מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏17/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה גם שלשבה אין יותר מה להציע. חלוצים בגיל הזה כבר לא יתנו דפוקה כמו שחלוצים צעירים נותנים. קילומטרג' גבוה של חלוצים מידי משחק הוא דבר חשוב, כי הם גורמים לבלמים להתעייף. מילאן לא צריכים להביט אל העבר (שבה), וצריכים להביט אל העתיד (אטו?).

2. Andrea21 Member

נכון שאין לו מה להציע יותר והוא לא אותו שחקן,אבל הנקודה היא שגם אם הוא היה אותו שחקן,ואפילו יותר טוב ואפילו צעיר ב5 שנים,לא רוצים אותו חזרה בקבוצה,שינגב תתחת על הדולרים של אברמוביץ ויראה את מילאן מניפה את גביע אירופה לאלופות ב23 ביולי אם לא יהיו הפתעות.

3. Raulito Madridista

חדשות רעות למילאן: רונאלדו נפצע וגמר את העונה

http://img261.imageshack.us/img261/8286/recorte1il1.Xxx

תמיד יש פעם ראשונה. רונאלדו נפצע בפעם הראשונה במדי מילאן.

רונאלדו שהגיע למילאן בחודש ינואר מריאל מדריד וכבש כבר חמישה שערים בקבוצתו החדש ושמר על יציבות מבחינת הפציעות, חזר לסורו ושוב נפצע. הברזילאי נפצע באימון מילאן וייעדר כחודש - גמר את העונה. למרות הבשורה המצערת, רונאלדו לא יכול לשחק גם ככה בליגת האלופות כיוון שעשה זאת עם ריאל מדריד בתחילת העונה, ונראה שמילאן הבטיחה את המקום שלה בליגת האלופות.

חבל שדווקא זה קורה כאשר רונאלדו התחיל לפרוע את השטרות במילאן והציג יכולת טובה. אני מקווה מאוד שבעונה הבאה הוא לא ייפצע ונראה אותו נותן שנה פחות או יותר ואז נבחן את היכולת שלו. במילאן הוא היה הרבה יותר טוב מאשר בחצי העונה בריאל מדריד. הפציעות גמרו לרונאלדו את הקריירה ומנעו ממנו אולי להיות החלוץ הטוב ביותר ששיחק כדורגל בעידן המודרני.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/07
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר שיפגע במילאן לקראת הגמר , רונאלדו איכשהוא עוד הווה רוטציה לחלוצים האחרים שכן יכולים להיות בצ'מפיונס וזה עזר במשהו למרות שלא החלוצים הביאו את מילאן לגמר..

5. מיכל3 Member

כמה חבל, דווקא כשרונאלדו חוזר לעצמו ונמצא בכושר טוב זה חייב לקרות, כבר חשבתי שנזכה לראות אותו מסיים עונה שלמה ללא פציעה רצינית, מסתבר שטעיתי. הפנומן מאוד עזר לנו בליגה, אפשר להגיד שהוא החייה את ההתקפה המילאנזית מאז שהוא הגיע וכמו שריבאלדו אמר, אין לי מושג מה אנצ'לוטי מתכוון לעשות בהתקפה עכשיו עד הגמר. אולי לא תהיה לו ברירה עכשיו והוא יתחיל לשתף סופסוף את פיפו גם במשחקי הליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

למרות שאני מנסה להיות אופטימית, באתר הרשמי של מילאן לא הזכירו על זה שהוא נפצע ויעדר זמן רב מהמגרשים. אמרו רק שהוא בספק למשחק מחר בגלל כאב באיזה שריר ברגל. הלוואי והוא יעדר רק מחר וחומרת הפציעה לא תהיה רצינית כ"כ כמו שאמרו באתרים אחרים.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קריטי ולא דרמטי כמו שעושים מזה. בכלל, אני לא אוהב שמזכירים את המונח 'גמר את העונה' כשנמצאים פחות מחודש וחצי לפני סיום העונה. כל שחקן שיפצע עכשיו ל-3 שבועות הרי 'גמר את העונה!'.

