מילאן האיטלקיה היחידה שנשארה עד כה באירופה: בגמר!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏28/7/06.

1. As Roma Member

מחר המשחק בין רומא לולנסיה.
    רומא עם 3 נקודות מתוך 3 נקודות.
    משחק ראשון עשינו 4-0 נגד שחטיור.

גולים של טאדיי, טוטי, דה רוסי, פיזארו. (איזה שער קטלני של פיזארו..)

לפי משחק שעבר התחלנו טוב בליגת האלופות ונקווה להמשיך ככה...
    ולמי שיגיד "במחצית הראשונה לא היינו טובים" זה נכון אבל אין מה לעשות, העיקר הוא שניצחנו את המשחק.

בעיה קטנה שהייתה לנו היא הטקאלים..
    :aa1: לשחטיור היו 31 טאקלים לנו היו 20 טאקלים מוצלחים.. מה שאומר שאיבדנו יותר מדי כדורים.. צריכים יותר שליטה בכדור.

:aa1: היו מסירות בין פאנוצ'י לטאדיי ומשם רוב המשחק פעל.. אנחנו באמת צריכים לתפוס אגף ומשם להיכנס בולנסיה.

:aa1: ולנסיה לעומת זאת לא עשתה הרבה מסירות.. אני מדבר איתכם על כזה דבר.. 2 השחקנים שהעבירו הכי הברבה כדורים ביניהם העבירו רק 7 מסירות ביניהם, זה ממש קצת, לעומת 15 של טאדיי ופאנוצ'י, ובמשחק הליגה נגד סיינה הייתה בין מאנצ'יני לטונטו הערבה של 17+ מסירות ביניהם.

לא רק לרומא הולך בליגה.. ולנסיה מקום שלישי, קצת אחרי ברצלונה וריאל מדריד... אותו מספר נקודות, הפרש שערים הוא שמשנה את העניין...
    אסור לזלזל בהם, וכמובן שאף אחד לא מזלזל, אבל עם תיקו מול ברצלונה יהיה קשה לנצח את ולנסיה.
    ונצטט משפט מפי ריקארד.. "אף פעם לא קל לשחק מול ולנסיה"

בד"כ ולנסיה לא מפגיזים ולא חוטפים הרבה שערים.
    במשחק מול רומא הם יסתפקו ב 1-0 קטן שיביא להם שלוש נקודות.
    רומא לא רוצים לאבד נקודות יקרות לכן כמובן ינסו לנצח את המשחק הזה, הבעיה היא שהמשחק בולנסיה, ויש להם סגל מעולה, משחקיות מעולה ועוד כמה תכונות טובות.

ווינר... :aaa15: :aaa21:

נותנים לולנסיה יתרון.. ניצחון של רומא יקבל 3.65
    לעומת ניצחון של ולנסיה שיקבל 1.75...
    תיקו יקנה 3.05

אז אני אין לי ממש הערכה, המשחק הזה לא הולך להיגמר בקלות, יכולים להיות מהפכים ויכולים להיות פה פנדלים וקרנות וחוצים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

הערכה שלי (אופטימית) 3-2 לרומא
    הערכה שלי (אובייקטיבית+ריאליסטית מהנייר...) 2-1 לולנסיה.

הערכה סופית 2-2

אז שיהיה בהצלחה לרומא.

2. acgadi Member

ליל נגד מילאן
    הסגל של מילאן לא מספיק גדול ולא מספיק חזק בשביל ללכת עד הסוף במפעל.
    הם חייבים להתחזק בלפחות שלושה שחקנים (שניים בהגנה ואחד בקישור) כי הסוף יגיע מהר מהרגיל.
    שחקנים נפצעים בכל משחק, בכל אימון, המזל על הפנים ועוד יותר מעצבן שאין מחליפים מספיק טובים, אנצ'לוטי מנסה לעשות רוטציות מנסה לתת לשחקני ההרכב לנוח ומשלם על זה בנקודות ובמשחקים מאכזבים נגד הקבוצות הקטנות.
    היום נגד ליל הוא יעלה בהרכב יחסית מלא לפחות מהקישור ומעלה אבל ההגנה כמו תמיד פעם זה פעם ההוא והבלאגן חוגג למרות... שמילאן ספגה השנה2 שערים ב7 משחקים.
    ליל שתשחק בלאנס ולא בביתה, שזה המזל של מילאן כי משחקי חוץ אוייי המשחקי חוץ של מילאן, תבקיע 1 ותספוג 2
    ליל 1-מילאן 2 (סתם הימור בשביל הכיף)
    פורצה מילאן!
    קאקה=כדור הזהב של אירופה :aaa7:

