מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Jul 17, 2006.

1. מיכל3 Member

אני איתך..נראה לי הזוי מאוד שרונאלדיניו יעבור למילאן..ועוד תמורת 100 מליון דולר, אני מנסה
    להזכר מתי מילאן הוציאה חצי מהסכום הזה על שחקן.
    גם אם זה היה נכון, אז בטח שלא על חשבון קאקה..אם כבר אז שניהם ביחד, אבל בחיים זה לא יקרה

Last edited by a moderator: Aug 1, 2006
  2. Milan is in my blood Member

Last edited: Aug 1, 2006
  3. milanezi22 Member

מילאן לא ישלמו את הכספים האלה על זלאטאן בחיים....בקשר לבופון שווה להשקיע עליו
    לא יודע כמה אבל הוא שווה כל גרוש.....יובה מכרו ממש בחינם את השחקנים שלהם, ונשאלת השאלה למה? למה למכור בחינם ודווקא על 0 כמו זלאטאן לדרוש פי 2 מהשחקנים שהם מכרו בייחד? כנראה כולנו פה יודעים את התשובה, או שהיא רוצה לעשות דווקא למילאן, או שהיא רוצה לשמור את זלאטאן בקבוצה כדי שיעזור להם לחזור לליגה....

בקשר לרונאלדיניו, אני מתבייש שיש לנו אוהדים בני 11 שמדברים על הנושא הזה עדיין

4. MHFC Member

אני גם מקווה שלא נביא את זלאטן, נצטרך לשלם המון עליו, עדיף להביא חלוץ אחר במקומו, טורס או קרספו, איברהימוביץ עבר עונה רעה ביובה ואנחנו לא יכולים לדעת איך הוא יופיע במילאן ואני מקווה שהוא לא יופיע.

לגבי רונלדיניו אפשר לשכוח מזה, זה גם מסובך מאוד, אם הוא בא (וזה לא יקרה) נצטרך לוותר על קאקה ואת זה אני לא רוצה בשום פנים ואופן.

5. GUTE Member

אני לא רואה מצב שמילאן תשלם על איברהימוביץ' יותר ממה שהיא תצטרך לשלם על טורס.

6. MHFC Member

אבל יש הבדל בין טורס לאיברהימוביץ שטורס הוא צעיר ועדיף להשקיע בו משאשר להשקיע המון כסף על איברהימוביץ שעשה עונה רעה ביובע אשתקד, למרות שאת מי שאני הכי רוצה זהו קרספו, הוא הוכיח את עצמו כבר מספר פעמים באיטליה והוא לדעתי החלוץ שיוכל לעשות את העבודה הטובה ביותר משאשר המועמדים האחרים לבוא <טורס ואיברהימוביץ>.

אבל בוא נאמר אם אנחנו מביאים את טורס ומשחקים עם חמישה קשרים וחלוץ אחד הוא ישב על הספסל לדעתי, ואנצ'ילוטי יעדיף את ג'ילארדינו, אז סתם נשלם עליו כל כך הרבה כסף, כאשר הוא יושב על הספסל לעומת זאת אם אנחנו מביאים את קרפסו לדעתי הוא יהיה שחקן הרכב שאנצ'ילוטי יעדיף אותו על פני ג'ילארדינו.

Last edited by a moderator: Aug 1, 2006
  7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זלאטן פשוט בשלהי הקריירה.

8. Milan is in my blood Member

זלאטן סהכל בן 24-25 טורס בן 22-23 עם אני לא טועה אז לא ניראה לי שעדיף מישהו על מישהו
    זלטן כבש עונה 1 ביובה עם אני זוכר נכון קרוב ל 16 -18 שערים עונה שניה היתה קצת יותר חלשה אבל גם לשבע יש עונות חלשות של פציאות ומישחקים רעים על עונה אחת לא צריך ליגמור שחקן הוא עדין אחד החלוצים היותר טובים שיש לנו באיטליה אני אישתי היתי רוצה ליראות את שניהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. ROSSOnera_4_MILAN Member

יש מחר משחק ידידות של מילאן לפי מה שהבנתי וקאקא משחק ולקבוצה קוראיםLECCO
    זה נמצא ב מן חלק מהעיר מילאנו..סריה צ'י(ליגה 3)..
    ושבוע הבא נגד הכוכב האדום בלגראד.....

בהצלחה

אם יש לכם פרטים תוסיפו בקשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited by a moderator: Aug 2, 2006
  10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לקו היא לא חלק ממילאנו.היא רק נמצאת במטרופולין של מילאנו.

11. Milan is in my blood Member

יש שידור של המישחק איפה שהוא Espn eruosport
    משהו בסיגנון ?

12. GUTE Member

ההבדל בין טורס לזלאטן הוא כולה שנתיים-שלוש בגיל. לדעתי איברהימוביץ' יותר כישרוני מטורס רק שאיברהימוביץ' מאוד סוליסט ואמוציונלי יותר מדיי, מה גם לזלאטן יש בעיית השתלבות ובעיית התחברות לשאר חבריו לקבוצה.

לא ברורה לי ההעדפה של קרספו על פני חלוץ צעיר. לקרספו(שהוא חלוץ מצויין כשלעצמו) יש עוד שנתיים מקסימום לתת . מילאן חייבת ללכת על חלוץ לטווח ארוך.
    לא נראה לי שמילאן תשחק עם 5 קשרים וחלוץ אחד.

13. Milan is in my blood Member

בזה אתה צודק עם קספו הייה חלוץ 3 הייה טוב אבל באמת מילאן חייבת ללכת על סגל צעיר רוב השחקים סוגרים 30 מילאן חייבת להביא את טורס או איברהימוביץ צריך חלוץ לכמה שנים גילרדינו ועוד אחד מהם אחרי שנה שנתיים כבר יהיו מתואמים יופי יחד

אנצלוטי שחק מישחק אחד באירופה עם חלוץ אחד וברלוסקוני כמעט הוריד לו את הראש לא ניראה לי שמילאן תשחק עם חלוץ בודד

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרספו מצוין ששבה לידו,לא שג'ילא ללידו שהם שניהם חיות רחבה.התאום בין שבה לקרספו היה מדהים ואחד המהלכים הטיפשיים של מילאן היה לוותר על קרספו.זלאטן אכן יותר מוכשר מטורס אבל קודם צריך למצוא את הבן אדם שיחנך אותו ואפילו קאפלו לא הצליח.

15. eman Member

מילאן לא וויתרו עליו...קרספו רצה מאוד לחזור לאיטליה אבל מוריניו לא שיחרר אותו.