מילאן האיטלקיה היחידה שנשארה עד כה באירופה: בגמר!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏28/7/06.

1. Giallorossi Member

נו, אז כחודשיים אחרי ההגרלה, מה הדעות שלכם עכשיו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

אינטר-ולנסיה
    לא הרבה השתנה באינטר, עדיין הקבוצה הטובה באיטליה ואולי גם באירופה, רק שעכשיו היא פשוט בלתי ניתנת לעצירה.
    ולנסיה קצת נרגעה ממה שהלך שם אחרי שחצי הרכב נפצע, נמצאת בכושר טוב בליגה.
    סיכויים אחרי ההגרלה (15.12): 75% אינטר, 25% ולנסיה.
    סיכויים עכשיו: (16.2) 70% אינטר, 30% ולנסיה.

מילאן-סלטיק
    אחרי שהרבה חשבו שמילאן תתקשה לעבור את סלטיק עכשיו זה שונה.
    מילאן כבר יותר טובה וגם יותר יציבה. מילאן צריכה לעבור את המשחק הזה, כי בליגה כבר אין לאף אחת סיכוי לעצור את אינטר, הצ'מפיונס זה הצ'אנס האחרון שלה להציל את העונה הגרועה הזאת.
    סיכויים אחרי ההגרלה (15.12): 60% מילאן 40% סלטיק
    סיכויים עכשיו (16.2): 75% מילאן 25% סלטיק

רומא-ליון
    הרבה מאוד השתנה בשתי בקבוצות מאז דצמבר, בעיקר לטובת רומא.
    לפני חודשיים ליון נראתה כבלתי אפשרית לעצירה וכמעומדת בכירה לזכייה. עכשיו זה נראה קצת אחרת.
    שתי הקבוצות לא ממש חזרו מהפגרה, רומא דישדשה בליגה נגד מסינה וליבורנו, אבל עכשיו זה נראה כאילו הקבוצה חזרה לדרוס אחרי 3-0 נגד פארמה.
    ליון עוד במשבר גדול יחסית בליגה, לאחר שהניצחון הראשון שלה השנה היה בשבוע שעבר.
    בזמן כתיבת שורות אלה ליל מוליכה על ליון 1-0 ב"משחק העונה" בצרפת.
    סיכויים אחרי ההגרלה (15.12): 75% ליון, 25% רומא.
    סיכויים עכשיו: (16.2): 50% ליון, 50% רומא.

נקווה לטוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/07
  2. Jose Mourinho Member

אני מאמין שהסיבה העיקרית לאי-שידור המשחק בין אינטר לולנסיה הוא הקהל הדליל שיורשה להיכנס לסן-סירו ובעקבות זאת האווירה האפרורית שתהיה באיצטדיון. הגומלין בספרד לדעתי ישודר, על חשבון צ'לסי(תלוי גם בתוצאות המשחק הראשון).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/07
  3. רושאל מטייב Member

אופ"א אישרה את סן סירו למשחקי הצ'מפיונס
    36,000 צופים יורשו להיכנס למשחק בין אינטר לולנסיה.
    ולגבי השידור המישחק של אינטר נגד ולנסיה!! נידמה לי
    משדרים אותו בשידור ישיר באינטרנט באתר ספורט 5 זה עולה כסף
    אבל אין מה לעשות חבר'ה..בישביל ליראות את הקבוצה שלך
    וליראות מישחק מעניין מאוד צריך ליתאמץ קצת
    למרות שלדעתי זה לא עופר שאני צריך לשלם בישביל
    ליראות מישחק משמינית גמר ליגת האלופות
    בימיוחד שזה מישחק בין 2 קבוצות מוכרות וטובות!

4. Giallorossi Member

ישדרו את רומא באתר של ספורט 5? אם כן, איך מזמינים?

5. Dimitar Berbatov Member

משדרים אותו באינטרנט.
    תכנס לאתר ספורט 5 יום לפני המשחק ותמצא שם את הכל ההסברים והפרטים.

6. uri מנהלים

אינזאגי לא יתאושש מהפציעה עד המשחק מול סלטיק, גם ג'ילארדינו עדיין בספק. מילאן יכולה למצוא את עצמה במשימה שלה בסלטיק פארק רק עם אוליביירה בחוד. גם דידה לא כשיר. אודו צפוי לערך את הופעת הבכורה שלו באירופה במדי מילאן.

7. uri מנהלים

:aa1: ויירה יעדר היום מול ולנסיה.

8. saviola Member

מצב כזה גרוע כבר הרבה זמן לא היה... אף לא נציגה אחת בשלב שמינית הגמר בגביע אופ"א, אחרי שפארמה שוב הפסידה לבראגה וליבורנו שוב הפסידה לאספניול. זה אחרי שקייבו וסמפדוריה הודחו עוד קודם לכן... וכל שלוש האיטלקיות עם תוצאות תיקו לא טובות במיוחד בליגת האלופות. לא רוצה להקדים את המאוחר, אבל השנה הזאת מסתמנת כאחת הגרועות של הכדורגל האיטלקי באירופה...