7. צ'וצ'ו קמביאסו Member

חח גאטוזו אמר שהכדורגל של ליברפול פרימיטיבי והם משחקים כמו חבורת דינוזרים כמו ששחקו בליגה האיטלקית לפני 10 שנים, אז ג'ררד מליברפול אומר הוא כולו דיבורים הוא נראה אגרסיבי אבל הוא מפוחד כמו חתול קטן.

ממש לוחמה פסכלוגית ממש זה ישפיע על התוצאה בגמר, הם חושבים שהם מוריניו.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לליברפול ומילאן לפני הגמר ההוא לפני קצת פחות משנתיים לא הייתה שום יריבות מהסיבה הפשוטה ששני המועדונים לא נפגשו מעולם במשחקים רשמים באירופה.אך נראה כי הגמר בעוד קצת יותר משבועיים יקבל משמעות כפולה ומכופלת לא רק בגלל מה שקרה באיסטנבול אלא גם מה שקורה עכשיו לפני המיקרופונים.לפחות אפשר להאשים את הצהובונים האנגלים שמתחילים במלחמה הזאת כבר עכשיו ושופכים הרבה חומר דליק על העסק כולו.
    באוטוביוגרפיה של סטיבן ג'רארד,הקפטן של האדומים ממרסיסייד רשום על רינו גאטוזו: "אף פעם לא הייתי מודאג מנוכחותו,לא לפני המשחק,לא בזמן המשחק ואפילו לא אחרי.האנשים מעריכים אותו רבות,אבל אני לא יודע למה.הוא רק נראה אגרסיבי והוא מפחיד כמו חתלתול."
    הציטוטים ממשיכים לצאת מהספר המלא אמוציות של הקפטן ממערב אנגליה: "אני נשבע לכם שזה לא מזיז לי לשחק נגדו כל שבוע,זה לא בריון שעושה רע.חוץ מזה,התרומה שלו למשחק,תסתכלו,הוא אף פעם לא נותן מהלכים מכריעים,בקושי מבקיע שערים.מילא אם כבר קשרים שמפחידים אותי הם בסגנון רונאלדיניו,ריקלמה,קאקה.גאטוזו משחק בשביל הקהל,עושה תנועות,הוא אמוציונאלי כמו בתאטרון.שחקנים מסוימים של מילאן לעגו אחרי המחצית,גם גאטוזו.הגעיל אותי כל החגיגות האלה עם הידים למעלה שהם הראו לחברים ולאוהדים שלהם.בני זונות צעקתי בתוך חדר ההלבשה,הם חשבו שהכל נגמר,אבל הם טעו."
    http://i.eurosport.com/2007/05/04/354849-1979264-458-238.Xxx

