מיהו הספורטאי האהוב עליכם ביותר?

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by נדב מיכאלי, Jun 27, 2005.

  1. The-Gunner Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    3,207
    Likes Received:
    0
    אתה צריך לזכור ששיא הקריירה של מראדונה הייתה בשנות ה-80, ובתקופה ההיא כבר היו טלוזיות, מצלמות, וכל אדם בעולם יכל לראות אותו משחק.

    פלה, בגיל 17 במונדיאל שבדיה 58 פרץ לתודעה. את שיא הקריירה עשה בשנות ה-60. אז לא כולם היו יכולים לראות את פלה משחק. בגלל זה נוטים להעדיף את מראדונה, שכן יכלו לראות כל משחק שלו.
     
    Last edited: Sep 8, 2006
  2. שחטאר דונייצק Member

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    חלק מאיתנו לא ראו את פלה ומראדונה אבל מה שבטוח שכולם ראו שבה . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  3. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    אני חושבת שאחד מאנשי הספורט האהובים עליי הוא ללא ספק לאנס ארמסטרונג. הסיפור האישי הנוגע ללב שלו והעובדה שכנגד כל הסיכויים עם הרבה נחישות והתמדה הוא לא ויתר והצליח להגשים את החלום.
    הוא פשוט סמל !!

    אני מעריצה גדולה של זידאן, לא מתווכחת כי אני יודעת שרבים לא מגדירים אותו ככדורגלן ענק, אבל מבחינתי הוא הרבה מעבר, בן אדם צנוע שניצל את מעמדו ''כסלברטי'' והצליח לגעת בכל כך הרבה אנשים (לא רק מטארצ'י http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) יזם והקים קרנות לנזקקים, לנשים מוכות, להילחם כנגד הגזענות, חולי סרטן וכו'. הבן אדם פשוט תורם מכל הלב, למען האנשים שאין להם וצריכים עזרה. וזה מבחינתי שילוב אדיר של גאונות משחק ולב רחום. הוא בלי ספק הגיע למירב ההשגים שאפשר בכדורגל, ספורטאי ענק.

    ויש כמובן את ולנטינו רוסי, עוד לפני שהגיע למוטו אני ודוד שלי (רוכב מקצועי בעצמו) הינו יושבים כל סוף שבוע ופשוט מהופנטים ממנו. הכשרון האדיר שלו פלוס האופי המלבב שלו, וכמו זידאן גם הוא הקים באפרקיה בית ספר לילדים עניים ויצא במסעות התרמה למען נזקקים. ניצול המעמד לטובת הנזקקים ההגדרה שלי לספורטאי אמיתי, חוץ מזה הוא בלי ספק נכנס להיסטוריה כאחד מהטובים שהיו איי פעם בסבב. אני מעריצה אותו על זה, על העובדה שהוא רוכב ענק ובן אדם ענק שעוזר מכל הלב.

    ולפני שזה ישמע יותר מידי סנטימנטלי וקיטשי, שבוע טוב לכולם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx