מילאן האיטלקיה היחידה שנשארה עד כה באירופה: בגמר!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏28/7/06.

1. Chievo Member

אוקיי, מילאן בדרך היציאה אותה עברה אינטר בשמינית הגמר נגד ולניה, איך יכולים לקבל שער בשניות האחרונות של המשחק, צרך עכשיו לקרוא למילאן לוזרים, הקבוצות האיטלקיות לא יכולות להסתדר עם הקבוצות מחוץ לאיטליה, אפילו בגביע האופ"א אין לנו נציגות, גם בליגת האלופות מילאן במצב מסוכן, נשאר לנו רק רומא שהיא הקבוצה שאני מעודד כרגע באירופה, אולי היא תוכל לביא כבוד לאיטליה העונה, אישית למדתי שחיים בלי יובה שווים כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/07
  2. מיכל3 Member

חיים בלי יובה לא שווים כלום באירופה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
    מילאן בנתיים זו שהגיעה בשנים האחרונות לחצאי גמרי וגמר למינהם..וגם זכתה לפני ארבע שנים. זה שהשנה הקבוצה נראית כמו הצל של עצמה זה משהו אחר.
    טוב, זאת לא הפואנטה פה..העצבים והאכזבה עדיין לא עברו מאתמול, כ"כ מרתיח לספוג שער כזה בסיום, מילאן של שנים קודמות הייתה מנצלת את המומנטום אחרי ה2-1 ועולה גם ל3-1. אבל אין מה לעשות, למרות מחצית ראשונה פנטסטית ולמרות שער חוקי שנפסל זה לא הלך. כנראה שלא מגיע לנו לעלות אחרי ההחמצות במחצית הראשונה ובתחילת המחצית השנייה. כשלא מבקיעים (מספיק), סופגים. באיירן לצערי תהיה בחצי גמר, אני לא רואה שום תסריט של נצחון או תיקו 3-3. במיוחד עם האי התקפה שיש לנו ועם האפס שעומד בין הקורות, הרי הוא לא יכול בלי לספוג.

3. Chievo Member

אני מסכים איתך שמילאן היה הקבוצה הכי טובה באירופה בשנים האחרונים, לא רק באיטליה אלא גם בכל אירופה, להזכירכם שהקבוצה הרביעית שמיצגת את איטליה בליגת האלופות זאת הייתה קייבו, אפילו לא קבוצה בינוניית אלה קבוצת תחתית של הקאלצ'ו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx , בלי יובה יש בלגן של ממש בליגה, קבוצות מהתחתית משתתפות במפעלים אירופים שלא יכולים לעמוד בשני המפעלים המקומי והאירופי בלי שיפילו השחקנים מהרגליים, לדוגמה במקום פיורנטינה ולאציו יש גם את פארמה וליבורנו שתי קבוצות שנאבקות במאבקי התחתית של הליגה משתתפות בגביע האופ"א, אני רק מחכה לעונה הבאה שיחזור סדר לקאלצ'ו שיובה תחזור, ושכל הקבוצות הגדולות יתחילו עם אפס כמאזן נקודות, ללא ספק זאת העונה הכי גרועה של הקאלצ'ו.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה משחק טוב בין רומא למנצ'סטר,המשחק היתעלה לרמה גבוה מאוד.
    טוטי היה גדול,פשוט עשה הכול על המיגרש,כיוון את השחקנים,לא הפסיק לאיים על השער של ואן דר סאר,ובעיקר הראה מנהיגות.ראו את זה בעיקר כשווצ'יניץ' ניכנס והוא עבר לשחק מאחוריו,ואז הוא גם התחיל לנהל את המשחק,ספאלטי חייב במשחק הבא ליפתוח עם המונטנגרי וכשטוטי משחק מאחוריו.
    ההצבה של קיבו בקישור לא הייתה הצלחה גדולה,אבל הוא הצליח בעיקר ליבלום את ההתקפות,היה חסר לרומא שחקן שינהל את המשחק,ורק ברגע שטוטי ירד אחורה המשחק של רומא הישתפר.
    ההגנה עשתה את שלה,אם משחק טוב,להוציא את הגול של רוני,מנצ'סטר לא היגעה ליותר מידי מצבים מסוכנים,ודוני היה די חסר עבודה.
    רומא אומנם ניצחה,אבל התוצאה עלולה שלא להספיק ביגלל שער החוץ שרוני כבש,אבל אפשר להיתסכל על זה גם אחרת,רומא באה כאנדרדוג מובהק,ולמעשה הפתיע את כולם שהיא ניצחה,ומה שיהיה באנגליה רק יהיה לטובתה,אם יעברו אז הם יקבלו את כל המחמאות,כי מנצ'סטר באמת קבוצה הרבה יותר טובה מרומא למרות שלא ראינו את זה היום על המיגרש. אבל אם רומא תפסיד,אף אחד לא יבוא אליה בטענות.
    סקולס יחסר למנצסטר בגומלין ביגלל הכרטיס האדום,להוסיף את את וידיץ' וסילבסטרה שגמרו את העונה,וסהה שרק עכשיו מתחיל לחזור לכושר,יהיה לפרגי כאב ראש רציני.
    רומא תחסר את פרוטה,אבל תקבל בחזרה את פיזארו.

