מילאן האיטלקיה היחידה שנשארה עד כה באירופה: בגמר!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏28/7/06.

1. מיכל3 Member

פתיחה טובה למילאן במפעל, לאחר נצחון חלק 3-0 על א.א.ק אתונה משערים של פיפו אינזאגי (17),
    ג'ורקוף (41) וקאקה (77, פנדל).
    ללא ספק, ההימור של אנצ'לוטי על ג'ורקוף הצליח לאחר שהבקיע גול יפה, נגיחה נהדרת וכמובן
    שתרומתו של פיפו אינזאגי לא נגמרת. בנתיים החלוץ הנפלא הזה הבקיע בכל המשחקים של מילאן עד
    עכשיו ואין לי ספק שהוא יסיים כמלך השערים של מילאן בסוף העונה ואפילו של הליגה האיטלקית.
    כרגע לאחר המחזור הראשון מילאן נמצאת בראש בית 8 עם 3 נק' ומקום מתחתיה נמצאת אנדרלכט עם
    נק' אחת לאחר שסיימה בתיקו 1-1 ביתי נגד ליל.

מקווה שגם משחק הבא לא יהיו הפתעות ומילאן תעשה את שלה ותנצח.
    Forza Milan

פיפו אינזאגי חוגג את השער הראשון במשחק
    http://img221.imageshack.us/img221/8734/pippoaekwx7.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/06
  2. GUTE Member

לא הבנתי בדיוק את הנקודה. כולה מחזור ראשון. ומה קשור מה עושה קבוצה איטלקית אחת לזו האחרת.

פתיחה חלומית לשחקני הרכש של מילאן, גם אוליביירה בראשון וגם גורקוף הערב עם כיבושים. כל הכבוד וברוכים הבאים.

3. Chievo Member

אני אוהד כל משהו איטלקי לא רק קייבו, התכוונתי שעם הנצחונות של רומא ומילאן אולי נראה קבוצה איטלקית תזכה בתואר אירופי.

בהצלחה ללבורנו, פאלירמו (ואמאורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ) , פארמה ....

FORZA ChIeVo

עריכה:
    בראבו פארמה ניצחון בחוץ, אפשר להגיד בהצלחה בשלב הבתים.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סטאפנו פיולי ממשיך את המגמה של פארמה בגביע אופ"א עם הרכב מאוד משני והרבה מחליפים ועדיין מנצח את רובין קאזאן הרוסית 1-0 משער של דניאלה דסנה,פרמג'אנו אמיתי שנולד בעיר וגדל בקבוצה,עשר דקות לסיום.המערך של הקבוצה האמיליאנית הוא בדיוק כמו עץ אשוח,4-3-2-1 בדומה למערך שהיה נגד טורינו.לפארמה הייתה בעיה עם דרכונים בנוגע ללוקה צ'יגאריני שבסוף פותח בהרכב במפתיע וגם פיליפו סאבי היה על הספסל.
    חלוץ החוד היה זלאטן מוסלימוביץ' השבדי-בוסני,ומאוחריו משחקים ויטאלי קוטוזו ואנדראה גאסבארוני.הרכב מוזר,חייבים להודות.המצחיק הוא גם שרובין קאזאן,שמייצגת את המחוז הטטרי ברוסיה בקושי משחקים אפילו שחקנים רוסים.בשער משחק שוער לטבי,הגנה שכולה מלאה בברזילאים,ארגנטינאים ואורוגוואים,קשר דרום אפריקני,קשר נורווגי,קשר צרפתי שבטח ממוצא צפון אפריקאי ועל הספסל עוד כמה גרוזינים ואוזבקים ואפילו ג'מאייקנים וקוראנים.
    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/457284_BIGPORTRAIT.Xxx
    בעשרים דקות הראשונות,פארמה שולטת יפה במרכז המגרש אבל בלי לסכן את היריבה.אבל לאט לאט,המגנים הברזילאים כמו קאליסטו,ומגן אקס ריבר פלייט,דומינגז עוזרים למארחת להתארגן מחדש.המשחק לא מעניין וסוער במיוחד,אבל רובין בעטה וסיכנה יותר ולוקה בוצ'י מציל כמו תמיד.גם במחצית השניה,אחרי שזלאטקו דדיץ' הסלובני מחליף את גאסברוני זה לא עוזר.בנאשור הצרפתי כמעט הכניע את פארמה בהמשך אבל זה לא גם עוזר כי אחרי בוצ'י יש קורות ומשקופים.עם קצת מזל,זלאטן מוסלימוביץ' עם מהלך אקרובטי מצוין כמעט מכניע את קולינקו הלאטבי שהודף ואז דסנה עם הראש עושה 1-0 עם הרבה מזל.שתי דקות עוברות ואז יש פנדל לחובתו של צ'יגאריני שמכשיל את באיאנו הברזילאי אבל דומינגז מחטיא לצד ימין,בוצ'י שוב יוצא המלך.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא תופס איך לפני שנתיים הרכב משני של פארמה הגיע לחצי גמר.

