לדעתי שני החלוצים הכי טובים שיש הם אדריאנו ומקאי שתי שחקנים מדהימים.. מקאי פשוט מכונת שערים ראינו בלה קורוניה הוא היה מלך השערים שם, ובמינכן הוא לא מפסיק לכבוש, אני רק לא מבין למה בהולנד ואן הוידונק מועדף עליו. עכשיו אדריאנו פשוט חלוץ מושלם לכל דבר, יש לו פיזיות, יש לו מהירות, יש לו שמאלית פצצתית, ויש לו משחק ראש טוב, וגם הוא לא מפסיק לכבוש באינטר, ובקופה הוא פשוט היה תותח. :aaa031:
במשחק האחרון נגד פינלנד אפילו קויט מפיינורד הועדף על פניו, אבל הסיבה היא שמקאי מתופקד באותו מקום כמו רוד ואן ניסטרלוי, חלוץ מטרה. קויט שיחק כחלוץ תומך. הסיבה היחידה שואן באסטן לא פותח עם מקאיי היא שהוא מעדיף את ואן ניסטרלוי עליו. לדעתי מקאי לא נופל מואן ניסטרלוי, אבל חלוצה של מנצ'סטר לא מפסיק לכבוש בנבחרת ולכן נכון שימשיך לקבל קרדיט.
כיום החלוץ הכי טוב בעולם זה שבצ'נקו פשוט חלוץ ענק מכל מצב הוא מייצר שער שפשוט חבל על הזמן. מאחוריו:אדריאנו-הבורג היחידי באינטר.
אגב,לגבי אדריאנו,הוא חלוץ עם שליטה מצויינת בכדור,מהירות ממש גדולה אין לו בגלל הפיזיות הגדולה שלו,אבל הפיזיות שלו זה יתרון לשחק מול הגנות חזקות,דבר מאוד יעיל,יש לו בעיטות מהטובות בעולם,משחק הראש שלו לא רע בכלל. חלוץ גדול ,אבל השחקן היחיד שמגיע לו הכי הרבה מכולם השנה זהו 7.
מה שחסר לאדיראנו זה זה שלמרות הפיזיות המדהימה שלו לא הייתי אומר שיש לו נוכחות טובה ברחבה,למרות זאת לשבה יש את זה ובשפע...
בדקתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ,הוא מהיר אך לא מהמהירים ביותר. וזה לא נקודה שמורידה מערכו,אדריאנו חלוץ ענק. לגבי זה שאמרת שהוא יהיה יותר טוב משבה,נשאר רק לחיות ולראות.
לדעתי שבצ'נקו הוא החלוץ הטוב בעולם אני לא בטוח בכלל שהנרי היה מגיע לאותם הישגים אם הוא היה משחק במילאן במקום שבה לארסנל יש משחק שמאוד מקל על החלוצים שלהם. הקבוצה משחקת משחק מאוד שוטף ומתמסרת מרגל לרגל כמעט עד השער. הנרי כובש את שעריו בתנאים יותק קלים לדעתי וממצבים יותר נוחים. לעומת זאת שבצ'נקו הרבה פעמים פשוט ''מוציא מים מן הסלע'' במיוחד בתקופות של לפני 3 שנים ויותר שבהם מילאן הייתה בתקופה חלשה שלה , ואפילו בתקופה הנוחכית של מילאן שהיא תקופה מאוד מוצלחת שלה, עדיין התנאים שמהם שבצ'נקו מפיק את שעריו הם יותר קשים משל הנרי. ראו לדוגמא את השערים של שבה נגד לאציו באולימפיקו. שבצ'נקו זה חלוץ שיהיה שם ברגעים שלא הכל הולך וזורם ובכל זאת הוא נותן תפוקה לא פחות גבוהה משל הנרי. ולעניין אדריאנו הוא בהחלט חלוץ ענק והוא כבר עדיו מהווה אחד מ3 החלוצים הטובים. לשאלה האם הוא יותר טוב משבצ'נקו? זה רק ימים יגידו הוא רק בתחילת הדרך והוא היצטרךך עוד הרבה שנים של יציבות ברמה גבוהה כדי לפחות להשתוות אליו
הוא לא צריך להיות אימתני ברחבה כי בניגוד לרוב החלוצים שציינת הוא יכול פשוט לקחת את הכדור מ30 מטר ולהבקיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx . המהירות ? אני לא רואה הבדל בנושא הזה בינו לבין שבה , שניהם מהירים , לא מהירים כמו רומדאל או אוברמארס(בימיו הטובים) אבל מהירים . אין צורך להשוות ביניהם , שניהם חלוצים מעולים , בשבילי כיום שני החלוצים הטובים בעולם .
מלדיני היום: "אדריאנו הוא היריב הכי מסוכן. יש לו כוח, טכניקה ובעיטה מצויינת, מאוד קשה לשמור עליו מכיוון שהוא כל הזמן בתנועה. נצטרך לנסות לגבור עליו במשחק פיזי." משחק פיזי, חחח הצחקתם את ה-87 קילו וה-189 סנטימטר של אידריאנו.
אדריאנו שוקל 87 קילו,חשבתם? זה מישקל של מתאגרף במשקל בינוני עד כבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ,עם משקל כזה לא נוח ליצור מהירות,הוא לא מהיר כמו שבה אבל יש לו יתרון גדול בפיזיות על בלמים,לדעתי זאת עבודה לעוד ענק אם מדברים על המשחק של מילאן-יאפ סתאם,ולזה בדיוק מאלדיני התכוון,אורי. סתאם שוקל בערך כמו אדרינו וגובה גם...
מישהו חשב בכלל על דימיטאר ברבאטוב? אני חושב שאין הרבה חלוצים בעולם עם ניצול מצבים כמו שלו... אז נכון שיש כאלה שיצחקו עכשיו, אבל אם תסתכלו טוב טוב ב"אינסייד" אתם תראו שהוא אחד המועמדים לתואר...
למה אתם מזלזלים באדריאנו בגלל שאתם אוהדי מילאן? תודו שהוא חלוץ ענק בדיוק כמו שצ'בצ'נקו חלוץ ענק. אז מה אם הוא באינטר? זה שאתה מתכחשים לעובדה זה אומר שהוא יהיה לא טוב בגלל שאתם מכריחים את עצמכם להגיד ככה? :aaa12: