אני לא מבינה למה אנצ'לוטי אנטי גורקוף. הוא ממש עיוור בנוגע לסיידורף, כולם רואים כבר שסיידורף ממזמן מעבר לשיא ורחוק להיות ממה שהיה בעבר ה"מנוע" של מילאן. למה לא לתת הזדמנויות לגורקוף? מהמשחקים המעטים שהוא שיחק הוא הרשים ורואים שמדובר בכשרון גדול. אם הוא ימשיך לחמם את הספסל עד סוף העונה, אני לא יודעת אם הוא ימשיך בקבוצה גם עונה הבאה.
באמ תלא ברור למה הוא מיתעלם מימנו. אני גם לא מבין את היתעקשות שלו על ברוקי,שחקן בינוני מאוד,אפילו פחות מיזה.. אפשר להוריד את סיידרוף לתפקיד של ברוקי ולשים את גורקוף,ככה גם הוא יצבור קצת ניסיון ודקות משחק,חבל שכזה כישרון ילך לאיבוד בספסל של מילאן.
לא רק אתה, גם אני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , נכון שהוא לא אותו סיידורף של העונות הקודמות אבל ביחס למילאן של העונה אין ספק בזה שהוא משחק טוב ויציב.
למרות שקאקא בליגה לא ממש מרשים העונה בליגת האלופות הוא פורח. מילאן צריכה לקוות שהוא ימשיך בכושר הכיבוש הנהדר שלו באירופה העונה (5 שערים).
יש פה מישהו שמופתע מה-0-0 של מילאן אמש בגלאזגו? אני לא חושב... מילאן הגיעה ל2-3 מצבים טובים מאוד מול השער, אבל כצפוי לא ניצלה אותם כראוי, ג'ילארדינו איכשהו מצליח לא להכניס את הכדור כאשר הוא אחד על אחד מול השוער. גורקוף גם החמיץ הזדמנות מצוינת, לאחר נגיחה חלשה, וגם גאטוזו שהגיע למצב טוב מול השער, לאחר פריצה נהדרת של יאנקלובסקי, בעט ליד הקורה והחוצה. משחק שלישי ברציפות שמילאן לא מנצחת במסגרת ליגת אלופות...תוצאה סה"כ לא רעה, אני מאמין שבמשחק הבא מילאן תשחק הרבה יותר התקפי בביתה, עם יותר מוטיבציה לניצחון, וגם תנצל את ההזמדנויות שלה לעומת אתמול. אגב אפשר לציין לטובה את קאלאץ' שהיה בסדר גמור אתמול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx . והצ'אנל4 מפרסם, שרונלדיניו שהוזכר כמעועמד להגיע למילאן, לא רוצה להאריך את החוזה שלו בברסה, לאחר שהברזילאי רוצה שכר של 8.5 יורו לעונה, מה שלפחות כרגע מונע ממנו הארכת חוזה בברסה, מה שכנראה יגרום למילאן לפנות לברסה בכדי להביא את הברזילאי לרוסונרי. בנוסף מתפרסמים שמועות שאולי הברזילאי יעשה את הדרך למנ'צסטר יונייטד, וכרסטיאנו רונלדו שמחוזר על-ידי הקטלונים יעשה את הדרך ההפוכה.
אני חושב שלפי איך שמילאן שיחקה, היא לא באה לשחק על 0-0. היא הניעה כדור יפה והראתה מגמת התקפה. בסך הכל יצאנו עם תוצאה טובה בסופו של דבר. תחושותיי מלפני המשחק נשארו אותו דבר, סלטיק לא תעשה לנו בעיות ואנחנו נעלה לשלב הבא.
לפי המערך של אנ'צלוטי הוא כן בא לשחק על תיקו לדעתי. שני קשרים דפנסיביים וחלוץ אחד. אבל זה לא כ"כ משנה, תיקו זו גם תוצאה טובה ומילאן צריכה לעלות לשלב הבא. מה שבטוח, אני לא צופה למשחק קל במילאנו וצריך לקוות שההגנה תעמוד במשימה ולא תחטוף שער חוץ. עד עכשיו לא הבנתי למה קלאדזה שיחק במקום בונרה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אני חושב ש 0-0 תוצאה טובה אבל אם זה היה תיקו עם שערים היה יותר טוב אני חושב שמילאן נגד כמעט כל הקבוצות משחקת בחוץ על תיקו ובבית היא עושה חיים קשים לקבוצות האחרות טוב שהתיקו היה בחוץ . קראתי באלג"זירה שמילאן היתה אמורה להביא את שחקן מ רימיני בליגה השניה שמו פוריסו אבל הוא נפצע והמשא ומתן נעצר עד שיהיה בריא . גם קראתי על שמילאן תחליף בקיץ את דידא ו גילארדינו תמורת בופון . ויש עוד שוער על הקוונות של מילאן הוא שוער צ"סקא מוסקבה " אקנפיף" תראו אותו היום על הדשא של ישראל במשחק של חיפה.
שלא בפעם הראשונה, מילאן העדיפה לסגור משחק בחשדנות ולסיים בחוץ בתיקו רק כדי להעביר את ההכרעה אליה. אני די בטוח שהיא תצליח במשימה, ממש כשם שעשתה בשנים עברו. גם אם לא יהיה קהל בסאן סירו, מילאן קבוצה עדיפה מכל הבחינות על סלטיק ואין סיבה שתיכשל דווקא בבית.
אאכן, ולהוסיף לכך גם את העובדה שסלטיק הפסידה בכל משחקי החוץ שלה בתולדות הצ'מפיונס פרט למשחק אחד שגם הוא נגמר בתיקו, עושה רושם שלבהויס אין הרבה סיכויים. אני אמור להגיד עכשיו שליגת אלופות זה ליגת אלופות,מילאן של השנה היא לא אימפריה,שער חוץ אחד של סלטיק והכל נפתח ושהכל יכול לקרות, אבל במקרה הזה זה כל כך obvious שאני מרשה לעצמי להחשיב את מילאן ברבע כבר מעכשיו.
אוי ואבוי, אני רק מקווה שהשחקנים או כל מי שקשור למועדון לא יבואו בגישה כזאת. שום דבר לא ברור, כמו שאמרת..שער חוץ אחד (דבר שלא קשה כ"כ להשיג השנה נגד מילאן) יכול לשנות את כל העסק ולגמור לנו סופית את העונה בכל המפעלים. מילאן חייבת ללכת על התקפה במשחק הזה, אני מקווה שהמאמן הפחדן שלנו יפתח הפעם עם שני חלוצים וימשיך לתת קרדיט לגורקוף בקישור.