גיחון לא נבתה טוב ולא הכינה את עצמה כראוי לליגה הספרדית,נכון שההתקפה של הקבוצה היא נהדרת ובאמת כיף לראות אותה אבל מה עם ההגנה? בלי הגנה לא מגיעים לשום מקום. בכל מקרה אני מאחל לקבוצה שתטפס כמה שיותר גבוה,הקהל המ-ד-ה-י-ם שלה בנוסף לפילוסופיית המשחק ההתקפית של המאמן גרמו לי להתאהב משהו בקבוצה הזו,רק בלי הגנה סבירה אני חושש שיהיה להם קשה מאוד בהמשך.
אפשר לכתוב ספר על שוסטר והשגיות שלו בחילופים, ובאופן כללי על ניהול משחק חלש להחריד. ההחלטה לפתוח עם גאגו ודיארה במרכז, שתי שחקנים שהקשר בינהם לבין המילה התקפה הוא כמו הקשר שלי להוקי, מחפירה ומוטעת, כך התברר. גאגו מיותר לגמרי במשוואה והתרומה שלו למשחק שואפת לאפס, למרבה בפן ההתקפי הלקוי להחריד שלו. אני חושב שעל חשבון הארגנטינאי היה מקום לפתוח עם גוטי וואן דר וארט שבטח ובטח היו מוסיפים הרבה יותר להתקפה. מה עוד, שגם למהלכו של המשחק, שוסטר כמו שוסטר המקובע, במקום להוציא את אחד מהם, להכניס שחקן התקפה וללחוץ על הדוושה התעקש שלא לעשות חילוף מוצרך שכזה. חוץ מזה, משחק חלש מאוד של כל הקבוצה. מהגול הראשון והנפלא של ראול(מספר 1 על המגרש יום), הקבוצה נסוגה אחורה באופן לא מובן וטיפשי. בכלל, זו בעיה שמלווה אותו מזה זמן רב והגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף, כי לא ייתכן שאחרי שהקבוצה עולה ליתרון הרגל יורדת מהדוושה וכל הקבוצה נסוגה אחרונית, זה מתכון להיכשלות ולספיגת שער. היתרון הנזיל החזיק עד למשך 40 דקות פחות או יותר, אבל אז משום מה נכנסו לפאניקה וספגנו גול מיותר לחלוטין שלמעשה חרט את התוצאה המאכזבת, שלאחריו, הרמונטדה לא הייתה שם הפעם על מנת להציל אותנו. וחבל שכך, חבל בכלל שאנחנו מכניסים את עצמנו למצבים כאלו. האללה ליובה, ושיהיה לנו בהצלחה.
אם דווקא תסתכל לא רק על היריקה, אתה תראה שדודה הוא זה שהתחיל את הטראש טוק הקטן הזה ופנה למסי עם ידיים בצורת איום וסינן לעברו משהו. מסי לא יורק על כל אחד, גם לא אטו, כמו שזידאן לא נוגח סתם.