שיהיה בהצלחה :aaa15: :aaa021:

5. Giallorossi Member

כל מה שנשאר מהעונה של רומא יסתכם ביום שלישי הקרוב (למעט הגביע)
    אני בטוח שרומא מסוגלת לעשות את זה, אפילו אם זה באולד טראפורד.

ד"א, שאני אבין: חוץ מפרוטה אף אחד לא אמור להעדר מההרכב בגומלין? טונטו ישחק?

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון כן..
    ואם לא יהיו פציעות לא צפויות,יעמוד לספאלטי סגל מלא,להוציא את פרוטה שמורחק.

7. bianco-nero Member

תזכירו לי מי היה הנציגה ה4 של איטליה השנה בצ'מפיונס ליג ?
    אינטר, רומא , מילאן ו..???

8. SeRgInHo Member

קייבו.

9. bianco-nero Member

עוד סיבה שהליגה האיטלקית צריכה את יובה היא היצוג בצ'מפיונס ליג, בכלל שנה הבאה זה יהיה קטסרטופה עם רומא , אינטר , פאלרמו ולאציו..אני לא רואה אף קבוצה שתוכל לייצג את איטליה בכבוד חוץ מרומא ואינטר כמובן אבל בחיאת .. היו זמנים שהיו 3 נציגות בחצי גמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל העונה לא גמורה ולפי המומנטום הנוכחי זה יסתיים באינטר רומא לאציו ומילאן.
    ואל תמהר לשפוט לא את לאציו ולא את פאלרמו.

11. bianco-nero Member

בחיאת אין כזה סיפור שפאלרמו מעפילים לשמינית הגמר, זה יהיה נס אם יעפילו לשלב הבתים..לאציו מראה ניצוצות חזרה לשנים הטובים שהיו לה אבל עדיין..בוא תסכים איתי שההתאחדות האיטלקית הייתה מעדיפה את יובנטוס על פני לאציו , פאלרמו ואתה יודע מה..גם על פני רומא, אינטר ומילאן.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש להעדיף את יובה על פני רומא של השנה? או מילאן?
    יובה קבוצה גדולה והיא תחזור להיות כזאת.ופאלרמו עם בית קל יכולה להגיע גם לשמינית.בדיוק כמו שסלטיק הגיעה.

13. Giallorossi Member

תודה

14. bianco-nero Member

דברתי על העונה הבאה , אני בטוח שיובה תתחזק ותהיה עם סגל הרבה יותר טוב עם פאלרמו ורומא ולאציו

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תיהיה כ"כ בטוח..
    זה לא דבר פשוט ליבנות קבוצה,וזה בטוח לא יקח ליובה רק עונה אחת,זה יקח לה שנתיים-שלוש לפחות לחזור להיות קבוצת צמרת.
    אתה מדבר על על להחליף למעלה מ-7 שחקנים בסגל,יובה יצטרכו להיתחזק בלא מעט עמדות,וזה יעלה לה לא מעט כסף,ולא בטוח שיהיה אפשר להביא את כולם בעונה אחת. שלא לדבר על זה שלוקח זמן לחבר קבוצה חדשה.
    עד שיובה תחזור לעצמה זה יכול לקחת לה שנתיים-שלוש לפחות,כדי שתוכל להגיד שהיא תיהיה יותר טובה מלאציו ובטח שרומא.