:aa1: אתה רוצה להגיד לי שגליאני לא עשה כלום? מה גליאני עשה? :aa1: ועוד דבר- יש פה ידיעה שיובה דורשת על זלאטן 40 מיליון יורו. הנה הקישור מישהו יכול לאשר לי את זה? כי נראה לי שזה סתם בולשיט...
זה נכון, יובה דורשת עבור איברהימוביץ' 40 מליון דולר..ככה פרסמו בגזאטה היום הוא לא שווה חצי מהמחיר לדעתי. http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/...tolaudisa.shtml
הם יכולים לדרוש עד מחר. אני לא רואה משוגע שיציע 40 מיליון יורו על זלאטן. אני חושב שתג מחיר של 20 מיליון יורו זה סכום הוגן למדיי.
איזה מוזר זה??? אומנם הוא יחסית צעיר (הוא בן 25 עוד מעט) אבל 40 מיליון יורו? חוץ מזה- השנה הוא לא הפגין יכולת טובה כל-כך ביובנטוס.
ברסה לא תוותר על רוני.. ומילאן לא תוותר על קאקא אין למה להשקיע כל כך הרבה כסף בקישור שאין לנו למה לחזק אותו להביא חלוץ זה יותר נחוץ
אממ...מה אומרים? :aaarofl: :aaarofl: -שוב העיתונות הספרדית מפרסמת שקרים, חבל להם. כל העולם כבר לא מאמין לידיעות שלהם! -לדעתי קאקה גם יותר מתאים למילאן מאשר רונאלדיניו וגם יותר טוב ממנו כעת.
אני אישית את הכסף הזה היתי מעדיף להשקיע על טורס ובופון אגב ארסנל מוכנה להיפרד מאשלי קול תמורה ל 18 מיליון יורו אני אומר מילאן צריכה לינסות להביא אותו
[אני בכוונה מצטט את עצמי] באתר מילאן-ישראל כותב מנהל הפורום (רן) שכל הידיעות והשמועות על מעבר של רונאלדיניו למילאן זה רציני ביותר וזה לא סתם בולשיט! מסתבר שטעיתי... טוב, OK, בקיצור--- מה דעתכם על מעבר של רונאלדיניו למילאן ועל האפשרות שזה יבוא על חשבון קאקה? http://img102.imageshack.us/img102/2619/ronaldinhio2xz7.Xxx דרך אגב הוא שובר למילאן את סטיגמת הקבוצה עם השחקנים הכי יפים בעולם! באמת הייתם רואים אותו ברוסונרי???
לדעתי זה יהיה בנוסף לקאקה רוני וקאקה יהיה שילוב מפחיד ועוד עם גילארדינו בחוד ההתקפה שלנו לא תחלש כמו שחשבנו בתהחלה עם עזיבתו של שבצנקו. זה יכול להראות ככה דידה-בונרה,נסטה,קאלדזה,אודו (אם יבוא)-פירלו ,גאטוסו,סידורף,רונלדיניו וקאקה-גילרדינו. ואפשר לשלב בין בין שחקן קישור לעוד חלוץ,מין רוטציה כזאת שתתן לקשרים מנוחה.
כנראה שלא הבנת אז כמה דברים: 1)רונאלדיניו יישאר בבארסה וקאקא במילאן 2)לפי השמועה קאקא יעזוב לריאל ורונאלדיניו יבוא למילאן,לא שניהם במילאן.
כנראה שאתה לא הבנת כמה דברים: 1)אם רונלדיניו יבוא זה לא יהיה במקום קאקה בשום פנים ואופן מילאן לא תשחרר את קאקה ועוד בעד רונלדיניו,אני לא מתייחס לשמועות. 2)לא אמרתי שהוא יגיע,אמרתי שאם הוא יגיע זה יהיה בנוסף לקאקה והשילוב ביניהם יהיה טוב.
אני לא רואה את אנצ'ילוטי שם את בונרה כמגן שמאלי, אם אודו בא הוא יהי מגן ימני ובנורה כנראה יכנס לעמדת הבלם ביחד עם נסטה ופאבלי/סרג'יניו יהיה כגמן שמאלי. אני מעדיף לראות את קאקה בעונה הקרובה, אם כבר רונלדיניו בא אז בעד כסף, אני מעדיף את קאקה על פני רונלדיניו, אני לא רוצה סטאר במקום סואר, ועוד תתארו לעצמם קאקה ורנלדיניו בקישור של מילאן מדהים, למרות שאין כמעט מצב שזה יקרה. אבל אני גם לא מאמין שברסה תשחרר את רונלדיניו, גם רולדיניו אל ממש רוצה לדעתי לבוא למילאן.