחתום. סכום העברה עשוי לעמוד על כ-28 מיליון יורו.
לו הייתי במקום הנהלת מילאן לא הייתי מביא את איבראהימוביץ' בכלל כי הוא שחקן של כמה משחקים וההתנהגות שלו רעה, הם היו צריכים ללכת ובגדול על חלוץ כמו רונאלדו או טורס או טיביז. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
איפה קראת שהעיסקה כמעט סגורה. לדעתי זה עדיין בתהליכים וכלום לא סגור. למרות זאת, אני כן מאמין שזלאטן יגיע. כרגע אין אף קבוצה אחרת שמתעניינת בו באופן רציני פרט למילאן. וביובה הוא לא יישאר.
גאלאס אומר בעצמו שהוא רוצה לעזוב את צ'לסי, אבל יש לו גם סיבה כדי להישאר שם, הלוואי וההנהלה שלנו תשקיע בו ותביא אותו, בלם פשוט נפלא שהייתי רוצה לראות במילאן, הוא ונסטה כבלמים קלאדזה ובונרה כמגנים, הגנה פשוט נהדרת, רק קשה לי הלאמין שנוכל להביא שחקן יקר כמו גאלאס. לגבי קרספו, חבל מאוד, כמו תמיד ההנהלה מפשלת, אנג'ילוטי רצה את קרספו, אבל ההנהלה לא נלחמה עליו מספיק ובסוף הוא החליט להגיע לאינטר, אבל אני לא רואה בזה כבגידה, אני עדיין אוהב את קרספו, עכשיו לצערי נצטרך להביא את זלאטן, כי אין חלוץ אחר בשוק שאנחנו עוד יכולים להיא, טורס כנראה ירד מהפרק וזלאטן נשאר ואנחנו קרובים לסיכום איתו. לגבי ההתנהגות של זלאטן אתה צודק, יש לו התנהגות של ילד קטן, הוא גם שחקן לא יציב, הוא לא יכול לשמור על יכולת טובה, אם הוא יביקע שער במחזור אחד במזחור הבא הוא יאכזב ביכולת שלו. את רונלדו מילאן לא צריכה, בגלל שהיא מחפשת חלוצים צעירים ותוססים ורונלדו הוא לא הפיתרון, כבר רואים שהוא מתחיל להזדקן והוא לא אותו רונלדו שלפני 2-3 שנים.לעומת זאת קרספו שבן 31 נראה כמו שחקן שבן 25, רץ ורץ לא מתעייף, נלחם, זה אולי מה שמילאן הייתה צריכה, אבל מה לעשות שמילאן מעדיפה את זלאטן על פני קרספו.
אם זה נכון, מילאן יוצאים הכי מפגרים שיש. קנבארו ואמרסון ביחד עזבו את יובנטוס תמורת 20 מיליון, ומילאן הולכת לשלם רק על זלאטן איברהימוביץ' 28 מיליון. למה?
גם קנאברו וגם אמרסון יהיו טובים ככל שיהיו הם מעבר לגיל 30. אמרסון 31 וקנאברו אוטוטו 33. זלאטן בן 23. גם אני חושב שהמחיר צריך להיות נמוך יותר ולהתקרב לסביבות ה20 מיליון יורו אבל ניחא.