מיהו הספורטאי האהוב עליכם ביותר?

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by נדב מיכאלי, Jun 27, 2005.

1. Mehmet Member

כדורגל-ג'ובאני אלבר, מהמט שול, רומאריו (אלה השחקנים שיצא לי לראות הכי הרבה, אז לא ארשום כאן פלה ומראדונה).
    כדורסל-שאקיל אוניל, קובי בראיינט.
    שחיה (יש יותר מדי)-פיטר ואן דן הוגנבאנד, לני קרייזלברג, איאן ת'ורפ, אינגה דה ברויין (געגועיי לאולימפיאדת סידני 2000.... תענוג).
    אתלטיקה-סרגיי בובקה, מייק פאוול.

2. The-Gunner Member

הספורטאי שהכי ראוי להערצה הוא לאנס ארמסטרונג, התגבר על הסרטן וקבע שיא בלתי יאמן, 7 זכיות רצופות (!!!) בטור דה פראנס המפרך.

לגבי אהוב:
    כדורגל: King Henry, אבי נימני וסטיבן ג'רארד.
    כדורסל: AP וקובי בראיינט.

3. פול סקולס Member

סטיב נאש.

4. wolf89 Member

*עם התעלמות מכדורגל*

בNBA, על כמה וכמה שאני לא אוהב כדורסל מאוד, ואני כמעט ולא צופה בליגה הזאת, אני בעד השיקאגו בולס. בגלל האחד והיחיד מייקל ג'ורדן.
    ככה זה שאתה בן 6 ושומע שמייקל ג'ורדן הוא כמו המשפט ההוא על הפסל שלו "הטוב ביותר שהיה ושיהיה" (או משהו כזה), וכבר יותר מעשור זה ככה..

5. John Barnes Member

למרות שיש כאלו שיחלקו עליי האם מדובר בספורטאי או לא, הספורטאי האהוב עלי הוא קורט אנגל. פשוט מתאבק ובן אדם אדיר, להעריץ.

6. נדב מיכאלי Member

אחד מגיבורי הילדות שלי ללא ספק בכלל.
    שחקן מדהים ואדם גדול.

7. מיכל3 Member

פאולו מלדיני.

Last edited: Sep 7, 2006
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ג'ורדן, ארמסטרונג. שני מודלי לחיקוי, מודל להערצה על ההישגים ועד כמה אפשר למתוח את גבול היכולת (במיוחד השני).

יש עוד כמה מתחום ההאבקות הבידורית אבל זה כבר לא לפה. (גררו, מייקלס, אנגל, מייקלס, פלייר ואפילו מייקלס.)

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכדורגל קמנו ואל כדורגל נחזור. העניין שלי באישיות ספורטיביות מחוץ למשחק היפה הוא קטן ולכן גם הגיבור שלי יבוא משם. מי הוא? כשהתחלתי לעקוב אחרי כדורגל היה זה האיש הראשון שידעתי על קיומו - רונאלדו, אחרי זה בטח הייתי ממשיך עם הקיטש ואומר פלה, אבל אולי זה ההתבגרות, אולי זה מרד שלי בעצמי, אבל עם הזמן אני יותר ויותר מתאהב בו, האחד והיחיד, דייגו.

http://img.nesteklikk.no/2002-24/34382.Xxx

הוא לא היה מושלם, רחוק מכך, אבל לא תראו עוד אף בנאדם שכל כך נערץ ע"י עם אבל גם כל כך מעריץ את העם שלו. וזה בלי להזכיר אפילו לרגע את הגאונות על המגרש. הוא ההוכחה החיה שספורטאים הם אנושיים.

ובכל זאת, קרדיט לסטיבי ג'י וג'וני טי שמפגרים ממש מעט מאחור. :aaa12:

10. Robin Member

מעריץ את העם שלו? הדבר היחיד שהוא מעריץ זה את עצמו.

11. GUTE Member

אני אישית מעדיף כוכבים שחוץ מהיותם כוכבים הם גם בני אדם ולא מגלומאנים מסוממים שחושבים שהם אלים מהלכים. הדוגמא הישראלית של מראדונה היא - אייל ברקוביץ' שחושב הוא מעל כולם.
    אפס מאופס.

Last edited: Sep 8, 2006
  12. 'Kaka Member

אני מדבר על עכשיו.. אם זה פעם אני חולה על דייגו ועל ג'ורדן!!! פשוט אלילים!!!! מראדונה הארגנטינאי הכי טוב אי פעם!!!!!!!!! מראדו מראדו מראדו מראדו!!!! איך אתה יכול להגיד על מראדו אפס מאופס???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

13. שחטאר דונייצק Member

הספורטאי הכי אהוב עלי הוא אנאטולי טימושוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

14. The-Gunner Member

אולי בתור כדורגלן הוא מלך, אבל בתור בן אדם ממש לא. חוץ מזה, אני לא מבין את התואר שנתנו לו כשחקן הטוב ביותר בכל הזמנים ביחד עם פלה.

לדעתי פלה היה צריך לקבל את התואר סולו.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כמה סיבות שאסור להעדיף בגללן את פלה על מראדונה:

א') מעטים מאוד ראו את פלה מעבר למשחקי ראווה של סאנטוס ומונדיאלים
    ב') פלה הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות רק אחת לארבע שנים
    ג') פלה שיווק את עצמו כל כך מאסיבית מגיל 30 בערך שכבר אי אפשר לדעת מה נכון לגביו ומה לא

על בעיות הסמים של מראדונה ידוע הכל, למשל שהוא נגרר לזה ע"י אנשים שכיום הוא לא רוצה שום קשר איתם. הוא חושב שהוא מעל כולם? אני חושב שהוא יכול להרשות לעצמו לחשוב ככה. אני מבטיח לכם שגם ג'ורדן יודע טוב מאוד שהוא מעל כולם (ואגב משום מה למחלת ההימורים שלו מתייחסים פה שונה מאוד), ההבדל הקטן הוא שלדייגו אין בעיה להגיד בקול רם את מה שכולם חושבים (ויודעים) גם ככה.