מילאן האיטלקיה היחידה שנשארה עד כה באירופה: בגמר!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏28/7/06.

1. bianco-nero Member

שוב אני מסרב להסכים איתך , ליובה תהיה רעב אדיר כשיחזרו לסריה א' ,השחקנים יירצו להוכיח שהם שמרו על רמתם הגבוהה ויישחקו בשיא המרץ.. חוץ מזה יש מצב מסיימים את האצטדיון החדש = הקהל יהיה במרץ אדיר, אבל אני מציע שנחכה ונראה באמת איזה שחקנים יבואו ואיזה לא ואז התמונה תתבהר יותר

2. Giallorossi Member

סגל יקר לא הופך קבוצה לקבוצה טובה ואל תהיה בטוח שיובה תחזור להיות אימפריה כבר בעונה הראשונה שלה בסריה א.

דרך אגב לדעתי רומא כבר לא נכנסת לאותה קטגוריה עם פאלרמו ולאציו.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם אולד טראפורד הוא תאטרון החלומות אז טוטי סתם עוד שחקן?בשביל הרומאים הרבים שהגיעו למנצ'סטר זאת תהיה אכזבה גדולה בעיקר בגלל המחלה שלו {מדובר בס?כ?יא?ט?יק?ה , אישיאס אם אתם מתעניינים}.הוא אומר לקראת המשחק במסיבת העיתונאים שהייתה אתמול: "כרגע יותר הגיוני שאחשוב על עצמי ועל הכאבים שיש לי מאשר על המשחק.אבל כאוהד רומא,אני חושב רק על המשחק הזה גם אם הם נחשבים עדיפים לנצח,אך למעשה אתם יודעים מה קרה בליון,אותו סיפור.בקיצור,אם נעבור,המטרה שלנו היא הגמר באתונה,דרך מילאן או באיירן.שוב,אני לא יכול להגיד בכמה אחוזים אשחק אבל המשחק הזה חשוב יותר מהגמר שהיה בברלין!"
    יכול להיות שזוהי הגזמה של העיתונאים להגיד שטוטי הוא יותר רומאי מאשר פטריוט לאומני מאיטליה,אבל מצד שני הפציעה יכולה להיות רצינית ומירקו ווצ'יניץ' ישחק במקומו.

MANCHESTER UNITED (4-4-2): Van der Sar; O’Shea, Ferdinand, Brown, Heinze; Cristiano Ronaldo, Carrick, Fletcher, Giggs; Rooney, Solskjaer.

ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Mexes, Chivu, Panucci; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson, Taddei, Mancini; Totti {Vucinic {http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/04/10/0JG8QPEP--346x212.Xxx

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

איטלקים אנחנו איתכם, מחזיקים אצבעות.

5. uri מנהלים

היום פורצה רומא! וכרגיל פורצה טוטי! :aaa15:

6. bianco-nero Member

בושה וחרפה לכדורגל האיטלקי רומא האלה!! פשוט אני מתבייש לאהוד קבוצה מהליגה האיטלקית, תצוגת שפל , בזיון ממדרגה ראשונה, אין שום תירוצים אם אני יו"ר ההתחאדות הכדורגל האיטלקי אני מרחיק את רומא מהצ'מפיונס ליג ל5 השנים הקרובות, עשו בושות לכל הכדורגל ..פשוט בושה בושה בושה .

7. מיכל3 Member

הפסד משפיל מאוד לרומא, בחלומות השחורים שלי בתור חובבת גדולה של הכדורגל איטלקי ללא קשר למילאן, לא צפיתי לתבוסה כזאת היום, גם אם זה נגד הקבוצה שנמצאת כרגע בכושר הטוב ביותר באירופה. חבל, חבל שנסבול שלוש אנגליות בגמר, במקום שנהיה עם שתי איטלקיות ושתי אנגליות. כנראה שרומא לא מוכנה עדיין למעמדים האלה וספלאטי לא הכין את הקבוצה למשחק היום כראוי. לצערי אני רואה שחורות גם עם מילאן מחר, מילאן לצערי לא אותה מילאן של השנים הקודמות שהייתה לה הגנת ברזל ויכלה להבקיע שער, להסתגר 90 דקות ולעלות לשלב הבא. כנראה שלאחר 3 שנים נאלץ לראות חצאי גמר ללא איטלקיות בכלל.

