האמת? זה היה די צפוי שהוא יפצע בשלב כלשהו.. לא האמנתי שרונלדו יוכל להישמר היטב מפציעות בייחוד בליגה האיטלקית שהיא ליגה מאוד אגרסיבית.. אבל אני מאמין שגם בלעדיו נשיג את המקום לליגת האלופות..
אני לא מבין למה כלכך אתם דואגים, הקבוצה שלכם התחילה לשחק טוב, והיא יכולה להבטיח את מקומה בליגת האלופות גם בלי רונאלדו, אז אין מה לדאוג.
אף אחד לא מודאג לגבי המקום הרביעי, אני בטוחה שגם בלי רונאלדו נצליח לשמור עליו, אבל הפציעה הזאת סתם עושה טעם רע לסיום העונה של רונאלדו. סופסוף הוא התחיל לפרוח ועכשיו שוב באה לה פציעה. מזל לפחות שהיא באה בסיום העונה ולא באמצע העונה. אגב, ידוע מה מצבו של מלדיני כרגע? אם יש סיכוי שהוא יהיה כשיר לגמר?
מה זאת אומרת? יש סיכוי שהוא לא ישחק בגמר? הפציעה שהיתה לו באולד טראפורד לא ממש רצינית. הוא היה אמור לעבור ניתוח אבל הוא דחה אותו למועד אחרי הגמר.
יש סיכוי שהוא לא ישחק בגמר. קראתי את זה באתר של מילאן אם אני לא טועה ואם זכור לי טוב שגיא כהן אמר באיזה שידור משחק של מילאן שמלדיני עלול להחמיץ את הגמר. מצד שני, אם הוא דחה את הניתוח למועד אחר לאחר הגמר, אולי זה אומר שהוא כן ישחק? בקיצור, השערות כרגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בקיצור לא משנה מה, אם קאקה והחבורה יספקו את הסחורה, יהיה מי שיניף את הגביע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
הוא לא שחקן כזה חשוב. אחרי המשחקים נגד באיירן חשבתי כמוך, אבל לאחר מכו הבנתי שלא משנה מי מהבלמים שלנו יעמוד ליד נסטה, הוא יראה טוב (ע"ע קלאדזה נגד היונייטד). אבל למרות זאת, שיתפוצץ העולם מצדי רק כדי שמאלדיני ישחק בגמר ויניף את הגביע. כל כך מגיע לו לפרוש ככה (הלוואי). ד"א, עצובה החתימה שלך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
בשביל מלדיני זה יהיה חלום שמתגשם , לזכות בליגת האלופות ככה בסוף הקריירה , הוא תיכנן שזה יקרה ב2005 , אבל כולנו יודעים מה קרה . )= אגב... אני חדש ישן פה... וגם אני אוהד מילאן! שרוףףף! בקשר לרונאלדו , הפציעה שלו תמשך למשך זמן ארוך ? FORZA MILAN!!!
פיפו, תראה שוב את המשחקים נגד באיירן ואת המשחק באולד טראפורד. התרומה של פאולו היא עצומה, גם בבחינה המקצועית וגם בבחינה המנטלית. כשהוא על המגרש הקבוצה הרבה יותר טובה ובטוחה בעצמה. החתימה? כן...יש לי הרבה תמונות עצובות מאותו ערב נורא, אבל עוד שבוע וחצי התמונות יראו אחרת! אופיר, קודם כל ברוך הבא! בשביל מאלדיני זה יכול להיות סיום נהדר לקריירה עם ליגת אלופות, אבל להגיד חלום שמתגשם? קשה להגיד על שחקן בן 39 שהשיג כמעט כל דבר בקריירה (חוץ מהצלחה עם האזורה...) שהוא מגשים חלום. רונאלדו אומנם לא נפצע בצורה מאוד רצינית אבל ההיעדרות תימשך 3-4 שבועות ולכן הוא גמר את העונה.
מאסימו אמברוסיני האריך את החוזה שלו בקבוצה עד לשנת 2010 ובכך שם קץ לשמועות על מעבר לפיורנטינה. צעד חיובי לשם שינוי בקבוצה המתסכלת שלנו שהאריכה את החוזה לאחד משחקני הבית הבודדים שנותרו ושתמיד היה שם עבורנו והשנה חווה סוג של לידה מחדש עם יכולת נהדרת בהרבה משחקים. רק שיימשך. עכשיו נותר רק נסטה. קאקה ביקש מברלוסקוני להביא את השפן מבארסה ואת בוגדנוב מאנגליה.
קאקה איכזב אותי בענק, הוא אמור להבין מה הקהל מרגיש לגבי הבוגד, לא משנה כמה טוב הוא יהיה בשבילנו, די הגיע הזמן להמשיך הלאה ,ולהביא מישהו צעיר בסגנון של הונטלאר,טורס או טבז. בקשר לרונאלדיניו, אני יודע שאם הוא יבוא הוא יהיה טוב ונאהב אותו והכל, אבל הקישור שלנו מצוין,ובכסף שנביא אותו עדיף להביא שוער+שחקן הגנה+חלוץ. וב120 מיליון יורו אפשר להביא אותם ברמה גבוהה.
חח קאקא הוא מנהל במילאן מה זה הבקשות האלה מבורלסקוני, קאקא אחרי הכל הוא לא זה שישלם על בוגדנוב והשפן.
טוב שהאריכו לאמברו את החוזה עד 2010 אחרי כל השמועות שהיו לגביו, העונה באמת חל שיפור גדול אצלו מאז שהוא חזר מהפציעה וחוץ מהתרומה שלו שלו בשערים שנתנו למילאן נצחון, גם בקישור האחורי הוא עשה עבודה טובה עד כה. עכשיו מה שבאמת נותר זה לחכות להארכת חוזה של סנדרו, כבר חודשים אני שואלת את עצמי מתי יאריכו לו כבר את החוזה, לאחר שהאריכו כבר לחצי מועדון בערך.
חחח אהבתי את הכינוי הזה בוגדנוב, אגב ההנהלה של מילאן מתחילה לחשוב ולעבוד ולעשות ת'דברים הכי טובים והכי נכונים למען הקבוצה. בכל מקרה "בוגדנוב" לא אופציה טובה, צריך לחפש מישהו יותר צעיר, הרי אלסנדרו רוסינה או פאציני יותר טובים ממנו.