אחרי המשחק מול מנצ'סטר יונייטד ביום רביעי בערב,עיתונאים אנגלים הגיעו לרינו עצמו ולשאול מה לו יש להגיד בנושא: "יש לי ולנו עוד 20 ימים להתכונן לסטיבן ג'רארד ולקבוצה שלו,אני לא יכול לחכות כבר לרגע שאסתכל לו בעינים עמוק לפני המשחק.אבל אל תשכחו שזה יהיה מילאן-ליברפול,לא גאטוזו נגד ג'רארד.והוא עצמו גם מגזים שאומר שממש חגגנו במחצית." ואלו עיתונאי המירור והסאן,הידועים בצהוב של התוכן הפרובוקטיבי שלהם.עוד סופר בתקשורת האנגלית על החתלתול הקלאברזי שלא מכבד את האדומים ואת המשחק של רפא בניטס כשהוא מתאר אותו כ"פרהיסטורי".גם רשום כי במילאן חושבים שמנצ'סטר יותר חזקה וטובה מליברפול.
    המאמן הספרדי עצמו התחיל במלחמה הפסיכולוגית הידועה שלו: "זה הגורל של כל הויכוחים דרך התקשורת והעיתונים,אני מצפה לעוד הרבה כאלה לאורך השבועות הבאים.אני רק מבקש לדעת כמה פעמים גאטוזו עצמו ראה את ליברפול משחקת.אולי רק מספיק להזכר באיסטנבול כדי להתחיל לדאוג."
    אתמול,אחרי שהעיתונות באנגליה התחילה עם כל זה,סטיבן ג'רארד עצמו דרך האתר הרשמי של הקבוצה ממרסיסייד שפך מים על האש שנדלקה: "אנחנו יכולים לחזור מאתונה עם הגביע שוב,אבל יהיה לנו מאוד קשה נגד הקבוצה הפנטסטית הזאת.הייתי בטוח שנפגוש את מנצ'סטר יונייטד השנואה,אך הופתעתי מאוד.מילאן שיחקה נהדר והגיע לה להגיע הכרטיס לגמר,יש להם שחקנים גדולים שעובדים המון,כמו גאטוזו."

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/07
  9. צ'וצ'ו קמביאסו Member

נו אז בסוף תיהיה סולחה ג'ררד פירגן בסוף לרינו גאטוזו, אני בטוח שעם ליברפול יקחו שוב את הגביע, גאטוזו לא יסבול את האנגלים חח, חובת ההוכחה היא על מילאן כי היא צריכה להחזיר לעצמה את הגביע, לליברפול אין מה להפסיד פה היא גם ככה פחות טובה ממילאן, רוב הסכויים נוטים למילאן וזה ברור.

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גאטוזו במילא לא סובל אנגלים כי הוא אוהב סקוטים.אישתו סקוטית ממוצא איטלקי והוא בילה שם יפה בגלאזגו,זה גם עזר לנו למוטיבציה מול סלטיק! :aaa021:

11. AC Milan lover Member

Raulito היה טעות בכתיבה שלך רונאלדו כבש עד כך 7 שערים ולא 5 כי אני זוכר שהוא כבש פחות מגילא ב 5 שערים וגילא כבש עד עכשיו 12 אז 12-5=7 שערים

12. uri מנהלים

בעניין רונאלדו, מדובר בעיסקת חבילה, חלוץ נהדר, אבל גם אחד שמרבה להיפצע.

בכל הקשור לגמר ליגת האלופות, אז כבר מזמן לא הייתי בטוח בניצחון ככה. מילאן כמו לפני שנתיים קבוצה פי שלוש טובה יותר מליברפול, רק שהשנה הצד המנטלי של הנקמה והרצון האז לצידם של האיטלקים. ככה שליברפול נשארת ביידים ריקות מבחינתי.

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

האמת היא שאני חושב בדיוק כמוך והייתי רוצה להתבטא ככה.
    אבל בכל זאת, אחרי מקרים כמו באיסטנבול ובריאזור, אסור לי להוציא מילים כאלה.

14. מיכל3 Member

גם אני מרגישה וחושבת בדיוק כמוכם, אבל כמו שאיתי אמר..אחרי מה שקרה בגמר האחרון נגדם והטראומה בריאזור, שום דבר לא בטוח.

עדכון לגבי רונאלדו-יתכן שהפציעה פחות חמורה ממה שחשבו והוא עשוי להעדר כשבועיים (+-) ולא כחודש, ז"א עד סיום העונה כמו שחשבו. נקווה לפחות שהוא יוכל לשחק באמת בשני המחזורים האחרונים.

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

האמת היא שזה לאכבר לא כל כך קריטי מה קורה עם רונאלדו.
    חסרה לנו נקודה לפי מה שהבנתי כדי להבטיח את ליגת האלופות ונשיג אותה גם בלעדיו.