3. Jose Mourinho Member

הסגל של אינטר למשחק מול באיירן מינכן:

שוערים: טולדו, ז'וליו סזאר
    הגנה: קורדובה, זאנטי, מאקסוול, גרוסו, מאיקון, בורדיסו, מטראצי, סמואל
    קישור: סטאנקוביץ', פיגו, דאקור, סולארי, גונזאלס
    התקפה: איברהימוביץ', אדריאנו, קרספו

הרכב משוער:
    ז'וליו סזאר; מאיקון, קורדובה, סמואל/מטראצי, גרוסו; זאנטי, דאקור, סטאנקוביץ', פיגו; קרספו, איברהימוביץ'

קמביאסו, רקובה וקרוז פצועים. ויירה מושעה. אורלנדוני, קאריני, קוקו וצ'וטוס נשארו כרגיל מחוץ לסגל.

4. GUTE Member

במקום מנצ'יני הייתי מעדיף לפתוח עם אדריאנו. הוא הציג יכולת לא רעה מול קייבו ואולי כדאי להמשיך איתו ולראות אולי זה לא חד פעמי.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דווקא בניגוד לדיונים פולטיים אני נוטה להסכים איתך בדיוני הכדורגל, אך הפעם לא כך קורה. אדריאנו עדיין עם עודף משקל, ולמרות המסירה היפה והביצוע שהוא עשה באגף מול קייבו (שלא יקרה לעולם מול באיירן), אין סיבה להכניס אותו. הוא איטי, ולא מסכן את מרכז ההגנה של באיירן. קרספו והשוודי בפורמה טובה מאוד, ואין זמן להימורים מיותרים כאשר כבר אבדו 3 נקי'.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/06
  6. GUTE Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

בקשר לכותרת הדיון : מילאן לא מתארחת בפליקס בולאר בלאנס?

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כן,אתה צודק.אבל אני לא ערכתי...

8. saviola Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

בלי עין הרע באיירן נראה הימור לא רע בכלל.

9. Jose Mourinho Member

אתה אומר את זה כאילו אתה בטוח בזה. שאדריאנו נכנס לספרינט עם שחקן/שחקנים ותופס תאוצה, אין שחקן בעולם שיכול לעצור אותו, למרות המשקל העודף שיש עליו בינתיים. איך אמרו בפרופיל שלו למונדיאל: "גוף של שור, דהירה של סוס".
    דוגמאות:
    השער ב-2004/2005 מול אטאלאנטה בחוץ, שניים כאלה על מלדיני ונסטה בהפסד למילאן בעונה שעברה(בשניהם נשרקה עבירה לחובתו שלא בצדק), אחד במונדיאל על ניקו קובאץ'(שניסה לתפוס את אדריאנו במהלך הזה ובסוף נפצע והוחלף), ומול קייבו ביום ראשון. וזה רק במחשבה מהירה.

10. MHFC Member

עוד הפעם אדריאנו מחוץ להרכב.
    כנראה זה בגלל שמנצ'יני לא היה מרוצה מכך שאדריאנו לא כבש מול קייבו, למרות שהוא היה בסדר גמור.

ראיתי מספר קליפים של אדריאנו ואכן יש לו ספרינט מדהים אומנם לא הייתי אומר שכרגע הוא יכול לעשות את זה על חשבון שחקני ההגנה של באיירן, במיוחד עוד כשאדריאנו בכושר רע מאוד, אומנם ברגע שהוא בכושר מצוין הוא עוד מסוגל לעשות את המהלכים שהזכרת, אבל כרגע- לא.
    מול קייבו הוא עשה את המהלך הזה, אבל מול באיירן? לא נראה לי.

על פי הגאזטה זה ההרכב של מילאן לקראת ליל:
    דידה
    יאנקלובסקי, קאלדזה, נסטה, קאפו
    פירלו, גטוזו, סיידורף
    קאקה
    אינזאגי, גי'לרדינו

יכול להיות שאני טועה לגבי ההרכב, אז תקנו אותי במידה וטעיתי.