8. ASROMA Member

זה לא מפתיע בהתחשב בכך שהכדורגל האיטלקי איבד הרבה מנכסיו בשנים האחרונות ברמת הקבוצות.
    מילאן בעונה גרועה ולמזלה קיבלה הגרלה נוחה בדמות סלטיק בשמינית הגמר שגם אותה היא עברה בקושי , גם ברבע הגמר באיירן היא לא הגרלה הכי קשה שיכלה להיות ובכל זאת הרוסונרי בדרך החוצה.
    לגבי רומא באמת שאין מילים , על תבוסה כזו גם האפיפיור לא יוכל להתנצל.

9. מיכל3 Member

טוב, אז מספר מילים לפני המשחק מחר-התקווה האחרונה של הכדורגל האיטלקי העונה.

באיירן- מילאן ::
    מילאן מבחינתה יודעת שזו ההזדדמנות האחרונה שלה מחר, להציל את העונה הדיי אומללה הזו ותנסה להלחם על התואר היחיד שנשאר לה עוד העונה. הרוסונרי יודעים שרק תיקו מרובה שערים (3-3) או נצחון יעלה אותם לשלב הבא. אלברטו ג'ילארדינו, שיפסיד את הגומלין עקב צבירת כרטיסים צהובים, התראיין לאחר המשחק מול אמפולי ואמר : "בקשתי משותפיי לקבוצה לקחת אותי לחצי גמר. אני יודע שהם יציגו משחק נהדר ביום רביעי. אני מצטער על כך שלא אהיה שם. צפיתי בקלטות ובהילוכים חוזרים של המשחק ואני חושב שהנאיביות הייתה של השופט, לא שלי".

http://www.rainews24.rai.it/ran24/immagini/inzaghi_esulta.Xxx
    פיפו אינזאגי. שוב יהיה שם בשביל מילאן במאני טיים?

מילאן צפוייה לשחק עם אותו הרכב ששיחק במשחק הקודם, חוץ משינוי אחד מאולץ כמו שהוזכר לעיל, עקב חסרונו של ג'ילארדינו, פיפו אינזאגי צפוי להחליפו. אינזאגי גם לא נמצא בכושר האידיאלי למשחק מחר מול הבווארים, אך לאנ'צלוטי לא נותרו הרבה ברירות והמאמן מעדיף לשחק עם האיטלקי המנוסה, מאשר להניח הכל על כתפיו של אוליביירה שלא מצא את עצמו עד כה בקבוצה.

הסגל המילאנזי למשחק ::
    שוערים : דידה, סטורארי, קאלאץ'.
    הגנה : בונרה, קאפו, פאבאלי, קוסטקורטה, יאנקולובסקי, קלאדזה, מלדיני, נסטה, סרג'יניו, אודו, סימיץ'.
    קישור : אמברוסיני, ברוקי, גאטוסו, גורקוף, קאקה, פירלו, סיידורף.
    התקפה : אינזאגי, אוליביירה.

הרכב משוער : {4-5-1}
    דידה; אודו, מלדיני, נסטה, יאנקולובסקי; גאטוסו, פירלו, אמברוסיני, סיידורף, קאקה; אינזאגי.

10. Igi Member

האמת שבהתחשב במצב, אפשר להבין את אנצ'לוטי אם ההרכב שהצגת הוא זה שאכן יעלה.. אבל בכל זאת, שני קשרים אחוריים, כאשר אליהם מצטרף גאטוסו שגם הוא עם אופי הגנתי הרבה יותר מהתקפי, למשחק שמילאן חייבת לכבוש בו לפחות שער אחד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. מיכל3 Member

אני גם חושבת שבהתחשב למצב חייבים לשחק עם חלוץ אחד (הגענו למצב כ"כ עלוב שאנחנו נשארים מחר למשחק עם שני חלוצים בסגל, לכן עדיף לא לקחת סיכונים במידה ופיפו יפצע). בנוגע לקישור, גם לדעתי יכלנו לשחק עם גורקוף במקום סיידורף שממשיך עם תצוגות הנפל שלו במשחקים או במקום קשר הגנתי-אמברוסיני. בכל מקרה, למרות הכל, ההרכב של אנצ'לוטי שבוע שעבר עבד יופי ואם מילאן תציג את אותו משחק כמו שהציגה שבוע שעבר (מבחינת הקישור בעיקר שהיה נהדר), אני אהיה פחות פאסימית. מה שבטוח אני יותר סומכת על פיפו מאשר על ג'ילא ומקווה שהוא ינצל את המצבים הבודדים שמילאן תגיע אליהם מחר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/07
  12. MHFC Member

