מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Jul 17, 2006.

1. MHFC Member

http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/02/02/0JCU2QFM--280x190.Xxx

בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. מיכל3 Member

איזה אושר על פניו של גליאני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    נותר רק לאחל לו בהצלחה ושיגשים באמת את כל מילותיו מהראיונות האחרונים שלו הקבוצה.

אם מסמכים סה"כ את חלון ההעברות 2007, אפשר להגיד שאפשר להתעודד קצת עם ההחתמה של אודו ורונאלדו, אבל מאכזב גם שרכשנו שחקן דיי אנונימי-גרימי (באופן יחסי אנונימי) והיינו חייבים גם מגן שמאלי וקשר. אבל אין מה לעשות, נחכה לקיץ הקרוב..נקווה שהפעם גליאני וברלוסקוני לא יחיו בבועה שלהם שלא צריך רכש (ולא יביאו שחקנים אנונימים) ושעונה הבאה נראה הרבה יותר טוב. אני מקווה לפחות שבטווח המיידי עם אודו בהגנה ורונאלדו בהתקפה נהיה פחות אנמים ויותר יציבים בהגנה והכי חשוב-להבטיח את המקום הרביעי לעונה הבאה.

Last edited: Feb 2, 2007
  3. uri מנהלים

זה "הצ'יצ'ינג" שמבריק בעייניו. עם כל הכבוד ליכולות של רונאלדו על הדשא, חלק גדול מהעסקה, הרעש מסביב והיחס של מילאן כלפי המהלך כמו באתר הרשמי של המועדון הוא עיסקי לכל דבר. אני די בטוח שחולצות של מילאן עם רונאלדו עליהן כבר נחטפות כמו לחמניות חמות.

4. FoRzA MiLaN for ever Member

הזכרת אנג'לוטי וההדחה,ולפי מה שאני רואה אתה אוהד רומא,ואם ראית את המשחק,אתה יכלת לראות את אנג'לוטי המטומטם,עולה עם הרכב של מחליפים מול קבוצה חזקה מאוד,שעלתה עם הרכב חזק(איזה מאמן יש להם ספלאטי)

בנוגע לדידה:מילאן צריכה שאבייטי יהיה שוער ראשון שלה אחרי שיחזור מההשאלה,ולמכור את דידה,הוא לא רוצה להאריך חוזה לא צריך.

ובנוגע לסטורארי בליגה הוא יכול להחחליף את דידה,אבל בליגת האלופות הוא לא שוער שמתאים לנו,הוא לא היה מעולם במעמד הזה.

5. FoRzA MiLaN for ever Member

סטורארי לא שוער יותר טוב מדידה,ואני לא מבין איך אתה חושב על דבר כזה בכלל.
    לדידה יש יותר ניסיון,הוא שיחק במעמדות יותר טובות,וקבוצות גדולות רודפות אחריו,צ'לסי חיזרה אחריו,ואם מילאן תמכור אותו,אז הם יינסו לקנות אותו,כי פטר צ'ך לא טוב אחרי הפציעה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה החרטה הזה???
    צ'ך רק חזר מהפציעה, ובינתיים לא מראה יותר מדי נזק ליכולת שלו. דידה לצ'לסי? ממה שאני זוכר הכי קרוב שהוא הגיע מחוץ למילאן זה לקבוצה בברזיל...

7. איתיוש Member

לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שרונאלדו דווקא יהיה טוב במילאן. אחרי שעזב את ריאל מדריד, הוא פוגש חברים חדשים, והכי חשוב: הוא פוגש מאמן שבונה עליו. רונאלדו בהחלט אחד החלוצים הגדולים בהיסטוריית הכדורגל, ואני מאחל לו הצלחה רבה.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון,לקורינתיאס.

אני מקווה שאתה צודק,רונאלדו בכושר טוב זה תמיד חוויה,ואין ספק שאם הוא יצליח להיכנס לכושר טוב מילאן רק יהנו מימנו,וגם אנחנו.

9. MHFC Member

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

11. מיכל3 Member

בהחלט מהלך טוב מאוד של ההנהלה. זה גם פוסל סופית את כל השמועות שטענו שגאטוסו רוצה לסיים את הקריירה בריינג'רס.

12. FoRzA MiLaN for ever Member

גאוטוסו שחקן נשמה,ףזה טוב שהוא האריך חוזה,באתר של מילאן רשמו שגאוטוסו חתם עד גיל 33 אז נראה לי שהוא יפרוש שם.

13. MHFC Member

לפי מה קראתי היום בצ'אנל4, מילאן כנראה לא תשחקבאיצטדיונה הביתי בסן- סירו במסגרת ליגת האלופות נגד סלטיק ב-7 במרץ, ותשחק באיצטדיון אחר. ולא רק מילאן, זה כולל גם את השכנה אינטר שמשחקת בסן-סירו. בינתיים האופציות של מילאן לשחק באחד מן האיצטדיונים בשוויץ או בצרפת עולות השמועות, במידה ומילאן לא תורשה לארח את משחקה הביתי בסן- סירו נגד סלטיק. במידה ואינטר לא תורשה לשחק בסן-סירו כנ"ל, האופציות עולות שאולי היא תארח את משחקה הביתי נגד ולנסיה ב-21 בפברואר באיצטדיונה של פלארמו או של גנואה.

14. מיכל3 Member

ג'ניה, לפי מה שקראתי בצ'אנל 4 לפני מספר דקות, רשום שם שמטרסה מתעקש שהמשחקים בצ'מפיונס ישוחקו בסן סירו ולא באצטדיון של קבוצה איטלקית אחרת ובטח שלא באצטדיון במדינה אחרת. מחר תהיה לגבי זה תשובה סופית..לפחות אמורה להיות תשובה סופית. נקווה שלפחות במשחקי הצ'מפיונס נוכל לשחק בסן סירו עם קהל מופחת או משהו.

15. מיכל3 Member

מזל טוב לריקי קאקה שקיבל אתמול אזרחות איטלקית ומעכשיו והלאה איטלקי לכל דבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

שאלה-לפי מה שזכור לי, באיטליה אין הגבלת זרים. האזרוח שלו יכול לעזור בעיקר במקרים שהיו עם אוליביירה\קסאנו וכד'?

Last edited: Feb 13, 2007