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן תעבור אני מניח,סך הכל 0-0 בסקוטלנד מעביר את ההכרעה הביתה,גם אינטר אני מאמין שמסוגלת לעבור.אני מאמין שבצרפת לרומא יהיה קשה,מאוד קשה.
    ומבחינת גביע אופא,פארמה רק חכתה שזה יקרה כדי שתוכל להתרכז בליגה בלבד,וליבורנו... לא יודע מה להגיד עכשיו הספרדים יבואו ויגידו כמה הליגה חלשה וכמה קבוצות הבטן שלהם טובות משלנו.

10. מיכל3 Member

זה היה צפוי שליבורנו תעוף, אחרי ההפסד שבוע שעבר לספרדים בבית. כזכור גם נשיא המועדון אמר לפני מספר חודשים (כשהם שחקו נגד חיפה), שגביע אופ"א זו לא המטרה העיקרית שלהם העונה..כך שבכלל לא מפליא אותי ההדחה הזו בשלב מוקדם יחסית. כנ"ל פארמה, כמו שעומרי אמר מה שחשוב להם בעיקר זה להתרכז בסרייה אה כרגע ולהלחם על השארות בליגה.

לגבי הנציגות באלופות אני לא כ"כ אופטימית, אני לא רואה את רומא לצערי מנצחת או מסיימת בתיקו עם שערים בצרפת. לגבי אינטר אני גם לא אופטימית, למרות שהכל פתוח שם..אני מאמינה שולנסיה תשיג נצחון בייתי מינימלי ותעלה לשלב הבא. מלכתחילה אמרתי שאינטר לא עדיפה במפגש הזה והסיכויים מתחלקים בשווה בין הקבוצות. ומילאן..רוב הסיכויים נוטים לנו, אני מאמינה שמילאן תעלה, אבל זה לא יהיה קל, הרבה מאוד תלוי בהגנה במשחק הזה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הרכבה של אינטר (משוער)::
    סזאר, מאייקון, קורדובה, מטראצי, מאקסוול, זאנטי, דאקורט, סטאנקוביץ', פיגו, קרוז, זלטאן.

הרכב של רומא (משוער)::
    דוני, פאנוצ'י, מקסה, קיבו, טונטו, דה רוסי, פיזארו, טאדיי, פרוטה, מנסיני, טוטי.

שתי האיטלקיות הללו ישחקו היום בניסיון להרכיב טריו איטלקי ברבע הגמר (סיקורים מורחבים בפורום העולמי), אינטר צריכה להתגבר על שני שערי חוץ ואילו רומא חייבת לא להפסיד אבל גם להבקיע. בהצלחה.

12. uri מנהלים

ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לספאלטי עומד סגל מלא.
    אני מאמין שאפשר לעבור את ליון,למרות התקופה הלא טובה שרומא נימצאת בה.
    יכולת טובה של טוטי, תשפר את הסיכויים של רומא לעבור,כל עוד הוא יתעסק בכדורגל (במשחק הראשון השחקנים של ליון דאגו להוציא אותו מהמשחק בכך שהוא יתעסק בכמות העבירות שנעשו עליו).
    אין ספק משחק קל זה ממש לא הולך להיות,ליון קבוצה ביתית ולא יהיה קל לנצח שם (גם תיקו עם שערים מעלה את רומא).
    טוטי,מאנסיני,ודה רוסי שהם שחקני מהפתח יצטרכו להיתעלות הפעם ולעזור לרומא לעלות לרבע הגמר.

שיהיה בהצלחה ! :aaa021:

14. Chievo Member

לשתי הקבוצות מאוד מאוד קשה לעלות לשלב הבא ובמיוחד לרומא, ליון קבוצה התקפית ורומא לפי דעתי צריכה לסמוך על מתפרצות במשחק כזה כשליון תשלוט ברוב המשחק, אבל תמיד יש לי אמונה באיטלקים הלוואי ותוכל קבוצה איטלקית להביא את התואר, לאחר שהאיטלקים באופ"א אכזבו אותנו.
    פורצ'ה איטליה.

15. מיכל3 Member

כנראה שרק אני פאסימית וקשה לי לראות את רומא מנצחת או מוציאה תיקו עם שערים ועולה לשלב הבא. ליון קבוצה בייתית נפלאה ולא קל לפצח את ההגנה שלה, במיוחד כשהיא משחקת בבית. מה שכן, לרומא אין מה להפסיד ושער אחד יכול לשנות את כל המשחק. מה שבטוח, כמו שאשד אמר מעלי-היא תצטרך את טוטי ודה רוסי במיטבם כדי להפתיע ולעשות משהו בסטאד ז'רלאן. שיהיה בהצלחה!

לגבי אינטר-גם כאן אני לא אופטימית ויש לי הרגשה שזה יגמר בנצחון דרמטי לולנסיה בסופו של דבר. ולנסיה קבוצה נהדרת בבית ומגיעה עם יתרון תאורטי למשחק הגומלין. אינטר תחסר את אחד משחקנייה המשמעותיים, ויירה וראינו כמה הוא היה חסר במשחק הראשון. אגב, למה אדריאנו לא משחק? פצוע?