מיכל יופי של סיקור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    שוב פעם מילאן תצטרך להסתדר ללא חלק מהחלוצים שלה (רונלדו, ג'ילארדינו ובוריילו), כאשר בסגל שלה נוכחים 2 חלוצים בלבד שמרבים להחמיץ, מה שיקשה על מילאן להבקיע היום ולנצח (כי רק ניצחון כנראה יעלה את מילאן לשלב הבא..כי תיקו 3-3 או 2-2 והארכה אני לא מאמין שיהיה..). אותי מעניין איך דידה יופיע למשחק, המשחק בשבוע שעבר היה גרוע מבחינתו כאשר יש לו אשמה ב-2 השערים (למרות שבשער הראשון יש אשמה גם על ההגנה). אני מאמין שכן אפשר לנצח, בכל מקרה הרבה בהצלחה ופורצה מילאן!

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתייחס יותר מדי לתפקידים על הנייר של השחקנים שעולים בהרכב. פירלו ינהל מאחורה, גאטוסו יסתובב בחצי הימני וינקה את האזור הזה של המגרש ואמברוסיני ישחק ממש באמצע - לא כקשר אחורי. סיידורף ישחק בקו שבין קאקה לאמברוסיני כשתהיה לו נטייה ברורה לצד השמאלי של ההתקפה.
    קאקה יהיה שחקן חופשי שלפעמים ישחק כחלוץ שני מאחורי פיפו ולפעמים ירד אחורה ויעזור לפירלו להתחיל התקפות.

יהיה בסדר... תגידו מה שאתם רוצים על אנצ'לוטי, אבל אין הרבה מאמנים עם ניסיון בשלבים האלה כמו שלו יש.

14. Chievo Member

:aaa15: :aaarse: :aaa021: :aaa15: פרוצ'ה מילאן פר סמפרה, טוב שיש לנו נציגה איטלקית בחצי הגמר :aaa15:

עכשיו על המשחק: אני חייב להזכיר את ההגנה של מילאן היום, האגדה פאולו מלדיני יחד עם נסטה שחזר לכושר, איזה זוג בלמים היו היום, פשוט עשו משחק מולשם בלי שום טעות, גם לאודו מגיע מחמאות הבחור נתן את משחק חייו היום נגד באיירן, ג'נארו גטוסו מה להגיד על הבחור לא הפסיק לרוץ במשך כל המשחק, הפריע לכל התקפה של הבווארים, כל הכבוד באמת כל הכבוד רוסנירו, שאפילו אוהדי מילאן (כמו יואב ומיכל למשל) אמרו שהכל יסתיים במינכן, אבל מילאן מראה לכולם מה היא יודעת לעשות במפעל הכי חם הזה.

עדין יש טעם לליגת האלופות העונה לאוהדי הכדורגל האיטלקי.

15. מיכל3 Member

יש אלוהים!!! יש סיידורף שהתעורר לחיים, יש נסטה שנתן היום תצוגה הירואית פשוט ויש את פיפו שיודע לנצל מצבים כראוי!

ועכשיו תגובה רצינית יותר-מילאן עושה את שלה היום ולא סופגת שער. נסטה פשוט בתצוגה הירואית היום כמו שציינתי, בכל התקפה גרמנית הוא היה ראשון לכדור ועשה את העבודה שלו בצורה מושלמת. מלדיני כרגיל שיחק את המשחק השקט שלו + הנסיון והנה הגנה יציבה וטובה. פירלו גם נתן משחק טוב, אומנם לא כמו שבוע שעבר אבל בהחלט היה פעיל מבחינה הגנתית וגם התקפית ואם קאקה היה ביום טוב היום, מילאן יכלה להבקיע לפחות עוד שער אחד אילולא שתי ההחמצות שלו. העיקר שנצחנו ועלינו לחצי גמר. שם מצפה לנו הקבוצה בכושר הטוב ביותר כרגע, לא יהיה קל בכלל והאנגלים באים כפייבוריטים. אבל הכל פתוח, במיוחד בשלבים הגבוהים של המפעל הזה.

Grazie Ragazzi!!