הקהל של וואסטהם דוחף אותם חזק,בניון מאבד כדור לסמפלסיו בדקה ה44 שנותן לדיאנה שעושה דאבל פס עם ברשיאנו ושולח כדור אלכסוני לרגל של אנדראה קראצ'יולו שעושה 1-0 לפאלרמו דקה קודם ממצב דומה פונאטנה מציל מבעיטה של טבז.

דרך אגב מה הבעיה של התקשרות הישראלית עם השם של קראצ'יולו?! קראקיולו כתוב בוואן וגם בספורט 2 מעוותים את השם בהגייה.

6. Chievo Member

נראה שכל האיטלקיות עשו את זה כמו שצריך כל הכבוד, חוץ מקייבו אני מאוד מתבייש, אפילו הזדמנות שנייה לא מצליחים לקחת.
    החלום התרחק ולעולם לא נראה אותו שוב.
    תודה על לא דבר קייבו ורונה.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קייבו מרגישה שוב מקופחת,פנדל שלא נשרק לטובתה,משחק בינוני של בראגה שהיה 'אמור' להגמור ב1-0 אבל נגמר ב2-0 אחרי עוד פנדל.תוסיפו לזה עוד שני מורחקים בשם אנדראה מאנטובאני ועוד ג'ובאני מארקזה.אבל עדיין אפשר להגיד שהגיע לבראגה את הניצחון אבל הונטים נענשים פי שבעתיים על כך שלא היו מעשיים בהזדמנויות ההתקפה שלהם.הפורטוגזים נהנים וצוחקים אחרונים.חבל מאוד.

ליבורנו מצליחה יפה בבכורה שלה עם שערים של תומאס דנילוויצ'יוס בכושר מעולה,וכריסטיאנו לוקארלי נגד סופרפונד פאשינג האוסטרית.לפי מה שנראה בארמאנדו פיקי,הביתים יכלו ממש לקרוע את האורחים שבאו מהאלפים אבל זאת רק הבכורה והאדומים יכולים להיות שמחים לקראת הגומלין.

פראנצ'סקו גווידולין מוציא את המיץ ככל שיכל מהקבוצה שלו,פשוט משחק חכם ויעיל עם קצת כדורגל יפה.פאלרמו לא הייתה גאונית או מבריקה,אבל עשתה מה שהיא צריכה לעשות בצורה הכי טובה שיכולה להיות ולנצל את המשחק הרע של ווסטהאם שדי מפתיעה אותי לרעה.פונטאנה איש המשחק לדעתי מתקן כל טעות של ההגנה וכמעט וגם לא היו,זקארדו מתפקד יפה כבלם,בארזאלי בשיתוף פעולה ביחד איתו,כמו מרקו פיזאנו שהגיע מסמפ ואפילו מאתיה קאסאני,הכל בתיאום נהדר ומפתיע לטובה.אותו דבר הקישור,סימפליסיו וברשאנו מפארמה,דיאנה מסמפ גם מכיר את המסירות מאחורה של פיזאנו,וגם פאראוויצ'יני מטרוויזו,פשוט מדהים התאום.די מיקלה זריז ומהיר עובר מאגף לאגף,ומשלים את קאראצ'ולו שאופי המשחק שלו בדיוק ההפך.
    ווסטהאם למרות הלחץ החיובי בהתחלה פשוט לא יכלה על ההגנה המעולה ובמיוחד על פונטאנה,ואז היופי שבכדורגל,מסירות קצרות,בנגיעה,מרגל לרגל של ברשאנו,של דיאנה,ככה בעדינות,באלגנטיות שמשלימה את האגרסיביות הרצחנית בהגנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Chievo Member

כל הכבוד פונטאנה "איש המשחק", הוא עוד סיבה למה קייבו נראת חלשה היום.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כל הכבוד לגוידולין ופאלרמו! אישית מאוד נהניתי מהמשחק של פאלרמו הערב בלונדון, אמנם פאלרמו לא הבריקה במיוחד אבל עדיין משחק מאוד חכם עם כמה מהלכים מצויינים והגנה טובה מאוד. מי שמכיר אותי כאן יודע שלא מהיום אני מתלהב מברצאלי וגם היום הוא הביא אותה במשחק טוב, משחק מאוד שקט בלי יותר מידי בעיות ועם בלם מנוסה לצידו אולי גם יכול להשתפר עוד יותר בתקווה שזה יקרה לצד נסטה במילאן בשנה הבאה ואמרו אמן.

אז כמו שאמרתי משחק חכם של גוידולין, שיתוק נכון של ווסטהאם שגם אותי ממש הפתיעה ביכולת החלשה שלה שה"כוכב" בניון במשחק חלש במיוחד, היה משעשע איך שסימפליסיו העיף אותו בקלילות במהלך של השער.