*אגב גורקוף נפצע באימון ולא ישחק מול ליל כמו שאנצ'לוטי תיכנן לפתוח איתו בהרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/06
  11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

למען האמת אני חייב להודות שלא עקבתי אחרי ההרכבים הצפויים של העיתונים באיטליה,אבל מה זה משנה,קיבלתי את ההרכב הרשמי של אופ"א כבר שעה לפני המשחק.במת"ב {הוט באזורים שפעם היו מת"ב,יש חבילה ערבית ובה ערוץ 130} אני רואה את המשחק במקום להזמין ב7 שקל ושם השדר הערבי מסתבר כאוהד מילאן מובהק! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

בגדול,אני מבין את השינוי של אנצ'לוטי מהערך של היהלום לזה של העץ האשוח.כל כך מתאים לסתום את ליל במרכז המגרש,זה אכן עובד,מספיקה הנוכחות של השלישיה האיטלקית {אמברו,פירלו ורינו} כדי לחסום את הבחורים הצעירים של קלוד פואל.אבל עדיין הם עושים בעיות באגפים,בדיוק איפה שצפיתי שיהיו בעיות למילאן.
    יאנקולבסקי לא כזה גאון בהגנה ובטח שלא קאפו ולכן הקפטן גרגורי טאפורו נותן משחק טוב בצד שמאל וקאדר קייטה השנהבי ביחד עם מתיו שאלמה שגם עוזר ואת כולם מחבר ומתרגם להתקפות,מת'יו בודמר.אבל גם לליל יש בעיה,רואים שהתאום לא כזה מעולה,ופואל מנסה הרכבים כל פעם ולמרות משחק טוב של ניקולה פאוורג {כל כך מוכשר} נסטה איש המשחק.
    ההתקפה של מילאן גם לא משהו,והייתי אומר שהמשחק מאוזן לגמרי למרות ההחזקה בכדור {60 אחוז},כי רוב הזמן ההזדמנויות מגיעות ממצבים נייחים.ההזדמנות הכי טובה ולמען האמת היחידה ב45 הדקות הראשונות,שג'ילארדינו בטעות ירד להתקפה ופתאום קאקה מוצא את עצמו חלוץ,עובר את טוני סילבה אבל כמעט כובש.
    במחצית השניה,למרות שהמערכים נשארו דומים לפתיחה עד הדקה ה70 הכל נהיה יותר פתוח.דידה הצטיין והיה ענק ומנע הפסד מעצבן ומתסכל אחרי כל ההזדמנויות של ליל מטווחים ארוכים והמאכזבים שלא יזמו כמו שהיה צריך,הם קאפו ויאנקולובסקי שעדיף שבונרה ופאבאלי היו משחקים במקומם אפילו וגם להסתכן בדקות הסיום לשים עוד חלוץ במקום קשר אחורי.סיידורף הבקיע שער יפהפה וחוקיסימיסימו בדקה ה50,אבל מחוטו גונזאלס פיליו די אונה בואנה דונה!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    אחרי שפאוורג יצא ויוהאן קאבייה נכנס,זה עשה רק טוב לליל שסיכנה יותר אבל תוצאת תיקו אם לא ניצחון של מילאן היה מוצדק יותר.אודמווינגי היה נוראי,ורק האגפים עבדו אצל הצרפתים.מבאס!

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מילאן איכזבו אותי בצורה שחבל על הזמן,אבל בתור אוהד אינטר אני שמח !

13. GUTE Member

אומנם לא היו גולים במשחק של מילאן, אבל המשחק בקלות היה יכול להסתיים בניצחון. השוער של ליל פשוט נתן הצגה + פסילת שער חוקי לחלוטין למילאן. אבל ככה זה כדורגל.
    לא נורא.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל מילאן היתה צריכה לנצח את המשחק הזה , אבל לא לשכוח שהשופט פסל שער חוקי לרוסונרי .

לא נורא,מילאן תהיה בשמינית הגמר ובזה אני בטוח 100% כי אין אף קבוצה בבית של מילאן שיכולה לעשות לה בעיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/06
  15. ori_pit Member

דעתי מנצ'יני צריך לפתוח בהרכב עם אדריאנו כי פשוט אין מה לעשות הוא שחקן יותר טוב נקודה. השחקן הזה נותן את הנשמה שלו במשחק, משקיע לעומת זאת זלאטן עומד למעלה כמו ליצן ומנסה כל פעם לעשות תרגיל חדש ואח'כ צוחק כמו איזה דביל.
    גם צריך לציין שאדריאנו שיחק טוב נגד קייבו וזה עניין של זמן עד שהוא כובש, ואני חושב שגם קרספו היה מעדיף לפתוח עם אדריאנו ביחד מאשר עם זלאטן כי אדריאנו יותר מפרגן.