ושוב נמאס להתלונן על השידור החד צדדי של שרון ניסים וניר לוין (זה די מיקלה ולא קאראצ'ולו! המצלמה מתמקדת בדי מיקלה אבל לוין המשיך בשלו..). אני מקווה שיש ישראלים שמתחילים לאהוב את הקבוצה הזאת, קשה שלא לסמפט את הסיציליאנים.

ברכות לפארמה וליבורנו על הנצחונות שלהן במשחק הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/06
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל כך שמחתי לראות את פלארמו מנצחים ת'אנגלים. ממש לימדו אותם לשחק כדורגל נכון, ואף הוכיחו ש"הקצב המהיר באנגליה" לא באמת אמיתי, ושיחקו מהר יותר בלא מעט חלקים של המשחק. פאלרמו עשו יופי של הנעת כדור מדוייקת, וכל זה כמובן כתוצאה של הכנה מצויינת שנעשתה הרבה לפני המשחק. פשוט תענוג.. אין לי מילים!

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

צודק,פאלרמו אותי הפתיעו,משחק מאוד זריז ומהיר של הקבוצה טכניקה גבוהה.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם פה בארץ אומרים שווסטהאים עדיפה מבחינת הסגל.. אני לא חושב.הדבר היחיד היה הקהל שדחף מאוד לטובת וואסטהם חוץ מזה,מישהו כאן באמת מופתע?

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

למען האמת, פאלרמו די הפתיעה אותי.
    מבחינת הסגל אני חושב שאתה צודק, לפאלרמו, למרות הקיץ מלא התהפוכות שעברה, יש קבוצה מעולה וסגל שחקנים שווה אם לא עולה על זה של ווסטהאם.
    הפתיע אותי ניצחון החוץ של קבוצה איטלקית דוגמת פאלרמו באנגליה. האצטדיונים באנגליה ידועים באווירת ביתיות חמה מאוד ודווקא מקבוצה איטלקית, שלא נותנת חשיבות גדולה במיוחד לגביע אופ"א, לא ציפיתי לנצח בחוץ.
    מאוד שמחתי לראות את פאלרמו מנצחת. קשה לי להאמין שלאחר ניצחון החוץ הזה, ווסטהאם יצליחו לנצח ברנצו ברברה. בכל זאת, מעטות הקבוצות שמצליחות לצאת בשלום עם הנקודות מסיציליה. עם כל הכבוד לבניון וקבוצתו הסימפטית, פאלרמו טובה יותר ופאלרמו חייבת לעלות לשלב הבא.
    פאלרמו היא אחת הקבוצות האהובות עלי ביותר ומי יודע? אולי נזכה לראות אותה שוב ברמת גן השנה! במידה ומכבי חיפה והפועל ת"א יעלו לשלב הבתים יש סיכוי לא רע שנראה כדורגל איטלקי בארץ הקודש.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאלרמו,בהרכבה מורכת מהרבה שחקנים עם נסיון בין-לאומי ואירופאי כדוגמת די מיקלה,קראצ'יולו,ברשיאנו בראזלי,זאקרדו,פונטנה ושחקנים טובים כמו דיאנה וסיפמליסיו רק חבל שהם שיחררו את בארונה היו יכל לתרום כלכך הרבה.אה ויש להם גם את אמאורי על הספסל,פאלרמו עדיפה בסגל ללא שום ספק.וגם שחקניה מנוסים זה כבר לא קוצבה שפעם ראשונה באירופה כמו קייבו,היא כבר יותר רצינית והרבה פחות נאיבית ואפילו יודעת לעקוץ בציניות הרצויה כמו איטלקית גאה.פארמה לא נתנה חשיבות רבה לאופ"א לפני שנתיים והגיע לחצי גמר,פאלרמו מעלה הרכב ראשון,איך זה לא ברצינות?ביתיות אין בהרבה מגרשים באיטליה אבל המגרש אולי הכי בייתי הוא הרנזו ברברה ושחקני ווסטהאם הולכים ללמוד את זה מאוד בקרוב.מבצר אמיתי.

15. uri מנהלים

אם מישהו עד היום לא גילה את היחס שיש לאיטלקיות לגבי גביע אופ"א קיבל עוד רמז עבה בדבריו של יו"ר פאלרמו מאוריציו זמפני שהודיע על רצונו לראות את קבוצתו מודחת ע"י ווסט האם. "אני מקווה שווסט האם תבעט אותנו מגביע אופ"א, אחרת אנחנו בוודאות נפסיד לקייבו בליגה. הקבוצה לא יכולה להתחרות בשתי החזיתות ובאמת שלא יכול להיות אכפת לי פחות מגביע אופ"א- אני מעדיף את הסריה A."

:aa1: רומא תצא לולנסיה ללא מנסיני, טאדיי, ווצ'יניץ' ומרטינז.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/06